woensdag 19 februari 2014

BFF-event / Huishoudbeurs


Afgelopen maandag was ik aanwezig bij het BFF event samen met mede-blogger Maris. We konden het BFF event eerste instantie niet meteen vinden, daarom besloten we om eerst een rondje te maken op de huishoudbeurs, dit werd namelijk tegelijk gehouden en met de ticket kon je ook naar de huishoudbeurs. Op beide events was zo veel te doen dat het onmogelijk was om overal een foto van te maken, maar toch heb ik er aardig veel weten maken. Bereid je dus voor op een foto overload!
Men, waar moet ik beginnen! Alles was zo leuk en heeft indruk achtergelaten. Ik zal eerst de foto's van de huishoudbeurs laten zien en dan afsluiten met toch het leukste; het BFF event.
Op de huishoudbeurs waren heel veel verschillende soort stands, maar ik heb (hoe kan het ook anders) toch foto's gemaakt wat meer met beauty en fashion te maken heeft. Zo was het mooie merk Therme aanwezig waar ik het een en ander kocht, CHI met Farouk systeems met prachtige stijltangen, kleding, sieraden, make-up en werd er op het podium een catwalktraining gegeven.
Op het BFF event werd er ook een catwalk training gegeven. Ze liet de meiden verschillende soorten stijlen zien en gaf ze tips mee.
Maris en ik gingen samen op de foto bij the photo wall.


Er stonden stands van verschillende soorten merken en bedrijven, die mij bekend waren. Zo was Sally Hansen aanwezig, een bekend nagelmerk.
Ook was Alice&Jo aanwezig, een webshop met veel bekende merken. Hier heb ik een aantal toffe items gescoord, die jullie binnenkort in de shoplog zullen zien.
Bij binnenkomst kreeg je een kaartje en daarmee kon je een geluksarmbandje ophalen. Ik koos voor een mooie fel roze kleur. Ik houd hem om en laat hem eraf slijten. Ik ben benieuwd hoe lang dit duurt.
De webshop Lovely Vintage was ook aanwezig met prachtige kleding en sieraden, ik heb daar een leuk armbandje weten te scoren. Het liefst had ik er nog meer gekocht.


Ook Lush was aanwezig, waar je je eigen product kon maken. Erg leuk om te doen, maar dit hebben we overgeslagen.

B Acedemy was er met een heel team. Je kon kiezen voor een volle treatment; make-up, haar, styling en een fotoshoot. Maar je kon ook enkel je haar of make-up laten doen. Ik vind het zo een tof team die geweldige creaties neerzet!Als laatste kwam Lange Frans met Michael Bryan. Ze zongen een aantal liedjes en behalve dat entertainde Lange Frans ook het publiek. Hij deed leuke dingen zoals een tassen controle en liet willekeurige meisjes op het podium dansen. Hij zong ook samen een lied met zijn zoontje, zo schattig!CosmoGirl was aanwezig. Je kon daar je make-up laten doen en vervolgens een eigen cover foto krijgen. De rij voor de make-up was wat lang, dus we besloten meteen op de foto te gaan.

Mari van der Ven was aanwezig en deed een make-up demonstratie. Raad eens wie er model zat? Yes, me! Ik ben altijd erg veel bezig met visagie, dus ik vind het ontzettend tof dat ik werd opgemaakt door iemand die er zo bekend mee is. Ik vond het ontzettend tof, maar ook wel een beetje eng om op het podium te zitten.

Op het BFF event kwam er nog een meisje naar me toe. Ze vroeg of ze met mij op de foto mocht, want ze volgde mijn blog. Dat vond ik zo lief! Ik moest even wennen aan het idee, maar ik voel me ontzettend vereerd. Ze heet Maaike en wil ook graag een eigen blog starten.Natuurlijk waren er nog veel meer merken aanwezig, zo wel op de huishoudbeurs als op het BFF-event. Het is niet mogelijk om alles te laten zien, daar was het veel te veel voor. Ik hoop dat jullie een goede indruk hebben gekregen van het event. Het was erg leuk! Op het event heb ik ook nog Sharon en Kim ontmoet. Binnenkort komt er een shoplog online met mijn aankopen van beide events.

21 opmerkingen:

 1. Erg leuk verslag heb je geschreven, Am! Haha, die foto van ons samen vind ik echt awkward bij de photo wall, hahaha! Maar hij is aan de andere kant op zich ook wel leuk. Ik had ook foto's gemaakt van het kraampje van Lush, ik kwam er later pas achter dat het Lush was, hahaha! Fail. Had wel graag zo'n DIY willen doen :) Het was heel leuk en de foto met Maaike is erg leuk geworden!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verslag! Ik twijfel nog of ik zaterdag ook naar de HHB zal gaan, het BFF event is dan helaas al wel voorbij! Vorig jaar was ik er ook en vond het toen echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. was super op je een keer gezien te hebben! BFF event volgend jaar zeker weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een leuk verslag en práchtige foto's Am! Ik wist helemaal niet dat je model zat bij Mari, ik zag de foto gister op facebook maar dat stuk heb ik gemist! Toen was ik waarschijnlijk op de huishoudbeurs te vinden ;-) Ik heb ook hele leuke dingetjes gekocht (ook al is het niet veel, maargoed, ben verliefd op de spullen!!) en heb mijn chocola van Milka inmiddels ook verstopt - voor het geval iemand anders er aan komt en ik een noodpakketje heb, je weet maar nooit he. Haha, ik vond het leuk je te ontmoeten, wel balen dat we geen foto hebben met z'n allen. Volgende keer wil ik nog een keer gaan, dan maken we een foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super super super leuke events zijn het toch! Wat lief dat Maaike naar je toe kwam! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat leuk dat je op het podium opgemaakt werd door Mari! Ik was er toevallig maandag ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk zeg!! Zal vast super gaaf zijn geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk om te zien, ik ben vorig jaar naar de huishoudbeurs geweest en had ook gratis kaarten gewonnen voor dit jaar maar heb helaas geen tijd om er naartoe te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er echt leuk uit :D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk verslag! Gaaf ook dat je model mocht zitten bij Mari :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een leuke foto's! Ziet er echt onwijs leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk verslag, ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk uitgebreid verslag heb je geschreven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er super leuk uit! Zag het ook al bij andere blogs voorbij komen. Leuke blog heb je ook. Zag het op de fb pagina en ben je ook gelijk gaan volgen via Bloglovin :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie foto's en wat leuk dat je op t podium mocht zitten! Zondag had ik een catwalk training op dat podium haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat veel mooie foto's! Ik vond het ook heel leuk :) De armbandjes die ik op de foto heb op mijn blog heb ik ook daar gekocht, op het bff event. Je hebt er zelfs 1 op de foto gezet zie ik haha! (Bij die armbandjes, links de paarse).
  Wat gaaf dat je door Mari opgemaakt bent! En super leuk dat een meisje met je op de foto wilde :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Was de webshop Alice&Jo aanwezig bij het BFF event of op de huishoudbeurs? Ik ga morgen naar de HHB, vandaar :) En wanneer zien we je shoplog? Misschien haal ik er nog wat uit wat ik ook wil scoren voor morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wat een leuke foto's zeg! wat leuk dat je daar aanwezig was en nog even zelfs in de spot lights stond haha liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.