dinsdag 11 februari 2014

Rimmel Scandaleyes Thick&Thin liner


Voorheen droeg ik eigenlijk nooit eyeliner. Ik heb hooded eyes, waardoor een eyeliner snel een 'zwart gat' lijkt. Ik was nooit zo goed in het zetten van dunne lijntjes, dus ik liet het altijd maar. Een tijd geleden kocht ik een eyeliner pen, omdat ik eyeliner bij veel looks toch mooier vind. Nu heb ik een echte eyeliner pen verslaving en ik wil ze allemaal proberen.

Ik kocht deze eyeliner pen tijdens een Rimmel London actie van 1+1 gratis. Eigenlijk gebruikte ik altijd die van Bourjois, maar omdat deze waterproef zou moeten zijn wilde ik hem graag proberen. Met deze stift kan je een dikke en dunne lijn trekken. Als ik mensen opmaak vind ik een dikke lijn wel gaaf, maar zelf kies is voor een dun lijntje. Zoals je ziet heeft hij een speciale vorm.


De eyeliner is redelijk zwart, maar niet zo intens zwart als dat ik hoopte. Door de vorm van de stift zie je dat hij op sommigen plaatsen minder product achterlaat. Als je een dikke streep wilt zetten, zou je er dus nog een keer overheen moeten gaan.


De ultieme test om een waterproef eyeliner te testen is natuurlijk gewoon je hand onder de kraan houden. Zoals je ziet staat er een flinke straal (lauw) water op mijn hand.


Ik heb mijn hand ongeveer drie minuten onder de kraan gehouden en hij blijft prima op zijn blek. De eyeliner loopt niet uit en zit nog precies hetzelfde.


Wanneer je gaat wrijven, zal de eyeliner helaas wel uitlopen. Ik ben hier een aantal keer licht met mijn vingers over de eyeliner gegaan. Je ziet wel dat er zwart in de huid is getrokken, dus hij zal gedurende een dag zeker goed blijven zitten.


Is het een goed product? Ja. Zal ik hem opnieuw kopen? Nee. Je hebt genoeg eyeliner pennen die beter hun werk doen en ik ben geen super fan van de vorm (puur omdat ik alleen dunnere lijntjes zet). De eyeliner pen zal een regenbui zeker overleven en blijft de hele dag prima op zijn plek. De Scandaleyes thick&thin eyeliner is voor €7,99 te koop bij o.a. Etos en Kruidvat.19 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit, ik gebruik altijd een liquid liner van catrice en die werken zooo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhh Amber I love your new design! Je blog ziet er veel mooier uit zo! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een heel fijne eyeliner, ik heb zelf de Catrice Ultrafine waterproof eyeliner en die is ook echt goed en letterlijk waterproof, overleeft alles, haha! Je hebt trouwens hele mooie foto's gemaakt!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt mij wel een goede eyeliner en wow die is echt waterproef !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij blijft goed zitten, heel fijn! Maar ik ben ook meer fan van een puntige liner! Dat werkt net wat makkelijker! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi product! Ik ben zelf geen eyeliner fan, waterproof of niet het zit bij mij een paar uur later altijd overal ;)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn product! Ik vind deze producten altijd erg handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze lijkt me wel fijn als ie inderdaad zou goed blijft zitten en een regenbui overleeft. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hey ik heb ook hooded eyes maar daarom daag ik juist eyeliner. Ik doe een heel dun lijntje want zonder eyeliner heb ik het gevoel dat mijn ogen bijna helemaal wegvallen, maar je hebt gelijk je hebt dan inderdaad al snel panda eyes!

  Erg leuk en nuttig review trouwens! Ik heb je gevolgd met gfc, volg je terug?

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw mooie foto's Amber! Vooral die foto met dat water is echt supermooi om de een of andere manier. Ik gebruik altijd de Essence Liquid Ink Eyeliner, de non-waterproof versie en die vind ik ook superfijn. Geen pennetje, want ik vind de vloeibare toch het fijnst voor mij. De waterproof versie daarvan blijkt ook supergoed te zijn! Het was trouwens gisteren erg gezellig en leuk dat ik jullie heb kunnen ontmoeten! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben niet zo een fan van eyeliner pennen..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. jammer dat het beter kan maar wel mooie en duidelijke foto's! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.