maandag 26 mei 2014

Mijn week in foto's #2

Vandaag weer een nieuwe week, dus nieuwe foto's. Afgelopen week was een beetje en achtbaan. Ik ben een tijdje geleden gestopt bij Etos, zodat ik meer kon werken bij mijn andere baan. Helaas was dat niet zo een succes en nu ben ik dus momenteel werkloos. Druk op zoek naar een baan, want ik moet wel de nieuwste beauty producten kunnen blijven kopen natuurlijk.

Momenteel bewaar ik hier mijn make-up stash. Niet verkeerd, maar ik ben toch nog niet helemaal tevreden. Het kwasten systeem ziet er erg leuk uit, maar werkt niet optimaal. Vooral met mijn RT kwasten. Door hun dikke steel blijven ze niet zo goed staan. Iemand tips? Ik bewaar mijn wattestaafjes tegenwoordig in een waxinelicht houder. Ziet er leuk uit en is erg makkelijk.

Maandag avond ging ik mijn hond uitlaten. Bono, de zwarte is de hond bij mijn moeder. De twee andere Hunter (stafford) en Kibor zijn de honden bij mijn vader. Zo leuk dat ze met elkaar overweg kunnen. Oh en voor de mensen die Staffords veroordelen; de liefste hond die ik ken. ;)

Dinsdag ben ik weer gezellig naar vrienden geweest. Heerlijk op de boot gezeten. Wel in de schaduw helaas, want ik voelde me maandag en dinsdag niet zo lekker. Een te hete zon zou het er niet beter op maken.

But first: let me take a selfie. We hadden dinsdag echt super mooi licht om foto's te maken. Helaas zagen we er niet op ons leukst uit en hadden we geen fotogenieke bui. Toch wel leuk met zo een mooie achtergrond.

Maandag was ik even naar ons centrum geweest. Daar zit een ontzettend leuk sieraden winkeltje. Ik had van mijn ex-collega's van Etos twee prachtige rosé gouden armbandjes gekregen. Ik droeg ze zo veel, dat ik besloot er zelf twee zilveren te laten maken, voor als ik mijn zilveren sieraden draag. Woensdag kon ik ze al ophalen.

Woensdag avond ben ik met een van mijn bff's naar de kermis gegaan. Ik trok een colbertje aan die ik vorig jaar heb gekocht, maar eigenlijk nooit heb aangetrokken. Ik kreeg er veel complimentjes over, dus die trek ik vaker aan.

Deze broek (van de HEMA) zit echt onwijs lekker. Ik trek hem best vaak aan met wat lekkerder weer. Lekker luchtig en het voelt alsof je een joggingsbroek aan hebt, maar ziet er net wat leuker uit. Goede koop geweest!

Vrijdag ontving ik een foto van een van de winnaressen van het Sanicur pakket. Altijd leuk om een foto daarvan te ontvangen. Veel plezier ermee meiden!
Foto van Iris Beukers
Vrijdag stond ik al vroeg op om een klasgenootje op te maken. Ze ging die dag naar een bruiloft en vroeg of ik haar make-up wilde doen. Natuurlijk wilde ik dat doen en voelde me zeker vereerd. Ik deed haar make-up, daarna ging ze naar de kapper voor haar haren en ze had een prachtige jurk gekocht.

Eindresultaat van de make-up. Een subtiele bruine smokey eye met knalrode lippen. Dit is echt een van mijn favoriete rode lipsticks: MAC Russian Red.

Zondag zou ik om 1 uur een sollicitatie hebben. Ik mezelf op mijn gemak opgemaakt en nette kleding uitgekozen. Word ik om 12 uur gebeld, dat ze toch genoeg mensen hebben. Pff, wat baalde ik! Ik vind het niet erg als ik niet word aangenomen, maar ik vond dit wel heel erg lullig zo een uurtje van tevoren.

Zondag ben ik even snel de stad in gegaan om een cadeautje te halen voor een goede vriendin. Ik kon niet echt wat leuks vinden, dus heb ik maar een ICI Paris XL giftcard gehaald. Altijd goed. Zelf ben ik even snel The Body Shop ingegaan. Ik kocht de nieuwe body sorbet, waar ik ontzettend nieuwsgierig naar ben. Ook kocht ik daarvan de EDT. Omdat ik €25,- had besteed (precies, ghehe), kon ik de scrub voor maar €1,- kopen. Tja, dat hoef je geen twee keer te zeggen natuurlijk. ;)

's Avonds ging ik nog even wandelen met mijn hond. Het was heerlijk weer! Hierna ben ik lekker binnen gaan zitten en alvast deze post aan het schrijven. Dadelijk ga ik lekker rond surfen op het internet en vanavond Divorce kijken.\

Dit was mijn week. Best druk toch, naast 4 schooldagen en een hele lange stage dag (ik vertrek om 8 uur 's ochtends en ben half 8 in de avond pas thuis). Ik heb deze week dus ook niet gewerkt. Raar gevoel. Aankomende week maar drie dagen school, een blog event en druk op zoek naar een nieuwe baan. Wens me succes.. :)

12 opmerkingen:

  1. Wat een leuke week! Dat vestje met die bloemen is inderdaad heel mooi, zeker vaker aandoen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke foto's heb je gemaakt. Je klasgenootje ziet er prachtig uit <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke foto's en je had jezelf erg mooi opgemaakt zeg liefs, x
    jammer dat het voor je tegen viel met de sollicitatie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke hond heb je wij hadden vroeger altijd bouviers! Nu hebben we een labrador. Mooie fotos van jezelf ook je bent een mooie meid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah wat leuk! Wij hebben al sinds dat ik besta bouviers. Toen mijn ouders zijn gescheiden is mijn vader overgegaan op Amerikaanse staffords en mijn stiefmoeder wilde graag een dwerg schnauzer. Alle drie de rassen liggen ver uit elkaar, maar ze zijn alle drie even leuk en lief. Dankjewel voor je compliment. <3

      Verwijderen
  5. Leuke foto's! Zo'n lossere broek zoek ik ook nog een, heb er 2 maar ze zijn zo heerlijk dat ik er het liefst heel de zomer meerdere draag :) Hema is een goede tip! Die armbandjes zijn echt heel mooi, en je blazer mag je vaker aandoen inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind dit echt altijd zó leuk om te lezen! Blijf het maar zeggen. Superleuke diary weer. Ik weet het over je werk die je niet meer hebt, super balen en ik hoop van harte dat je snel weer een baan krijgt, dat is natuurlijk wel fijn! :) Het komt vast goed! Ik vind je honden echt superlief en Staffords vind ik juist leuke honden, haha. Je hebt je klasgenoot trouwens heel mooi opgemaakt, die rode lipstick doet het hem! Ik ben trouwens ook heel benieuwd naar de Body Sorbet van TBS, misschien een review erover? :) Je armbandjes zien er trouwens prachtig uit, heel mooi! Ik heb heel veel zin in het event woensdag, dan ontmoeten we Joyce eindelijk, hihi! Ik kan echt niet wachten, het gaat vast heel gezellig worden!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat zijn je armbandjes mooi! en wat heb je mooi lang haar<3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke foto's! Wel echt balen dat je geen werk meer hebt, heel veel succes in ieder geval met het vinden van nieuw werk! Vind trouwens dat je je klasgenootje erg mooi hebt opgemaakt! :) En wat een lieve honden! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, wat ben je daar mooi opgemaakt! Jeetje dat is inderdaad wel
    heel lullig als je een uur voor een sollicitatie wordt afgebeld!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke foto's! Ik vind je armbandjes super mooi. En inderdaad, vrij lullig om een uur voor een sollicitatie af te bellen. Hadden ze toch ook eerder kunnen aangeven? Ik hoop dat je snel een baan vindt! X

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een leuke foto's !!

    ~Xx~ Julia
    Creativenails4fun

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.