vrijdag 21 februari 2014

Shoplog BBF-event / Huishoudbeurs

Shoppen

Op de events was erg veel te doen, maar mensen gaan er natuurlijk vooral heen om te shoppen. Ik had van tevoren al een beetje gekeken wat ik graag wilde hebben. Ik heb alle items kunnen kopen en zelfs nog wat meer. Vooral het BFF-event had erg leuke kraampjes waar je toffe items kon kopen. Bij een kraampje kon je ook het Beauty boek van Lauren Conrad kopen, maar helaas hadden ze daar geen pin mogelijkheid en was het pin loket al gesloten. Jammer natuurlijk, maar ik heb genoeg andere leuke dingetjes kunnen kopen.

Op de huishoudbeurs stonden meerdere stand van Therme, een merk dat ik graag koop in de acties bij de drogist. Ik ga ook vaak naar de Margriet beurs en daar staat Therme altijd met speciale beurs aanbiedingen. Gelukkig hadden ze nu ook weer erg goede aanbiedingen. Zo kocht ik de twee maskertjes samen voor maar €5,-, twee stuks deodorants voor maar €5,50 en de twee body serums samen voor €7,50. Het nadeel van de aanbiedingen vond ik wel dat je per se twee stuks moet kopen. Natuurlijk kan je dit ook samen doen met degene met wie je bent, maar ik vind het toch fijner als ik zelf de keuze hem om gewoon een item te kopen.


Nadat we al een aantal keren heen en weer waren geweest van het BFF-event en de huishoudbeurs, zag ik ineens in de verte een sieradenkraam met het merk iKKi. Ik heb dit merk al vaker voorbij zien komen op blogs en ik heb al meerdere keren een horloge in mijn virtuele winkelmandje gegooid. Op de een of andere manier bestelde ik 'm nooit, omdat ik zo iets toch liever in real life koop. Ik was zo ontzettend blij toen ik het  kraampje zag en zag dat ze precies het horloge hadden wat ik wilde én nog voor een leukere prijs ook. Ik heb dit prachtige horloge (met twee jaar garantie) voor maar €35,- gekocht, terwijl je hem op internet koopt voor tussen de €50,- en €65,-.


Eenmaal op het BFF-event zagen de stand van Alice&Jo al staan. We renden er nog net niet heen, zo blij waren we. Eenmaal aangekomen hebben we echt lang staan kijken wat we nou precies wilde hebben, want wees eerlijk; het liefst koop je alles! Het stond al vast dat ik niet naar huis ging zonder kwasten van RT, maar ik vond het erg moeilijk om te kiezen voor welke set ik ik ging. Ik heb uiteindelijk de Sam's Picks set gekozen, omdat deze toch wel het meest uitgebreid was. In verhouding vind ik de set ook absoluut niet duur, ik betaalde €35,- en daarvoor heb ik 6 nieuwe kasten.


Ik was niet van plan om nagellak te komen, omdat mijn nagels (en huid) de laatste tijd horrible zijn. Hoe goed ik ze ook verzorg, ze blijven maar scheuren waardoor ik elke keer korte stompjes heb. Na het zien van een heel rek vol BarryM lakjes, kon ik het toch niet laten en vooral niet omdat ik nog geen enkel lakje had van BarryM. Ik koos voor deze beauty!


Ook wilde ik heel graag een EOS lipbalm komen. Ze zien er ontzettend leuk uit en ik was benieuwd of het nou een over-hyped product was. Ik ga zeker nog een review schrijven over dit leuke bolletje. Ik kan je in ieder geval vertellen dat ik verliefd ben op de heerlijke zoete geur.


Als laatste kocht ik dit schattige armbandje. We liepen al een paar keer voorbij de stand van Lovely Vintage, maar op de een of andere manier ging ik elke keer niet kijken. Ik besloot toch om even bij alle prachtige armbanden te kijken. Ik vond dit armbandje erg leuk om te combineren met mijn nieuwe horloge en voor maar €4,- nam ik hem mee.


Ah, nu ik deze post weer schrijf word ik weer helemaal blij van al mijn aankopen. Ik ben met alles heel erg blij en kan niet wachten om alles in gebruik te nemen. Mijn horloge zal ik vaak dragen in combinatie met het armbandje en de kwasten wil ik zo snel mogelijk gaan gebruiken. Reviews volgen natuurlijk, dus houd de site in de gaten.




Bron kop foto: weheartit.com




14 opmerkingen:

  1. Wat een leuke aankoopjes! Die lippenbalsem lijkt me erg fijn. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, je foto's zijn erg mooi! Als we de volgende keer weer gaan, neem ik ook wat meer geld mee, haha! Ik vond het nogal moeilijk om niks te kopen op de Huishoudbeurs want ik zag ook echt superveel leuke dingen! Je RT kwasten zijn echt prachtig, ik ben ook erg blij met de mijne en vooral de buffing brush en detailer brush ben ik erg verliefd op, die brengt namelijk prachtig aan! ♥♥♥ Ik wist trouwens niet dat je de BarryM nagellakje had gekocht, die is echt supermooi! Ik ben benieuwd naar de swatch ervan! Jaa, ik ben ook gek op mijn EOS lipbalm, je blijft maar smeren, haha. Ik gebruik hem nu een paar dagen en het was eventjes wennen, maar hij blijft toch redelijk lang zitten en het geurtje die ik heb kan ik blijven ruiken, haha! Zo lekker! De roze variant vind ik er erg leuk uit zien! Het horloge wat je hebt gekocht is echt prachtig, dat was zeker een goede deal en je armbandje vind ik er mooi bij passen :) Mijn comment is alweer veels te lang, dus ik sluit hem maar eventjes af, haha!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Omg wat een prachtige aankopen en die kwasten zijn echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijne aankopen! Ben benieuwd naar de deodorant van Therme!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke dingen! Ik wil graag een EOS lipbalm proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw mooie aankoopjes, die kwasten zijn echt heel mooi! Het horloge vind ik ook heel mooi, en het barry M lakje ook :)

    liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke koopjes! Vind je horloge erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super leuke koopjes, ik was er ook! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie aankoopjes! Vooral je kwasten van Real Techniques vind ik erg goed eruit zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke items!! Dat horloge is erg mooi! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben vorig jaar ook naar de huishoudbeurs geweest en heb toen ook veel van Therme gekocht! Gek op dat merk. Leuke aankopen! X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh wauww super leuke aankopen! Ik moet die kwastenset ook hebben! Het bevat precies de kwasten die ik wil hebben haha jammer dat ze zijn uitverkocht op de site van Alice&Jo maar dan moet ik maar goed gaan googlen.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.