maandag 11 maart 2013

Review: Fogan Blush 04

Bugdet alert! Fogan Cosmetics verkoopt allerlei make-up voor maar €0,99. Eerlijk gezegd koop of gebruik ik dat nooit, maar toen Fogan me mailde werd ik nieuwsgierig. Ik kreeg een aantal producten thuisgestuurd en vandaag laat in de Blush nummer 04 aan jullie zien.

Een Blush voor €0,99, yeah right dacht ik. Eerlijk gezegd kon ik niet wachten totdat de producten binnen waren, omdat ik gewoon té nieuwsgierig was naar de kwaliteit. De verpakking is wat simpel, maar dat maakt voor zo een budget product niet veel uit, het kan er mee door. Het klinkt raar, maar de blush ruikt best lekker (je ruikt het alleen als je met je neus erin zit) en de structuur ziet er prima uit.


De swatch.. Ik zat echt met me mond open, wát een pigment! Iets wat kruimelig, maar wanneer je het met een kwast aanbrengt heb je er weinig tot geen last van.


Ik ben de laatste tijd een beetje een sucker met foto's van mezelf of van looks, maar ik hoop dat jullie goed kunnen zien hoe hij er op mijn wangen uitziet. Ik draag hier geen foundation en ik denk dat wanneer je foundation draagt hij nog iets rozer is.


Een echte budget topper als je het mij vraagt. Geweldig voor als je weinig budget hebt, een cadeautje of gewoon als je van budget houdt! Scoor nu deze blush voor maar €0,99 bij Fogan Cosmetics.



OF: win een Fogan Blush bij Beautyzoom! Fogan heeft me  2 blushes gestuurd, om een van mijn volgers blij te maken. Laat in een comment een geldig e-mail adres achter en je maakt al kans. Extra kans? Like de Beautyzoom Facebookpage Fogan facebookpace, volg me op Twitter/GFC/Bloglovin' en natuurlijk  mag je een tweet sturen of het bericht liken en delen op Facebook of Bloglovin. 

Liefs,
Amber

15 opmerkingen:

  1. Hij heeft een mooi lief roze kleurtje.
    Ik ga je volgen op facebook en twitter :)

    Liefs, Annelie

    anneliemajlen@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, hij ziet er heel erg mooi uit op je wangen! Ik zou hem graag willen winnen ♥ Ik volgde je al op GFC, had je Facebook pagina al geliked en volgde je ook al op twitter! Mijn e-mailadres is maris.90@live.nl, superleuke winactie ♥
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw ziet er fijn uit!! nog nooiut van dit merkje gehoord

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij ziet er super uit! Ik doe mee!

    denisehandgraaf@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wauw ik vind hem echt heel erg mooi! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. zat er laatst nog naar te kijken en vroeg me af of het wat was, maar ziet er mooi uit

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.