vrijdag 9 mei 2014

Too Faced Natural Eye Palette


Wat baalde ik toen de Sephora weg ging. Ik wilde namelijk zo graag het Too Faced Natural Eye Palette kopen en natuurlijk nog veel meer. Een vriendin ging een tijdje geleden naar Dubai en vroeg of ze nog wat moest meenemen voor me. Na lang twijfelen en reviews zoeken van alle mooie producten koos ik toch voor dit mooie palette. Achteraf had ik nog veel meer willen hebben, maar wie weet komt dat binnenkort. Ik heb dit palette inmiddels al weer een tijdje in bezit en kan met zekerheid zeggen dat ik er geen moment spijt van heb.

Het palette wordt geleverd in een doosje in de stijl van het palette.. Ik vind het altijd wel fijn als producten in een doosje worden geleverd. Eerst bewaarde ik zulke doosjes, maar toen mijn lade begon te overstromen (goed teken :)) ben ik er maar mee gestopt.


Op de achterkant van het doosje staat wat informatie over het palette. Over dat de naturel look voor veel vrouwen met verschillende leeftijden en huidkleuren toch het mooist is. Het staat in het Engels en Frans.


Na het openen van het doosje kwam het mooie palette te voorschijn en een sample van de bekende Too Faced oogschaduw basis. Ik wilde deze al heel lang proberen, dus dat kwam goed uit. Ik gebruik altijd de oogschaduw basis van Essence en kan nu zeggen dat je wel degelijk verschil merkt. Essence is oké, maar die van Too Faced is echt top!


Het doosje vind ik echt prachtig ontworpen. Een hele mooie en chique stijl. In de kleuren stijl van het palette. Aan de onderkant (ingezoomde foto) zit een lusje, hiermee kan je het palette gemakkelijk openen. Op de achterkant van het palette zelf staat precies hetzelfde als die van het bijgeleverde doosje. Alleen staat er op het palette zelf een foto van de Too Faced bedenker.


In het doosje zelf zitten natuurlijk de prachtige kleuren, maar in de bovenkant zitten ook kaartjes met ooglooks 'verstopt'. Voor de mensen die net beginnen met ooglooks of als je even geen inspiratie hebt is dit natuurlijk ontzettend handig. Als ik heel eerlijk ben heb ik ze nog niet gebruikt. Ik heb ze dan ook weggegeven aan een vriendin die er nog niet zo lang mee bezig is, zo kan ze een beetje experimenteren.


Er zitten drie kaartjes in met daarop 3 verschillende looks. Aan de ene kant in het Engels en aan de andere kant in het Frans uitgelegd. Op zich vind ik het best mooie looks die erbij zitten, maar ze zijn wel vrij basic.


De kleuren van het palette spreken me allemaal aan. De kleuren zijn in drie rijen en groepen verdeeld en per drie kleuren zijn ze geschikt voor een andere look. Ook hebben de kleuren op zich allemaal een aparte naam. Ik vind de kleuren heel leuk gekozen.


Ik had al veel goede swatches gezien, maar wauw, wat een pigment! De kleuren kunnen een klein beetje fall out geven, maar verder heb ik er echt niks op aan te maken. De kleuren voelen zacht aan en zijn ook erg makkelijk te blenden.

Dit is een look die ik vaak overdag draag. Op mijn ooglid heb ik Push-Up aangebracht, in mijn acardeboog Sexpresso en als highlighter heb ik Silk Teddy gebruikt. Verder heb ik een simpele eyeliner van NYC gebruikt en als mascara Le Volume de Chanel. Een simpele en draagbare look.


Zoals jullie merken ben ik super enthousiast over dit palette. Het is een echte aanrader, mocht je in de gelegenheid komen om hem te kunnen kopen. Het palette kost tussen de €30 en €40 euro en is als je goed zoekt ook online verkrijgbaar.

32 opmerkingen:

  1. mooi palette, ik heb zelf de dupe maar dat ik niet te vergelijken met de echte, mooie ooglook ook!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een dupe is altijd leuk, maar inderdaad nooit echt te vergelijken. Dankjewel!

      Verwijderen
  2. Ik heb palette ook en het is zoooo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw heel mooi! Lijken wel op de kleuren van een Naked palette

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb zelf het Naked 2 palette, maar die lijkt er in ieder geval totaal niet op. :)

      Verwijderen
  4. Wauw wat is hij gaaaaaf! Echt goed gepigmenteerd, wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige ooglook! Mooie naturel-kleuren!

    Liefs, Nadine

    www.myclassicwardrobe.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Love it!! Hele mooie kleuren ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw zo mooi! Ik wil deze ook nog héél graag, maar die komt er echt nog wel haha. En die kleuren, prachtig! Pigment is ook echt geweldig - het kost veel maar dan heb je inderdaad ook wat. Ik heb altijd heel veel plezier van dure producten, het zijn de pareltjes uit je collectie en gebruik je het zuinigst, haha. Veel plezier met je nieuwe aanwinst, de ooglook die je hebt gemaakt is heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik ben inderdaad ook wat zuiniger op de parels in mijn stash. Dankjewel! <3

      Verwijderen
  8. Wat een prachtig palette! De oogschaduws zijn heel goed gepigmenteerd. Je hebt een mooie look gemaakt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, heel mooi palette! Ik vind je look die je erbij hebt gemaakt supermooi, heel draagbaar ook. De Chanel mascara is trouwens echt prachtig, separeert heel mooi je wimpers. Palette vind ik inderdaad ook heel mooi vormgegeven, me like! Zou het best in mijn stash willen hebben alleen ben ik nu al tevreden met mijn MUA Undressed palette! :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja de Chanel mascara is echt mijn nummer één favoriet! Ik heb maar een laagje mascara op de foto. Ja, in het MUA palette zitten ook mooie natuurlijke tinten!

      Verwijderen
  10. Wauw mooi palette, prachtige swatches! X

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super mooi palette. Redelijk duur, dat wel natuurlijk! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dit origineel is toch wel een stuk beter dan de ebay versie die ik heb zo te zien :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben wel heel benieuwd geworden naar de eBay versie!

      Verwijderen
  13. Echt een prachtig palette! Mooie look heb je ook gemaakt. x

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wauw prachtig zeg! ik heb de dupe hiervan! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw echt een prachtig palette, die ooglook is heel goed gelukt! Ik ben helaas momenteel iets te blut om dat palette te kopen :(

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik vind die kleuren zo mooi he! Hopelijk heb ik dit palette ook ooit in mn bezit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ah wauw, die is echt su-per mooi! Ik wil ook nog graag een Too Faced pallet, maar vind ze zo duur..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In verhouding valt het wel mee. Je betaalt meestal €36,- en je krijgt daarvoor 9 kleuren, dus dat is maar €4,- per kleur. Het is in één keer wel een groot bedrag, maar het is het zeker waard. De kwaliteit is geweldig!

      Verwijderen
  18. Prachtig palette! De kleuren zijn ook heel goed gepigmenteerd! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik vind het een prachtige palette.. hij is wel een beetje aan de dure kant :(!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.