donderdag 4 april 2013

John Beerens Lover Pakket


Zoals jullie weten ( en ook in de sidebar kunnen zien ) ben ik een John Beerens Lover. Dit houdt in dat ik af en toe de laatste nieuwtjes rondon JohnBeerens.com met jullie deel en eens in de drie maanden een pakket krijg met producten die ik voor jullie mag reviewen. Een poosje geleden ontving ik weer een goed gevuld pakket. Vandaag ga ik jullie de inhoud laten zien.

Toen ik de doos opende, viel hij me meteen op: een JohnBeerens.com mok, hoe leuk! Zelf ben ik er ontzettend blij mee en ik heb hem al een aantal keer gebruikt. Misschien dat als ik in de zomer wat minder warme dranken drink, ik hem voor de sier op mijn kamer neerzet!
Edit: de mok is ook te bestellen!


Het volgende wat me opviel, was deze prachtige en luxe hand&body wash van Beverly Hills. Ik heb nog nooit producten van dit merk gebruikt, maar ik zie het wel vaak en ik hoor er wel eens wat over. Behalve dat ik benieuwd ben naar het product, vind ik het ook een leuk decoratie item om in de bad kamer neer te zetten, het geeft dat luxe- gevoel.


Pupa, yes! Nog geen enkel product van Pupa heeft mij teleurgesteld, ik ben er juist altijd erg enthousiast over. Dit Pupa Luxury French Nagellak kitje ziet er interessant uit en ik kan niet wachten om het voor jullie te swatchen.


In een vorig pakket zat hij ook al, maar ik ben erg blij dat de Vani-T Crème Blush Berry Parfait er nogmaals bij zit. Deze alles in één beauty heeft zelf een BeautyAward gewonnen voor de beste blush. Plus dat je hem ook nog eens op de ogen en lippen kan gebruiken, super. Binnenkort meer!


Nog een product waar ik erg benieuwd naar ben, is de Bee Venom Day en Night cream, die overigens exclusief verkrijgbaar is bij JohnBeerens.com. Deze crème zou de fijne rimpels verstevigen en het huidweefsel voeden.


Ik weet niet zo goed wat ik van de Tan&Beauty Drink moet vinden. Het lijkt me super als het werkt, maar ik heb nog geen idee hoe ik dit voor jullie kan uittesten. Iemand een idee?


Op dit product had ik gehoopt, want ik ben erg nieuwsgierig naar de REF Arganolie. Ik denk dat de meeste van jullie de 'hype' wel kennen en ik ben benieuwd naar een echte arganolie, wat niet in een product is verwerkt. Deze Arganolie is hoog geconcentreerd en werkt hydraterend, voedend, verzorgend en herstellend. Het zou een mooie glans geven en niet vet zijn. Wat een beloftes, ik ben erg benieuwd.


Verder zaten er nog allemaal leuke samples in. Altijd leuk om voor jezelf wat samples te proberen, zodat je misschien wel een nieuw favoriet product tegenkom. De Pupa Vamp mascara heb ik al en daar ben ik erg enthousiast over, deze bewaar ik tot de anderen (goed gezien, meervoud!) op zijn. En natuurlijk kunnen een JohnBeerens.com pen en sticker niet ontbreken!


Last but not least.. de nieuwste editie van het JohnBeerens.com magazine! Ik heb hem al uitgelezen, het leest erg makkelijk weg, zo leuk is het. Zeker de moeite waard.
Bron: JohnBeerens.com 
Weer een hele leuke box met goodies. Ik kan niet wachten om de producten voor jullie uit te testen. Zoals jullie misschien al op de site hadden gezien, verkoopt JohnBeerens.com ook Khroma beauty. Zodra ze de hele collectie online hebben, ga ik zeker wat bestellen.

Liefs,
Amber


14 opmerkingen:

  1. Wat een mooi pakket! Toffe spulletjes zitten er in. De nagellak kit vind ik er erg gaaf uitzien, daar ben ik ook wel benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supergaaf pakket! Ik ben benieuwd naar de Pupa producten! De mascara heb ik zelf ook nog liggen, maar eerst maar eens mijn Rimmel mascara gebruiken haha! xliefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gaaf pakket zeg! :) De nagellak kit ziet er tof uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, wat een gaaf pakket!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er goed uit! :) Ik ben benieuwd naar de nagellakset van PUPA!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat superleuk dat je zo'n pakket ontvangt! Jaloers! En benieuwd naar de pupa producten.

    Liefs
    xoxo
    Shalane
    www.thefashionmoodboard.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een tof pakket en wat gaaf dat je dat zomaar mag ontvangen! Lucky girl!

    Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt, inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super leuk toch! Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen!

    Liefs Rosie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een super leuk pakketje! Daar werd je vast en zeker vrolijk van!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. super leuke spullen, die mok is gaaf <3 haha

    xxxx.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een super leuk pakket! En gaaf dat je een 'lover' bent :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een super pakket! Ben benieuwd naar je Arganolie & Pupa review. Ik ben zelf ook helemaal weg van de Vamp-mascara

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.