maandag 27 augustus 2012

Stapelreview: Glossybox Augustus

Het spijt me voor mijn afwezigheid, maar dit komt door privé omstandigheden.

 
Ja, je leest het goed: de Glossybox voor het eerst op Beautyzoom. Nee, ik heb helaas geen abonnement, maar ik had een Glossybox gewonnen bij thebeautymusthaves. Ik hoor van veel abonnees dat ze de Glossybox steeds minder vinden worden, maar ik vind dat deze box zijn geld geld waard is.

Pak wat te drinken en te eten, want dit wordt een lang artikel, dat jullie hebben verdient na mijn afwezigheid.

Ik denk dat iedereen de Glossybox wel kent, maar voor degene die het niet kennen: het is een beautybox met vijf luxe miniaturen ( soms fulls size producten ) om jou kennis te laten maken met trends en nieuwe producten en merken. Het kost €12.50 per maand, inclusief verzendkosten en het is maandelijks opzegbaar.

Naar de producten! Het zijn geen dingen waar ik laaiend enthousiast van zou worden, maar ik vind de box de €12.50 zeker waard. Elke maand zit er een speciale kaart bij waar informatie over de producten is vermeldt, ook staat er bij of het een full size of een sample is.


Als je de box opent, zie je als eerst een kaartje van Kiehls. Het was al bekend ( voor veel ) dat er een product van Kiehls in zou zitten, welke was alleen nog niet bekend. Ik was heel blij dat het een lipbalm was, ik heb vrij volle lippen, dus een goede lipbalm is voor mij een must in de droge periodes.
- De lipbalm van Kiehl's is een fullsize product en kost €8,00


De lipbalm is één van de wereldwijde favorieten van Kiehl's klanten en bevat een zonnebeschermingsfactor 4. Ik ben het totaal eens met die klanten, de balm smeert makkelijk, trekt snel in en zachte lippen is het resultaat. Aan de verpakking kun je goed zien dat het een verzorgingsproduct en een lipbalm, wat ik zelf erg fijn vind.


De substantie smeert heerlijk uit, maar toch is het niet dun, maar wel voedend. Zelf vergelijk ik de substantie met een primer ( mijne van Gosh in ieder geval ). Het is smeert lekker, voelt zacht en werkt.


Hier zit de balm al even op mijn lippen, ze waren echt extreem droog, maar zien er nu veel beter uit.


Het volgende product heeft mij erg verrast. Als ik eerlijk ben vind ik het oogschaduw palette van Vera Valentini er goed koop uitzien, maar daarentegen is het pigment geweldig. De verpakking is wel erg praktisch, je kunt zien welke kleuren er in zitten, maar bovenaan ( waar de oogschaduwkwastjes zitten als je hem dicht hebt ) zit een smal spiegeltje.
- Het oogschaduw palette is een fullsize product en kost €5,32


Zoals je ziet zijn de kleuren echt prachtig en bevatten veel shimmers. De linker kleuren vind ik niet echt speciaal, de rechter kleuren trekken meer mijn aandacht. De blush is niet mijn kleur, maar ik kan me voorstellen dat het voor anderen wel een mooie kleur kan zijn.


En dan de swatches.. zoals je ziet geven ze erg veel kleur af en zijn de shimmers nog goed te zien, me like. Helaas brengen ze wel wat 'korrelig' aan, maar je kunt niet alles hebben voor de prijs. Omgerekend betaal je  €0.59 cent per kleur en dan is de blush natuurlijk nog wat groter.


En dan nog een product van Vera Valentini, namelijk eenn Crayon zwart oogpotlood. Wat erg handig is, de dop is een puntenslijper, dus je hoeft geen aparte mee te nemen. Eén nadeel vind ik toch dat hij wat langer is.. Sommigen vinden dit handig, maar hij past niet in de gangbare toilettassen en los in de tas zal het potlood snel breken.
- De Vera Valentini Crayon kost slechts €3,90 en is een fullsize productb 
Voor die prijs had ik eerlijk gezegd niet veel verwacht, maar wauw! Hij is heel smudge en goed gepigmenteerd. Als je er wat vaker overheen gaat, is hij zelfs goed zwart.


Pureology schijnt een bekend merk te zijn, ik moet eerlijk zeggen dat de naam mij niet vreemd in de oren klinkt, maar toch was hij redelijk onbekend. Er zat een shampoo bij die belooft je haar te voeden reinigen en verzorgen op een milde wijzen.
- Pureology Super Smooth is een sample van 250 ml, de fulls size kost €16,50


Ik heb het product nog niet uitgeprobeerd, dus ik kan eerlijk gezegd nog niet zeggen of hij goed is of niet. De geur is in iedergeval erg aantrekkelijk.


Het laatste product is van Glossybox zelf, een mooie blush kwast gemaakt van beste kwaliteit geitenhaar. Zelf had ik al een goede, maar ik ben erg benieuwd hoe deze te werk gaat.
- De Glossybox Serie Exclusiv Pro Beauty Brush kost €7,00 en is een fullsize


Dit was de Glossbox van Augustus. Volgens velen abonnees viel hij tegen, maar als ik het zo op een rijtje zie, vind ik het zijn geld dubbel en dwars waard. Ik denk dat ik alle producten wel gebruik en vooral de lipbalm en oogpotlood vind ik hoogtepunten. Heel erg bedankt My van de Beautymusthaves dat ik deze box kon uitproberen.

Liefs,
Amber

5 opmerkingen:

  1. Die kwast lijkt mij echt super fijn! Verder zijn het ook wel leuke artikelen maar heb wel is leukere al voorbij zien komen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er allemaal leuk uit, ik wil ook een keer een abonnement nemen op de Glossybox. En inderdaad wat Carina zegt, ik heb ook wel andere leukere producten langs zien komen.

    Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.