woensdag 4 september 2013

JohnBeerens.com Bloggers Dag


Afgelopen Vrijdag was ik aanwezig op de JohnBeerens.com Bloggers Dag, wat gelijk mijn eerste event was. Er was vooraf niet erg veel bekend, waardoor de dag een grote verassing was. Heel erg leuk natuurlijk en het leek me leuk om deze dag kort met jullie te delen en om mijn goodiebag aan jullie te laten zien.


Bij binnenkomst stonden er welkoms drankjes en hele leuke cupcakes voor ons klaar. De cupcakes waren voorzien van een afbeelding met het JohnBeerens.com logo, erg leuk gedaan. De tafels waren mooi gedecoreerd met wat lekkers en het nieuwe magazine.

De groep van ongeveer 50 bloggers werd in groepjes verdeelt. Iedereen deed hetzelfde, maar in een andere volgorde. Mijn groep begon met een rondleiding door het gebouw van JohnBeerens.com. We kregen het magazijn te zien, de winkel (voor mensen die niet online willen bestellen!), het kantoor, de vergaderkamer, eigenlijk alles dus. Vervolgens mochten we ieder twee producten uitkiezen van het merk WaterClouds, wat ik heb gekozen zien jullie verderop in een filmpje.

Vervolgens gingen we naar het merk Fuente. Fuente houdt zich bezig met huid & haar en is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. De mevrouw die het merk presenteerde liet ons kennis maken met alle lijnen en de meeste geuren spraken me erg aan. Meer informatie over het merk komt samen met mijn review van mijn gekozen product.


Na Fuente gingen we naar Marc Inbane. Marc Inbane heeft meerdere producten, maar deze dag richtte ze zich op hun tanningspray. Ik kan verklappen dat ik heel erg enthousiast ben! Binnenkort meer. In dit korte filmpje kan je zien hoe je de spray moet gebruiken, helaas heb ik geen voor/- en na foto.

De allerlaatste merken voor de lunchpauze waren New Black en Khroma Beauty. Om eerlijk te zijn hebben we hier niet echt wat geleerd. Je kon je nagels laten lakken (eigenlijk ook weer niet, door tijdsgebrek) en je kon een korte Kardashion make-over krijgen, maar die vond ik bij mezelf erg tegenvallen. Al zag het er bij andere wel leuk uit. Nee, de leukste merken in mijn ogen, waren niet echt een toevoeging. Al konden we wel lekker swatchen.
De lunch was perfect verzorgd. Heerlijke grote broden met ruime keuze in het beleg. Natuurlijk weer lekkere drankjes, maar ook gewoon basics zoals cola, fanta en water.

Na de lunch waren er twee groepen. Ik zat in de groep die begon met een workshop van Serena van Beautylab.nl. Heel erg leerzaam en natuurlijk geweldig om deze prachtige en inspirerende vrouw te ontmoeten.

Daarna stonden nog twee activiteiten gepland. Allereerst naar Burkely, waar ons de nieuwe collectie werd gepresenteerd. De meneer gaf uitleg over allerlei soorten leer, heel interessant en leuk! De tassen zagen er prachtig uit en álles was van echt leer. Daarna zijn we ook nog naar iets anders gegaan (naam vergeten), waar iedereen zijn eigen armband mocht maken. Mijne was verpest doordat hij te vroeg onder de druk machine ging. Op zich vond ik dat niet heel erg, het was niet echt mijn stijl.

Allerlaatst heb ik nog een leuk filmpje voor jullie, namelijk de inhoud van de goodiebag. De goodiebag is in de loop van de dag ontstaan.

Al met al vond ik het een zeer geslaagde dag en daarom wil ik John Beerens, zijn personeel, de aanwezige bloggers, Serena en Angel bedanken voor deze leuke dag. En niet te vergeten alle leuke merken, bedankt!

Liefs,
Amber

26 opmerkingen:

  1. ah wat leuk meid, gaaf dat je geweest bent!
    Het ziet er uit als een geslaagde dag inderdaad.
    Serena is echt een beauty ook in het echt! Zag haar vorig jaar op de DYTG.
    Liefs Lonneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was leuk om je te ontmoeten! Wat super om jouw verslag ook gelezen te hebben, echt een topdag! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt echt leuk zo'n dag! En die tanning spray ziet er inderdaad goed uit, misschien dat ik hem ook wel eens aanschaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk! En gaaf dat je Serena van Beautylab hebt ontmoet. Die tanning spray ziet er goed uit trouwens. X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zag het event nu al op verschillende blogs, maar het blijft tof om de foto's te zien :-) Het zag er zo mooi verzorgd uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super tof! En leuk filmpje heb je opgenomen !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er heel leuk uit, volgende keer ben ik er ook weer bij!

    Liefs,
    Kiki / Chicks About Fashion

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Haha, jaloers dat jij wel kon, ahh, had zo graag mee gewild, haha! Hopelijk een andere keer en dan vraag ik gewoon een dagje vrij van stage, dan ga ik echt graag mee als er weer een event is, hihi! Heel leuk filmpje en toffe producten zeg, die spray tan ben ik ook heel benieuwd naar! Nagellakje lijkt me trouwens juist wel heel mooi, ben benieuwd naar de review!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zag er echt als een super tof en tot in de puntjes verzorgd event uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuk verslag heb je ervan gemaakt! En leuke goodiebag heb je meegekregen! Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel gaaf, ziet eruit als een superleuk event!! :-)

    ♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw wat gaaf! Super leuk dat je er bij mocht zijn :)

    De basecoat die ik van pink gellac heb is niet dik, dan heb jij helaas net een wat slechtere gekregen :( Ik weet niet wat je er tegen kunt doen, ik weet dat je met gewone nagellak wat nagellak remover (klinkt raar, maar werkt!) erbij moet doen om hem dunner te maken. Ik kan je helaas niet helpen :(

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hier had ik al veel over gehoord, ziet er heel tof uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ziet er uit als een ontzettend leuke dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuk verslag, gaaf hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk verlagje ook leuk dat je de demonstratie van Marc Inbane in video vorm heb gedaan:-) heb je niet op het event gezien, volgende keer zal ik even op letten haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuk verslag heb je er van gemaakt :) ziet er allemaal erg netjes uit. Liefs, Savannah

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuk verslag heb je geschreven! Ik had er graag bij willen zijn, maar ik kon helaas niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Zag er super leuk uit! ooie foto's ook gemaakt!

    Xxx
    http://fabulousstylews.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  20. ahhhh wat heb je een leuke blog zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. klinkt als een leuk dagje, en mooie producten heb je gekregen. Ik ben erg beniewd naar Marc Ibane tanningspray

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.