dinsdag 19 maart 2013

Review: Pupa Multiplay 09


-ik hoop niet dat het opvalt, maar de foto's kunnen wat anders zijn, doordat ik met een andere camera foto's heb gemaakt. Mijn broer heeft mijne mee naar Engeland genomen voor iets belangrijks, dus ik heb die van me moeder geleend-

Multifunctionele producten.. daar kan ik geen genoegen van krijgen! Vandaag review ik een oogpotlood van Pupa voor jullie, genaamd Multiplay 09. De naam zegt al genoeg, multifunctioneel! Benieuwd wat dit potlood allemaal kan?

Het potlood is intens zwart en heeft twee kanten. Aan de ene kant het potlood en aan de andere kant een spons, zodat je het potlood kan vervagen. Ideaal voor smokey eyes!

Aangezien ik hooded eyes(ogen met overhangende oogleden) heb, draag ik zelden oogpotlood. Je oogleden zijn dan bijna niet te zien wanneer je recht voorruit kijkt, doordat het vel erboven er overheen hangt. Hierdoor lijkt je oogpotlood vaak een wazige streep, tenzij je een splinter dun lijntje maakt. Ik heb maar weinig potloden gehad die zó lekker gleden, waarmee ik tegelijkertijd een prachtig dun lijntje mee kan trekken. Je kan dit potlood v
oor hele dikke lijnen als een kohl pencil gebruiken, maar ook als een soort eyeliner voor een dun lijntje. En ja echt, het is gelukt!


Natuurlijk heb ik ook een smokey eye look gemaakt met behulp van dit potlood. Niet als eyeliner of oogpotlood, maar als basis van de smokey eye. Ik heb het buitenste deel van het ooglid ermee ingekleurd en naar het midden toe vervaagd. Verder afgemaakt met wat kleuren uit het naked 2 palette.Het potlood is maar liefst verkrijgbaar in 21 kleuren.

Het potlood kost normaal €13,50, maar nu tijdelijk €12,25 + gratis verzending. Ik zit te twijfelen om nog meer kleuren aan te schaffen, want ik ben erg tevreden! Ideaal voor dagelijks gebruik en 's avonds voor een sexy smokey eye. Kijk op Pupa en bestel daar jouw eigen Multiplay, voor ieder wat wils.

Liefs,
Amber

15 opmerkingen:

 1. Lijkt me fijn, alleen een beetje duur! Mooie ooglook! Ik heb dat probleem ook dat ik amper oogpotlood kan dragen, hihi :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ziet er echt supermooi uit! Vooral op je ogen! Prachtige foto's trouwens Amber, waauw! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw dat ziet er heel erg mooi uit!
  Je ooglook is onwijs gaaf geworden zeg, wauwie!
  x Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooie look heb je gemaakt! Het potloodje lijkt me erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je laatste look is erg mooi gemaakt! Het lijkt me ook een erg fijn potlood. En als je het niet gezegd had had ik niet eens opgemerkt dat deze foto's met een andere camera zijn genomen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit, vooral de laatste foto is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooie ooglook heb je ermee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.