zondag 20 april 2014

Tip: gratis* John Frieda shopper bij Etos


Aanbiedingen zijn leuk en helemaal wanneer je er iets gratis bij krijgt. Bij Etos is John Frieda momenteel in de aanbieding. Alle producten voor €6,- m.u.v. shampoo en crèmespoeling 500ml en de haarkleuring + daarbij krijg je een gratis shopper ter waarde van €9,95! De shopper is verkrijgbaar in drie kleuren, waarvan ik er momenteel al twee in mijn bezit heb. Van de week hoop ik de laatste te bemachtigen. Zelf kocht ik de producten van de volume lijn. Ik heb vrij dik en veel haar en hoop dat het hiermee wat luchtiger zal vallen. Ook kocht ik de droogshampoo voor tussen de wasbeurten door. Ik ga ze vanaf nu testen,. is er eventueel interesse in een review?

*De aanbieding loopt tot en met 27 april, op=op. De shopper krijg je alleen wanneer je gebruik maakt van de aanbieding en dus een product van John Frieda koopt.

8 opmerkingen:

  1. Handige tip. Het zijn hele fijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben wel benieuwd naar een review! Ikzelf ben gek op John Frieda producten dus misschien maar even langs de Etos gaan.. X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw ben benieuwd lijken mij fijne producten! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb hem ook. Ik had John Frieda shampoo speciaal voor highlights.
    Ik heb gekozen voor de tas met zebra- en panterprint!
    Liefs,
    http://lovesbeautyfashion.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk! Ik vind John Frieda echt veruit het fijnste merk als het gaat om haarverzorging, dus misschien kan ik de shopper ook wel bemachtigen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super handig! Dank je wel voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.