woensdag 28 mei 2014

Oriflame Love Nature Tea Tree lijn

Het reinigen en verzorgen van het gezicht is voor veel mensen erg belangrijk. De meeste mensen gebruiken het liefst producten met zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Oriflame is het daar volkomen mee eens en ontwikkelde daarom de Love Nature lijn. Oriflame biedt een complete huidverzorgingslijn voor verschillende huidtypes. Deze nieuwe producten zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten, voor een natuurlijke huidverzorging.

Oriflame ontwikkelde drie verschillen lijnen met elk een werkzame ingrediënt uit de natuur:

  • Wilde Roos (voeding)- voor de droge huid
  • Alöe Vera (hydratatie)- voor de normale en gecombineerde huid
  • Tea Tree (zuiverend)- voor de vette en onzuivere huid

De ingrediënten van elke lijn binnen Love Nature zijn zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd om verschillende huidbehoeften tegemoet te komen.

Oriflame Love Nature Tea Tree Cleansing Gel
Tea tree heeft een sterke antibacteriële kracht waardoor je de huid goed kan reinigen. Met deze cleansing gel verwijder je niet alleen gemakkelijk je make-up, maar ook zal het overtollig talg verwijderen. De formule helpt onzuiverheden voorkomen en bestrijd tegelijkertijd puistjes. Door de toevoeging van glycerine zal de huid niet uitdrogen. Glycerine heeft namelijk een hydraterende werking.


Mijn huid is eigenlijk altijd vrij glad geweest. Volgens vele schoonheidsspecialisten was mijn huid uitzonderlijk rustig voor mijn leeftijd. Ik denk dat de pubertijd later heeft toegeslagen, want voor mijn doen is mijn huid erg onzuiver. Met een goede foundation valt het niet op, maar zodra ik 'naakt' rondloopt vallen de onzuiverheden best op. Met deze cleansing gel heb ik het idee dat mijn huid echt gereinigd wordt. Door de toevoeging van de Tea Tree merk ik dat de cleansing gel iets meer uitdroogt dan een gemiddelde cleansing gel. Dit hoeft geen nadeel te zijn, als je naderhand je huid maar goed hydrateert. De substantie is precies goed. Het smeert lekker uit en je hebt weinig nodig.


Oriflame Love Nature Tea Tree Toner
De toner gebruik je altijd na het reinigen met de cleansing gel. De toner verwijdert namelijk de laatste vuile (make-up) restjes, verkleint daarbij de poriën en matteert de huid. Ook de toner bevat glycerine, waardoor de huid toch hydratatie binnen krijgt tijdens het reinigen. 



Het is belangrijk om altijd een toner te gebruiken na het reinigen. Behalve dat het de laatste restjes vuil verwijdert, herstelt een toner ook de huid. De substantie van een toner (ook wel lotion) is vaak dunner dan het reinigingsproduct. Op de foto is goed te zien dat het gelijk van mijn hand glijd. De substantie is te vergelijken met water. De toner vind ik erg fijn en gebruik ik 's avonds na het reinigen van mijn huid en 's ochtends voordat ik mijn dag crème aanbreng. De toner is onmisbaar in de ochtend voor mij.


Oriflame Love Nature Tea Tree Face Lotion
De Face Lotion is eigenlijk geen echte lotion. Het is meer een lichtgewichte fluïde. Dit is lichter dan een lotion en wordt veel sneller door de huid geabsorbeerd. De Face Lotion is gemaakt met als basis Tea Tree, Glycerine en kaolien. Deze brengt de balans in de huid terug. Het zorgt voor een goede hydratatie en zuiverende verzorging van de vette huid en onzuiverheden. 


Persoonlijk vind ik de fluïde substantie heerlijk. Lekker dun en het trekt snel in. Ik merk dat de Face Lotion goed geschikt is voor gebruik in de ochtend. Ik doe de Face Lotion op voordat ik mijn make-up aanbreng. Het hydrateert mijn huid (want ook een vette huid kan vocht-arm zijn!!), maar zorgt er tegelijkertijd voor dat mijn onzuiverheden niet teveel voeding krijgen. Voor 's nachts gebruik ik een iets meer voedende crème.


Oriflame Love Nature Corrective Stick
Dit handige 2-in-1 product is de oplossing voor puistjes. De groene zijde kan gebruikt worden om onzuiverheden te bestrijden. De beige zijde is om onzuiverheden of rood heden te camoufleren.


Als je de groene zijde goed uitklopt, kan je deze ook prima gebruiken om roodheden te camoufleren. Groen is namelijk de kleur om rood te verbergen, doordat het constaterende kleuren zijn. Ik gebruik beide dus om te camoufleren. De dekking is goed en het klopt mooi weg in de huid.


Prijzen lijst:
Oriflame Love Nature Tea Tree Cleansing gel- €11,00 voor 150ml
Oriflame Love Nature Tea Treen Toner- €11,00 voor 150ml
Oriflame Love Nature Tea Tree Face Lotion- €12,00 voor 120ml
Oriflame Love Nature Tea Tree Corrective Stick- €10,00 voor 4gr

Ik ben heel enthousiast over de Tea Tree lijn. Het reinigt mijn huid goed. Als je je te veel reinigt en uitdroogt denkt je huid dat het talg te kort komt. Hierdoor gaat de huid meer talg produceren, waardoor je nog meer onzuiverheden creeërt. Het is dus erg belangrijk om je huid te blijven hydrateren. De producten van Oriflame hebben dit geweldig gecombineerd door glycerine toe te voegen. Met dagelijks gebruik doe je ongeveer anderhalve maand met de reinigingsproducten. De Face Lotino en Corrective stick zullen langer meegaan. De producten doen goed hun werk en zijn daarnaast goed betaalbaar.

Heb je zelf geen vette huid? Misschien zijn de andere twee lijnen dan meer voor jou geschikt. 

De producten zijn onder andere verkrijgbaar via de Oriflame website.

Deze producten heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloed mijn mening echter niet.

7 opmerkingen:

  1. Wat een mooie producten zeg! Ben momenteel zelf nog op zoek naar wat reinigingsproducten, dus deze post was erg nuttig voor mij! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit zien er goede producten uit! Mooie review ook! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele mooie producten! Ze lijken me heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze zou ik wel eens willen proberen! Ook omdat er natuurlijke ingredienten in zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, wat klinken deze goed zeg! Ik heb op het moment enorm last van een onzuivere huid, ik denk dat deze producten me goed zullen helpen. Ik dacht overigens dat Oriflame echt super duur was maar dat valt echt hartstikke mee. De producten Tea Tree Cleansing gel, Tea Tree Toner en Tea Tree Face Lotion gaan nu op mijn wishlist! :) Fijne review en weer mooie foto's!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De producten lijken me heerlijk! Ze zien er ook erg mooi uit:) xx

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.