dinsdag 25 februari 2014

My life in pictures #1

Ik merk dat velen van jullie het leuk vinden om persoonlijke foto's te zien van wat me zo wel bezig houd. Daarom zal er elke dinsdag voortaan een My life in pictures online komen, met daarin de foto's van een week ervoor. In het begin zal het wennen zijn en zal ik vaak vergeten een foto te maken, maar ik ga me best doen voor jullie. De foto's zijn allemaal gemaakt met mijn telefoon en dus niet van goede kwaliteit. Enjoy!

Maandag op dinsdag zou ik bij Maris blijven slapen. Ik kan natuurlijk niet weg gaan zonder mijn geliefde make-up, dus nam ik mijn lievelingsproducten mee. Ik neem vaak meer mee dan nodig is, zo dat ik nog een beetje keuze heb, hihi.


Mijn reis naar het BFF-event duurde erg lang, omdat ik eerst door moest naar Naarden-Bussum om bij Maris me spullen af te gooien. De reis duurde bijna drie uur, inclusief vertragingen hallo NS. Om mijn reis een stuk aangenamer te maken kocht ik Bullit en M&M's.


Op woensdag heb ik de foto's gemaakt van mijn geshopte items op het BFF-event. Deze foto komt binnenkort online in een artikel over mijn nieuwe horloge. 


Op woensdag heb ik ook een planning gemaakt voor het bloggen. Dit idee heb ik bij Maris gezien en ik ben benieuwd hoe lang ik het vol houd. Ik wil wat regelmatiger gaan bloggen, dus zo een planning is dan best handig. Toen ik deze foto maakte was ik nog niet van plan om een My life in pictures te doen, vandaar dat dat er nog niet bij staat. De planning zal regelmatig verschoven worden, maar zo heb ik in ieder geval wel een overzicht.


Woensdag avond had ik een heerlijk rustig avondje. Ik kijk dan vaak op YouTube filmpjes van bloggers. Vooral de filmpjes van Mascha vind ik erg leuk. Ik vind het erg jammer dat ze is gestopt met vloggen, maar daar heb ik natuurlijk alle begrip voor. Ze zag er in deze video zo prachtig uit!


Op donderdag loop ik stage bij de ICI Paris. Ik loop er nu twee weken stage en heb het er erg naar mijn zin. Ik mag heel de dag make-up adviseren en mensen opmaken. 

Op vrijdagavond en zaterdag moest ik werken. Ik werk nu alweer bijna twee jaar bij Etos. Ik ben verkoopmedewerkster en ben vooral bezig met het adviseren van klanten en de kassa.


Op vrijdag avond ging ik bij mijn tweede baan stappen. Ik werk elke zaterdag nacht in een bar/club, dus als ik ga stappen is dat meestal op een vrijdag avond.


Ook deze zaterdag nacht moest ik werken. Deze foto heb ik gemaakt in de kleedruimte, ik was bezig met de was ophangen want ja- ook dat moet gebeuren! Aankomend weekend is het carnaval, dus het zal erg druk worden. Wie zal ik zien met carnaval van jullie? :)


Een poosje geleden kreeg ik van mijn moeder een wit dienblad. Ik had de boeken er al opgelegd, maar nu is het dienblad eindelijk volledig af; twee beauty boeken, twee geurstokjes dingen, steentjes, mijn lievelings parfum en een waxine licht houder. Ik ben er erg blij mee!


Dit was mijn week in grote lijnen. Ik had afgelopen week vakantie. Deze week moet ik helaas weer naar school en zal ik veel werken voor de carnaval. Enjoy your week!


10 opmerkingen:

 1. Wat leuk om te zien! Je hebt leuke foto's gemaakt, al zijn ze van je mobiel, haha! Het was erg gezellig met logeren, haha, jammer dat je dinsdag al weg moest anders konden we samen bloggen! :) Hihi, ik vind het tof om te zien dat verschillende bloggers mijn planning systeem ook overnemen! Heel leuk! Het is natuurlijk ook overzichtelijk voor jezelf en daarom fijner om te bloggen :) Ik vind je horloge nog steeds heel mooi, ik ben benieuwd naar het artikel! Heerlijk dat je zoveel werkt, ik zou dat ook wel willen, haha! Je dienblad vind ik trouwens heel mooi geworden!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Werk jij in Kerkplein in Breda? Wat grappig! Ik kom er eigenlijk nooit maar ga wel regelmatig stappen in Breda! En bijna carnaval inderdaaaad, zin in! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien! Klinkt leuk je stage bij de Ici Paris XL. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke foto's! Leuk dat je stage doet bij Ici Paris ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik maak ook altijd een planning want dat werkt gewoon fijn! Zo hou ik mij er ook echt aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat tof dat je stage loopt bij de Ici Paris!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk artikel! (beetje late reactie maar ik kwam er vandaag achter dat ik nog helemaal niet had gereageerd op deze post) Wat tof dat je nu bij de Ici Paris werkt en dat je het naar je zin hebt! Ik zou daar ook wel stage willen lopen als ik mijn visagie opleiding wil gaan doen, of bij de Douglas. Lijkt me ook echt geweldig om mensen advies te geven voor makeup en ze op te maken. Heel afwisselend ook! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke foto's! Ik ben benieuwd naar je artikel over het BFF event! Erg leuk dat je bij Ici Paris stage loopt, is echt wat voor jou! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.