vrijdag 2 november 2012

LE: Essence Fantasia


Het is even rustig geweest, maar de limeted edition's van December komen er weer aan. Essence komt uit met een LE genaamd Fantasia. Essence neemt ons mee naar een sprookjeswereld vol fantasie. Klinkt erg mysterieus, dus ik ben benieuwd..



"Wie verlangt er niet naar een plek ver weg van de realiteit en waar dromen waarheid kunnen worden? Fantasia benadrukt dit magische gevoel met de kleuren als intens paars, wijnrood, koraal en subtiele nudekleuren. De metallic effecten geven deze stijl feestelijke glamour. De multi colour highlighter met metallic glinsterende pigmenten en de zelfklevende eye jewels zijn de ultieme must-haves voor een sprookjes achtige look."

Bij mysterie en sprookjes denk ik als eerst aan de kleur paars en dat heeft Essence dus goed gedaan. Het is een erg mooie paars die een eyecatcher vormt voor deze LE. Zoals we van de winter edities gewend zijn, zit er natuurlijk ook wat roods in. De nude tinten kan ik niet helemaal plaatsen, maar ze zijn zeker niet overbodig.

Eye shadow €1,99


Essence brengt in deze LE maar liefst drie metallic, glinsterende en naar zegge: hoog gepigmenteerde oogschaduwen uit. De kleuren zien er prachtig uit, dus ik ben erg benieuwd geworden, vooral na de beloften van Essence over de pigmentatie.
01 elves like lilac
02 not ivory but ebony
03 have you seen my unicorn?

Metallic liner €1,89

Bij al de metallic make-up, kan een metallic liner natuurlijk niet ontbreken. Dit maakt de oogschaduw look net iets intenser en geeft meer sex appeal. Essewnce brengt twee verschillende kleuren aan. De paarse trekt mij eerlijk gezegt niet zo aan, maar des te meer ben ik benieuwd naar de donkerantraciete metallic liner. Zo als je kunt zien matchen de namen met de oogschaduwen.
01 not ivory but ebony
02 elves like lilac

Lip lacquer €1,99

Laatst was ik in een parfumerie waar ik de liplak van Shisheido heb geprobeerd. Heel erg fijn, maar ik ben toch voor een standaard lipgloss gegaan ( komt nog een artikel over ), omdat ik het niet aandurfde. Nu het budget merk er mee komt, weet ik zeker dat ik het móet proberen. Een soort lipgloss, maar hij blijft, als het goed is, veel langer zitten. Ook de liplakken bevatten een metallic finish. Verkrijgbaar in twee kleuren.
01 queen of my cloud castle
02 take a ride on pegagus


Multi colour highlighter €2,99

Een mooie highlighter met een leuk bloem dessign. Ik val vaak voor verpakkingen, maar hier heb ik mijn twijfels over. Ik vind hem onderdoen aan de andere producten van de LE. Maar wie weet is dit wel de verassing van de editie.Verkrijgbaar in één kleur.
01 elf yourself

Nail polish €1,89

Natuurlijk kan de nagellak niet ontbreken. Zelf ben ik een grote fan van de nagellak van Essence. Ze zouden langhoudend zijn met een mooie metallic finish. Ik ben erg benieuwd naar de finishen! Verkrijgbaar in vier kleuren.
01 elves like lilac
02 queen of my cloud castle
03 take a ride on pegasus
04 have you seen my unicorn?

Eye jewels €1,59

Ja, hier zat ik op te wachten. De zelfklevende steentjes zijn al lang bekend en gelukkig bevat deze editie ze. Je kunt ze natuurlijk voor een prachtige ooglook gebruiken, maar ze zijn ook op de wangen, slapen, voorhoofd, hals en de polsen te gebruiken .Me want! Verkrijgbaar in één kleur.
01 sparkling like a fairy

Ja, ik ben enthousiast! Ik ga sowieso de liplak, de steentjes en een de oogschaduw proberen. Waarschijnlijk zal er dan ook nog wel een lakje meekomen. Bijna alles dus. Wat vinden jullie van de collectie?  In de maand December 2012 zal de collectie verkrijgbaar zijn bij verschillende drogisten.

Liefs,
Amber

11 opmerkingen:

  1. leuk.
    ik denk dat ik de steentjes neem en en die highlighter en een lakje neem.
    iedegeval vindt ik het een leuke colletcie.

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleuren nagellak! XO
    www.tw-of.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het lakje elves like lilac ziet er mooi uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw mooie nagellakjes! Kan niet wachten tot ze in de winkels komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het lakje elves like lilac ga ik zekerweten kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Waaaauw, die highlighter moet ik echt hebben! Supermooi! En ik denk dat ik ook nog 02 queen of my cloud castle en 03 take a ride on pegasus wil hebben! Vooral die bordeaux rode kleur is liefde! ♥
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Waaauw, wat een mooie collectie!

    Ik heb een winactie op mijn blog, ik geef Moustache oorbellen weg! Misschien heb je interesse? http://goldenmustaches.blogspot.nl/2012/11/winactie-moustache-oorbellen.html

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die lilac nagellak lijkt me heel leuk!
    
    X Jenny
    Rocknrollerr.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een leuke LE!
    die highlighter, wauw!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke LE weer! De lipproducten en vooral de highlighter lijkt me prachtig! xx liefss

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.