dinsdag 15 april 2014

Personal talk

Live your life and fuck what others think about you. !
Bah, wat ben ik slecht in het uiten van mijn eigen gevoelens. Ik kan urenlang verhalen vertellen, maar als iemand vraagt hoe het nou met mij gaat, dan sla ik dicht. Soms lijkt het net alsof ik een robot ben. Ik doe wat ik moet doen en that's it. Schrijven is een stuk makkelijker dan er met iemand over praten, dus ga ik toch maar proberen om te vertellen hoe het met me gaat. Oh, dit is trouwens een kleine selectie uit mijn leven. Er gebeurt zo veel in mijn leven dat ik er wel een boek over kan schrijven.

Ja, heel leuk al die reviews over beauty producten, maar soms is het ook wel eens interessant om iets over the girl behind the blog te lezen. Eigenlijk doe ik daar niet aan, maar jullie hebben er recht op. Want hoe gaat het nou eigenlijk met me? Slecht vind ik een groot en erg negatief woord, maar goed is weer te positief. Ik heb het erg druk met mijn school en werk en ook op persoonlijk vlak loopt het allemaal niet zo lekker. Ik heb afgelopen zaterdag mijn laatste werkdag bij Etos gehad na 2 jaar. Ik dacht dat het me niet zo veel deed, maar eigenlijk raakt het me best wel. Ik heb twee jaar lang bij een mooi bedrijf mogen werken met geweldige collega's. En nu zeg ik dat zo maar op, terwijl er genoeg mensen zijn die een baan zoeken. Dat is de ene kant, maar aan de andere kant kijk ik ontzettend uit naar mijn vrije tijd. Geloof me, die heb ik gemist.

It doesnt matter who hurt you

Dus je bent nu werkloos? Nee. Ik werk in een soort club in Breda waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Veel contact met mensen en leuke collega's. De uren zijn slopend, het reizen is k.u.t., maar hé, ik heb het er naar mijn zin. Mijn moeder vind het allemaal maar onverstandig wat ik aan het doen ben. Een mooie bijbaan opzeggen en dan kiezen voor een club die nog al een aantal kilometers verderop ligt. Wat ik er zelf van vind? Geen idee. Misschien was het een impuls, maar ik heb geen spijt. Ik kijk uit naar mijn vrije zaterdagen en heb het naar mijn zin in de club. Mocht het daar mis gaan? Eigen schuld, dan ga ik opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Pillow - save water drink 🍸


School is momenteel even drama. Wat heb ik een hekel aan leren, ik kan er echt niks aan doen. Ik kan ontzettend goed leren -als iets mij interesseert-. Ik doe momenteel de opleiding schoonheidsspecialiste. Ik begon met goede moed en dacht echt dat dit een opleiding voor mij was. Maar het is totaal omgedraaid: ik vind er geen zak aan. Sommige dingen zijn echt wel interessant om te leren, maar ik vind 10% leuk van de 100%. De opleiding duurt maar twee jaar, dus ik ga hem afmaken. Maar het is zo moeilijk om al dat leerwerk te doen. Anatomie, natuurwetenschappen en de rest. Net zoals nu: ik was aan het leren, maar als afleiding ging ik toch even op Blogger kijken en nu ben ik dit aan het schrijven. 

Nu ik toch lekker bezig ben kan ik ook wel over mijn liefdesleven beginnen. Tenminste, als je het zo mag noemen. Volgens mij ben ik namelijk nooit echt verliefd geweest. Ik weet niet of ik dat mag zeggen, want ik heb toch wel genoeg leuke jongens ontmoet. Volgens mij laat ik het gewoon niet toe, hoe lief ze ook voor me zijn. Als iemand hier tips voor heeft of een ander leuk verhaal, dan hoor ik dat graag. ;)

Toen ik aan dit artikel begon dacht ik dat ik niks zou kunnen verzinnen, maar ik typ dit allemaal achter elkaar aan een stuk door. Ik kan volgens mij wel elk aspect uit mijn leven met jullie gaan delen, maar dat wordt weer zo saai. Ik heb geen idee of jullie dit nou wel interessant vinden om te lezen. Ja ik heb het erg druk en heb veel aan mijn hoofd, want geloof me, wat jullie hier lezen is niks.. maar ik mag niet klagen. Ik heb een dak boven mijn hoofd, kleding aan mijn lichaam en heb mooie beauty producten thuis staan, waar ik overigens wel zelf hard voor werk.

Bron foto's: Tumblr
12 opmerkingen:

 1. Leuk om een keer een persoonlijk artikel van je te lezen! Wel minder dat het eigenlijk niet zo heel goed gaat :( Qua school herken ik het wel; ik heb ook een beetje een hekel aan leren gekregen doordat ik vaak nutteloze (in mijn ogen dan) dingen moet leren waar ik straks niks meer aan heb. Toch wil ik mijn opleiding wel halen, dus dwing ik mezelf maar haha. Ik hoop dat het bij jou ook gaat lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb inderdaad hetzelfde, zo veel dingen waar ik toch niks aan heb.. Natuurlijk gaat het ons lukken!

   Verwijderen
 2. Oh wat goed dat je alles van je afschrijft! Het enige wat ik kan doen is je een dikke, virtuele knuffel geven :) ik hoop dat je je snel beter voelt x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is fijn om je gevoelens op papier te uiten, zelf vind ik dit fijner dan in real life. Ik vind het knap van je dat je de stap hebt genomen om te stoppen bij de Etos, en doen wat je echt leuk vind. Ik hoop dat je je eigen weer snel beter mag voelen. Dikke knuf!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Was inderdaad een moeilijke stap.

   Verwijderen
 4. Aw, ik wist helemaal niet dat je je eigenlijk zo rot voelt terwijl ik je toch regelmatig spreek! Het is leuk om eens iets persoonlijks te lezen op je blog, dat vind ik ook altijd erg leuk bij anderen. Hopelijk gaat het heel snel beter met je en wat goed van je dat je voor iets anders hebt gekozen wat je echt leuk vind maar het lijkt me ook ontzettend moeilijk om een geweldige baan op te zeggen waar je eigenlijk voor wilt studeren. Do things what makes YOU happy! Ik hoop dat je snel tijd voor jezelf vind (vooral dat is belangrijk) en dat het beter met je gaat! Maak anders een leuke planning voor jezelf, voor bijvoorbeeld bloggen onderhouden (hartjes dicht tekenen als het af is geeft een goed gevoel) en een planning voor jou alleen. Ik denk dat dat misschien wel gaat helpen! En qua jongens? Zoek niet, hij zal jou vinden. Dat is mijn motto altijd geweest. Nu heb ik Sander (nog geen relatie hoor) en elke keer komen we bij elkaar terug omdat we niet zonder elkaar kunnen! You can always talk with me, you know it!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je lieve reactie Maris. Je kan het ook niet weten, zoals ik al schreef praat ik er nooit echt over. Ik heb inderdaad gekozen voor iets meer tijd voor mezelf (door Etos op te zeggen), ik hoop echt dat dat gaat helpen. Ik heb aankomende week toetsweek, dus daarvoor moet ik nog even knallen, maar daarna ga ik echt even rustig aan doen. Bedankt meid! X

   Verwijderen
 5. Oh jeej nooit gedacht dat jij je zo rot voelde , volgens mij heb je een goede stap gemaakt en ik vind het super goed dat je er zo open over kan praten. !!!! Dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vervelend dat je niet zo lekker in je fel zit! Vind dat altijd zo rot als iemand zich niet goed voelt. Ik vind het goed van je dat je er zo open over praat, niet veel mensen doen/durven dat! Ik hoop dat je je snel beter voelt! Ik volg je nu via bloglovin want vindt dat je een onwijs mooie blog hebt! Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen op mijn blog en mij ook volgt. liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te lezen Amber! En ja, dat leren ik word ook gek.. het is vandaag ook echt té mooi weer om te leren dus ik ga heerlijk zonnen. En over je liefdesleven.. misschien ben je er nog niet klaar voor. Je hebt het nu ook druk met school, werk en andere leuke dingen. Ik kan je alleen zeggen dat je relatie wel een groot deel van je leven veranderd, want je moet toch rekening houden met elkaar. Maar als het de ware is dan komt dat allemaal vanzelf goed. Denk er niet teveel over na, en ga vooral niet op zoek! Als jij er klaar voor bent komt het vanzelf wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen, zeg! Dit is de eerste keer dat ik op je blog kijk. Na beautyartikelen ook deze, die er voor mij uitspringt. Gewoon omdat ik het leuk vind om te lezen en je leuk schrijft! Die beauty geef ik door aan m'n zus! Wat een leuke blog
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.