maandag 22 juli 2013

NOTD+Review: Etos long lasting nailpolish 115

Nope, de titel kan ik echt niet leuker maken.. Helaas heeft Etos alleen nummers en geen leuke namen. Maar dat zegt natuurlijk niks over de kwaliteit! Vandaag draag ik dit prachtige en zomerse lakje van Etos, waar mijn bruine tint nog beter in uitkomt.



Etos heeft een grote collectie aan nagellak, met daarin verschillende types. Long lasting, quick dry, stripers en meer. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.
Altijd als ik aan het werk ben en ik loop langs de schappen, móet ik gewoon even kijken bij de Etos nagellak, zo goedkoop en het ziet er zo leuk uit!



De lak van vandaag is een soort kameleon, in daglicht een lief kleurtje en in de avonden een fel kleurtje. Het voordeel van deze kleur is dat hij eigenlijk wel bij alle huidskleuren staat. Bij mezelf vind ik hem erg mooi, omdat ik er nog bruiner door lijk.

Plus punten:
+ mooie kleur
+ dekt goed
+ makkelijk verkrijgbaar
+ budget
+ blijft lang mooi
+ mooie glans

Min punten:
- dikke substantie (niet té dik)
- geen leuke namen, maar alleen nummers


Zoals jullie kunnen zien ben ik erg tevreden over deze nagellak. Een echte budget topper, want deze beauty is voor maar €2,53 verkrijgbaar bij Etos.

Liefs,
Amber


Sorry dat de foto's niet erg scherp zijn, ze zijn 's avonds laat (21.30!!) genomen en het leek mij niet storend bij deze foto's.

11 opmerkingen:

Copyright © 2015 Beautyzoom.