maandag 10 maart 2014

All time favorite: Lush Bubblegum Lip Scrub


De Lush Bubblegum scrub is al een tijdje een hype in de bloggers wereld. Ik gebruik de scrub al bijna een jaar en ik ben nog steeds net zo enthousiast. Vorige week heb ik een nieuw potje aangeschaft, zo dat ik mijn verslaving voort kan zetten. Eerst gebruikte ik het niet elke dag, maar ik probeer het nu steeds vaker te gebruiken in combinatie met een lip treatment van Philosophy, waar binnenkort een review van online komt.

De scrub wordt geleverd in een mooi doorzichtig potje, waardoor je de roze kleur kan zien. Het etiket is in de Lush stijl die we gewend zijn. Zwart wit en het logo. Het etiket is niet super bijzonder of mooi, maar wel heel herkenbaar; je ziet meteen dat het om een Lush product gaat.


Onderop zit een sticker waar op staat wie de scrub heeft gemaakt en tot wanneer de scrub gebruikt kan worden. Hij kan lang genoeg gebruikt worden om hem helemaal op te maken, maar alleen met regelmatig gebruik. Het zijn namelijk verse producten, dus daarom een stuk minder lang houdbaar.


Zoals je aan de ingrediënten kunt zien is de lip scrub ook makkelijk na te maken. Ik ben zelf niet zo een DIY-er, maar het lijkt me best leuk om dit met een aantal vriendinnen te gaan maken. Vooral omdat het ook niet zo moeilijk is. De lip scrub kan je dan naar elke gewenste/kleur maken.

De substantie is precies goed. Het is dik genoeg dat je het redelijk makkelijk kan pakken, maar niet te dik. De scrub korrels zijn groot genoeg om de velletjes goed weg te scrubben, maar hebben eigenlijk nog nooit mijn lippen beschadigd. Als ik klaar ben kan ik de scrub korrels heerlijk weglikken, jum. :)


De lip scrub gebruikte ik voorheen niet dagelijks, maar nu probeer ik het elke avond voor het slapen te doen. Het scrubt de velletjes weg, die ik vaak krijg door het dragen van een matte lipstick. De Lush bubble gum lipscrub maakt mijn lippen glad en is daarnaast ook nog eens lekker. De lip scrub kan je in Lush winkels kopen voor €9,65 of online bestellen in de webshop. De lipscrub is in drie varianten (smaken) verkrijgbaar.




20 opmerkingen:

  1. Ik heb deze eens van een vriendin gebruikt en hij is zo goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me echt een super fijne lipscrub

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele mooie foto's Am! Ik kocht 'm vorig jaar zomer en heb héél lang getwijfeld of ik hem wilde kopen. De prijs vind ik toch een hoop voor zo'n potje, terwijl ik er langer dan een jaar mee ga doen. Moet zeggen dat 'ie echt geweldig werkt, maar echt gebruiken doe ik het product niet. Ik vergeet het steeds, maar in de zomer gebruik ik 'm regelmatig (terwijl je juist zou zeggen dat de winter een beter moment is). Ik denk niet dat ik een 2e potje aan zou schaffen als die van mij op is aangezien ik de prijs best wat vind voor zo'n klein potje. Maar wie weet, die gedachte kan natuurlijk altijd nog veranderen he hahaha ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. deze is echt fijn, ben al aan een nieuwe toe

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lijkt me een fijne scrub! Normaal gesproken maak ik hem gewoon, maar lijkt me wel leuk om deze eens te proberen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het ziet eruit om op te eten ;-) Het lijkt me een heel fijn product, maar om eerlijk te zijn vind ik het ietwat aan de prijzige kant.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Aah, ik vind deze zo ontzettend fijn! Ben zo blij dat ik hem een keer heb aangeschaft. x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb hem ook gehad, en hij is zo heerlijk! Echt een fijn en lekker product! Je hebt ook hele mooie, duidelijke foto's gemaakt trouwens! xliefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Supermooie foto’s weer! Hij lijkt me heerlijk en deze staat ook al een lange tijd op mijn wishlist, alleen de prijs houd hem een beetje tegen. Wellicht dat ik hem nog een keer zelf ga maken, etiket enzo kan ik zelf maken, hihi :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik wil deze nog steeds heel graag. Fijne review, hij is wel een beetje prijzig. Maar mijn lippen zitten altijd vol met velletjes. Lijkt me een hele fijne scrub!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik wil echt al zo lang deze lipscrub! Ik moet deze echt dringend eens gaan kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lijkt me een leuk product om te gebruiken, maar ik heb het niet echt nodig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hallo Amber,

    Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award!
    Bekijk op mijn blog de vragen voor jou.

    http://coulditbefashion.blogspot.nl/2014/04/liebster-award.html

    Liefs,
    Eva

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oeh my favourite ik ben dol op de lip scrub van Lush. Je lippen worden er zo lekker zacht van!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Deze heb ik ook! Vind hem super fijn (en lekker) <3

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ziet er goed uit hihi.

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.