vrijdag 11 april 2014

Paula's Choice Earth Sourced review + filmpje

Een tijdje geleden ontving ik de nieuwe lijn van Paula's Choice. De Earth Sourced ecologische lijn is gebaseerd op waardevolle ingrediënten van onze moeder natuur. De producten bestaan bijna volledig uit natuurlijke ingrediënten. Zo is de lijn geschikt voor veel huidtypes en zal je weinig kans hebben op irritaties. Ik heb de producten nu ongeveer drie weken in de test en ik ben erg enthousiast.
De producten bestaan voor 98% tot 99% uit volledig natuurlijke ingrediënten. Daarnaast zijn ook alle werkstoffen gegarandeerd veilig en effectief. Doordat ze zo goed naar de ingrediënten hebben gekeken zijn de producten voor veel huidtypen geschikt en is er weinig kans op irritatie of een allergische reactie.

De Earth Sourced lijn bestaat uit drie producten om de huid goed mee te reinigen en vervolgens te voeden:
  • Perfectly Natural Cleansing Gel 200ml voor €17,50
  • Purely Natural Refreshing Toner 148ml voor €17,50
  • Antioxidant-Enriched Natural Moisturizer 60ml voor €21,00
De cleansing gel leek mij erg interessant. Wanneer je een droge huid hebt, kan je het beste reinigen met melk. Als je een vette of gecombineerde huid hebt, zal een gel beter zijn. Zelf heb ik een gecombineerde huid, maar ik reinig eigenlijk altijd met een melk. Dit leek me daarom een perfecte kans om meteen een gel uit te proberen. De cleansing gel is een milde reinigingsgel die water oplosbaar is. Zo kan je het product makkelijk verwijderen na het reinigen. De cleansing gel werkt op basis van natuurlijke kokosextracten en aloë vera sap.


Na het reinigen van de huid met een melk of gel is het altijd belangrijk om de huid na te behandelen met een toner. Deze haalt de laatste make-up restjes weg, maar herstelt de huid ook meteen van het reinigen. De toner bestaat voor 98% uit natuurlijke werkstoffen. Het bijzondere van deze toner is dat hij op gel basis is. Dit is wat dikker dan de gemiddelde toner. De toner werkt op basis van druivenpitolie, groene thee, olijfolie, granaatappel- en bosbes extracten, vitamine E, haverextract,zonnebloemolie, zoete amandelolie, diverse aminozuren en goiji-vlierbessen. Zoals je aan de namen kan zien is alles dus natuurlijk, maar het is wel bewezen dat deze ingrediënten werkzaam zijn. Ze herstellen, kalmeren en hydrateren de huid tegelijkertijd.


Als de huid is herstelt moet je het verzorgen met een voedende crème. De moisturizer bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten. Het heeft een intensief verzorgende formule die de huid voedt en beschermt. De formule bevat krachtige antioxidanten, natuurlijke oliën, vitamine E, sheabutter, cacaoboter, essentiële aminozuren, hyalyronzuur en lecithine. Deze ingrediënten zorgen voor een krachtige werking, waardoor de huid intens wordt gevoed, maar tegelijkertijd zorgen ze ook voor het herstellen en verstevigen van de huid.


Ik heb de belangrijkste ingrediënten al genoemd, maar hieronder van alle drie de producten nog even de ingrediënten lijsten.



Ik heb de producten nu ongeveer drie weken getest en ik ben erg te spreken. In deze video vertel in kort wat ik van de producten vind. De video is nog niet perfect, ik moet nog flink oefenen voor de camera.

Ik ben zeer te spreken over de producten. Ik vind het belangrijk dat er goed is gekeken naar de ingrediënten, waardoor het voor veel mensen geschikt zal zijn. Ik heb een vrij gevoelige huid en ik vind de producten heerlijk aanvoelen op mijn huid. De producten zijn hier te koop.


6 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een leuke, enthousiaste review en prachtige foto's zitten erbij zeg! Superfijn dat je de producten ook nog in de video laat zien er iets over verteld. Ik ben wel nieuwsgierig geworden naar deze lijn, maar heb helaas zelf een droge tot gevoelige huid dus ik denk dat deze lijn helaas niet geschikt voor mij zal zijn. :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een reinigingsgel is inderdaad fijner voor een vettere/gecombineerde huid, maar deze zal ook wel geschikt zijn voor een droge huid. Al is een melk wel beter. De moisturizer daarentegen is juist erg goed voor de droge huid! Alle producten zijn uitermate geschikt voor een gevoelige huid, omdat ze natuurlijke ingrediënten bevatten.

      Verwijderen
  2. Fijne review! De gel klinkt wel ideaal voor mijn gecombineerde huid, vooral in de zomer, want dan is die altijd ietsjes vetter!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn huid is in de zomer inderdaad ook altijd wat vetter.

      Verwijderen
  3. Lijken me heerlijke producten. Wat heb je een fijne review geschreven! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.