vrijdag 10 mei 2013

Sleek Face Form

Bijna elke beautyblogger kent de blush Rose Gold van Sleek wel. De bekende dupe van Nars Orgasm. Ik had zelf al een blush van Sleek, waar ik zeer tevreden over ben. Eindelijk had ik een site gevonden waar ik behalve het palette meer kon bestellen, zodat de verzendkosten weg zouden vallen.

In plaats van alleen de blush, koos ik voor een Face Form palette, waar de blush in zat. Ik wilde namelijk ook graag een highlighter en contourpoeder proberen, dus zo had ik gelijk alles. Plus dat het erg makkelijk is voor als je weg gaat, dan hoef je alleen dit palette mee te nemen en niet allemaal losse producten.

Wat een beauty he!
Zelf kijk ik nooit zo naar de ingredienten lijst, maar ik snap dat dat voor sommigen belangrijk is, daarom een foto van de lijst. Ik heb trouwens de kleur Light 373, je hebt ook nog een kleur genaamd Fair die er heel erg op lijkt.


Zoals je net kon zien bevat Rose Gold echt prachtige gouden shimmers, die ook mooi op foto's zijn vast te leggen. Helaas lukte de swatch foto's wat minder, maar toch zijn ze goed te zien. Alle drie de kleuren hebben een geweldig pigment, zoals we gewend zijn van Sleek. Zelf vind ik het wel jammer dat de highlighter niet net zo een mooie gouden shimmer bevat. Al is hij wel erg mooi.




Tijd voor een full face foto.. Op deze foto draag ik geen foundation. Als je foundation of een bb cream draagt, zal de blush net wat meer opvallen door een gladdere huid. Zelf draag ik met zulk lekker weer niks op mijn gezicht, maar alsnog zijn de blush, contourpoeder en highlighter dan een goede opfrisser. De blush heb ik op het bot aangebracht, de contourpoeder er net onder en de highlighter net iets boven de blush en op de blush zelf. De contourpoeder kun je ook voor het gehele gezicht gebruiken.



Mijn palette komt van TheMakeUpSpot.nl, waar je makkelijk en veilig met iDeal kan betalen. Dit palette kost €12,50 en als je dat omrekent ben je dus maar ongeveer €4,- per product kwijt. De verzending is vanaf  30 euro gratis, waar je al snel aan zit, aangezien ze allemaal leuke merken verkopen, die niet in winkels te verkrijgen zijn. Neem dus zeker een kijkje, ik ben in ieder geval een verslaving rijker.

Liefs,
Amber


11 opmerkingen:

  1. Wauw, ik blijf het zo'n mooi palette vinden! Ik ga denk ik de blush zelf vragen voor mijn verjaardag :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze wil ik ook! Ik vind hem zo gaaf en er zitten mooie kleurtjes in

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig palette (:! Sleek lijkt me zo'n fijn merk. Ik heb er zelf nog nooit wat van geprobeerd eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig product. En de tint van de blush staat je goed!

    Liefs,

    Maria Antoinette
    www.beautybandit.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er uit als een heel mooi palette! Ik wil nog zo graag eens een palette kopen van Sleek (waarom ik het dan niet doe? hmm..)

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi palette! De highlighter is echt prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind hem echt prachtig! Ook heel praktisch dat de drie producten bij elkaar in een doosje zitten, zodat je niet drie aparte verpakkingen mee hoeft te nemen! Het staat je erg mooi Amber!:) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk artikel! Jouw lippen zijn echt mooi :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw wat is hij mooi! Sleek is echt een fijne merk (:

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.