donderdag 18 juli 2013

Review: Miss Sporty Perfect Color Lipstick

Ik vind lipsticks altijd prachtig, maar vreemd genoeg heb ik er niet zo veel. Ik wilde graag een merk proberen waarvan ik er nog geen een had en zo kwam ik bij Miss Sporty terrecht (waar ik zelfs geen enkel product van had).

De lipsticks van Miss Sporty zien er niet echt bijzonder uit, donkerblauw en glimmend zijn de enige woorden die in me opkomen. Jammer, ik houd namelijk van leuke verpakkingen. Achterop is een kleursticker geplaatst met de naam erbij. Helaas zit er een beetje viezigheid op de verpakking. De dop zat aan de huls vastgeplakt met een beveiligingssticker, dat kreeg ik er niet helemaal egaal af helaas.

De kleur 038 I love is een hele felle roze kleur. Ik dacht eerst of ik dit niet te vond, maar voor in de zomer vind ik het eigenlijk wel vet. Op de foto komt de kleur niet helemaal goed over, dadelijk op de swatches is het beter te zien.

Toen ik ergens een keer om kleuren advies ging vragen, gaven ze me de tip om oranje, koraal en zalm tinten uit te kiezen. De kleur 059 I poke is zeker oranje. Een aparte kleur.

En dan de swatches. Een moment waarnaar ik altijd al naar toe leef vanaf de aankoop. Zoals je op de foto's ziet zijn ze lekker romig, maar geven ze toch veel pigment af. Ik dacht doordat ze zo romig waren ze niet goed bleven zitten, maar raad eens? Zelfs met make-up remover kreeg ik ze bijna niet van mijn arm af! Op de lippen is dit anders, maar zeker wel long lasting!

Toen ik de kleuren ging swatchen dacht ik echt dat die oranje kleur me never zou staan, maar toen ik hem opdeed was ik blij verrast, de kleur staat me inderdaad goed. Het is wennen, omdat ik totaal niet van oranje ben, maar ik weet zeker dat het een kleur is die ik vaker zal dragen.

Ook de roze kleur deed me blij verassen. Ja hij is nog steeds fel, maar zeker draagbaar!

Pluspunten:
+ makkelijk verkrijgbaar
+ heel budget
+ romig van textuur
+ long lasting
+ mooie kleuren
+ goede dekking

Minpunten:
- saaie verpakking

Zoals je kunt zien ben ik dus heel tevreden over deze lipsticks. De prijs/- kwaliteitsverhouding is echt geweldig. Deze lipsticks zijn voor maar €2,49 verkrijgbaar bij o.a. Etos.

Liefs,
Amber16 opmerkingen:

 1. Ik vind de eerste kleur vooral erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Normaal verkies ik altijd een roos kleurtje voor op de lippen,
  maar hier vind ik die oranje echt het mooist! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, prachtige foto's Amber, echt heel mooi! En wat een prachtige lipsticks, vooral de oranje kleur! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De eerste vind ik persoonlijk niet zo maar de tweede staat je geweldig! Wist trouwens niet dat de miss sporty lipsticks zo goed dekte! Dat word eens een bezoekje brengen aan de Etos :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n mooie kleuren. Ik was na mijn stage meteen naar de etos in Eindhoven gerend ze hadden I love wel maar 059 was daar een rode kleur bij Miss Sporty heel raar heb namelijk echt 3x gekeken of ik het wel goed zag :( Ik ga hier in mijn eigen dorp nog even kijken bij de etos, ik moet en ik zal I poke hebben haha!

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.