woensdag 21 november 2012

Nieuw: Etos Cosmetica Accessoires


Cosmetica accessoires, of de wel bekende tools helpen je om de perfecte look te creeëren. Om dit wat makkelijker te maken, brengt Etos een vernieuwde accessoires lijn uit, met een aantal toevoegingen, om dé perfecte look helemaal zelf te maken.




De prijzen variëren van €1,39 tot €3,99 en zijn dus zeker budget, volgens mij zijn ze zelfs goedkoper dan de bekende budget tools van de Hema, een groot pluspunt dus.

Assortiment
  • Foundationkwast €3,99
  • Kabuki €3,49 ( hier ben ik erg benieuwd naar! )
  • Waaierkwast €2,49
  • Wimperkruller €2,79
  • Wimper- en wenkbrauwenborsteltje €2,49
  • Dubbele oogschaduwkwast
  • Oogschaduwapplicator
  • Poederkwast groot €3,99
  • Parfumverstuiver €3,99
  • Poederdons €1,75 per 2 stuks
  • Epileerpincet schuin €2,59
  • Make-upspons; driehoek 4 stuks, rond 2 stuks of vierkant 2 stuks €1,49
  • Comedonendrukker €2,25 ( voor mee-eters )
  • Oogmasker €3,49
  • Poederkwast kort €3,75
  • Gezichtsreinigingsspons €1,99 per 2 stuks
  • Etos dubbele oogschaduwkwast €2,49
  • Oogschaduwapplicator lang €1,99
  • Etos lip- en oogpenseel €2,49
  • Oogschaduwborstel rond €2,49
  • Blusherkwast lang €3,49
Zo als je kunt zien hebben ze zich aardig uitgesloofd en zijn er een aantal nieuwe producten. Van Etos heb ik twee kwasten en de mini make-up set opgestuurd gekregen, die verpakt zaten in een handige zipperbag, die je kunt hergebruiken.

Foundation kwast

Etos heeft voor een strak en praktisch uiterlijk gekozen. Behalve dat mat zwart helemaal hot is, is het handvat gemaakt van een rubbere touch, zodat je meer houvast hebt. Op het metalen stukje is het logo van Etos te vinden. Ik vind het altijd erg goed wanneer een merk zijn naam op een product zet en niet overdrijft, goed gedaan etos!

Eerlijk gezegd breng ik mijn foundation altijd met mijn vingers aan, maar deze kwast heeft me toch laten twijfelen. De stevige haren zijn in tegenstelling tot vele andere kwasten erg flexibel, waardoor je je foundation met minder strepen aan kunt brengen. 

Waaierkwast
Een waaierkwast is op veel verschillende manieren te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een licht kleurtje geven aan je wangen met een blush, een vleugje matte poeder aanbrengen voor tegen het glimmen, je kan overtollig poeder weghalen of je kan de outfall van je oogschaduwlook ermee weghalen. Voor een kleine prijs heb je dus veel problemen opgelost. De waaier heeft lange en dunne haren en is lekker zacht voor je gezicht. Ook hier is het uiterlijk strak en mat, met het logo van Etos.

Mini make-up set
Normaal ben ik niet zo van de mini sets, maar ik deze zit nu standaard in mijn tas. Je kunt er werkelijk van alles mee, je blush, ogen, lippen, wimpers en wenkbrauwen, in zo een klein setje. De set bevat een ronde oogschaduw kwast, een sponsapplicator, een blushkwast, lippenceel en een wenkbrauw- en wimperborsteltje. Hetzelfde uiterlijk, alleen zonder Etos logo.


De foundation kwast en de mini make-upset zaten net als de waaierkwast verpakt in een zipperbag. Erg handig om in je tas te doen, of om te gebruiken voor iets anders. Voor zulke budgets vind ik ze stuk voor stuk geweldig en ik kijk daarom erg uit naar de kabuki. De accessoires zullen binnenkort bij elke Etos verkrijgbaar zijn.

Liefs,
Amber

16 opmerkingen:

  1. hmm ik gebruik amper make up.. Behalve als mijn huid echt een drama is.. Toch maar is kijken voor zo set.. aangezien ik altijd irritant vind om alles mee te slepen naar mijn vriend en terug!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me handig en fijn in gebruik :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg mooi en leuk artikel! En Etos heeft mooie accessoires! (: Ik ga jou ook volgen hoor! (: leuk ;D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben echt benieuwd naar de kleine kwastjes, lees er verschillende dingen over.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik had er al wat van gehoord! Leuke producten (:

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Handige post! Ik ga nu zeker even langs hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ze lijken me fijn, maar we hebben jammer genoeg geen Etos in m'n dorp.. :(

    & ik heb de webshops wel bij m'n collages hoor, het product is namelijk verwezen naar een link, dus als je op bijvoorbeeld die horloge klikt, ga je meteen naar de site waar je die horloge kan kopen. Dankjewel dat je ze leuk vindt, dat doet me goed. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, ik wist niet eens dat Etos kwasten had! Nouja, wel een beetje, maar niet zulke goede! Ze klinken fijn! Mooie foto's ook! Toch blijf ik denk wel bij mijn vertrouwde Blush/poeder kwast van de HEMA... die is zoo lekker zacht, hihi ^^
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het ziet er allemaal heel goed uit! Jammer dat er bij ons in de buurt geen Etos zit, maar als ik bij Etos kom ga ik zeker even kijken! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ze lijken mij fijn! We hebben hier een kleine Etos om de hoek, ik ga zeker even kijken of ze die daar verkopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ziet er fijn uit!
    Wat een leuke blog heb je :D
    Zou je het leuk vinden om elkaar te volgen? ;D

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie kwaliteit foto's , en superleuke blog !
    Bekijk je ook een keertje mijn blog ?
    http://myownparadises.blogspot.com
    liefst Heleen

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.