vrijdag 22 juni 2012

Trind Top Coat Matt


Ik ben dit artikel nu met een lichte haast aan het schrijven, maar ik wilde jullie deze Trind Top Coat Matt echt gewoon laten zien. Het is een geweldige top coat, die er voor zorgt dat je je nagellak op twee verschillende manieren kan dragen, nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.


Over de lichte haast: ik heb dus van Woensdag tot en met Woensdag toetsweek en behalve dat heb ik ook nog andere dingen. Ik ging bij het winkelcentrum tickets halen voor Duinrell ( NU BIJ HEMA 15,- I.P.V. 25,- VOOR EEN HELE DAG). Dus ik heb die kaarten uiteraard bij de Hema gehaald en daar ga ik Donderdag gelijk na de toetsweek met vriendinnen heen, gezellig! Toen ik aan het afrekenen was schrok ik, het was al 14:05 terwijl ik om 14:15 al bij de dokter moest zijn, heeeel snel fietsen dus.. maar gelukkig heb ik het op tijd gered. Ik heb al een hele tijd last van mijn rug en nu blijkt mijn rug dus assymmetrisch te zijn en moet ik naar de mensediek, heel fijn.. Ik hoop echt dat ik er van af kan komen, want ik kan er gewoon niet door leren, omdat het te veel pijn doet en mij dus uit mijn concentratie haalt. En ohja, ik moet om 5 uur werken, shit!

But let's talk about the topcoat! De top coats/lakken worden meestal in kartonnen dozen verpakt, maar ik heb het opgestuurd gekregen en er zat geen verpakking om heen, daar moet je dus even voor googelen.
Naast de Trind Top Coatt, die onlangs met een verbeterde productformule in de schappen ligt, vult trend dit nu aan met een aanvullend product: De Trind Top Coat Matt. Ik ging eens door mijn nagellak stash heen en ik ontdekte dat ik maar twee echt matte nagellakken heb, dat terwijl ik het erg mooi en chique vind staan. Dit is wat Trind zelf over de top coat zegt:
"Verzorgende en verzegelde lak. De Trind Top Coat Matt geeft je nagels een fraaie, matte 'finishing touch'. Net als de reguliere Top Coat kan deze matte variant als enkele laag over je nagellak worden aangebracht en deze transformeert de glans van de lak naar een fraaie matte tint.
De Trind Top Coat Matt geeft je de mogelijkheid elke nagellak op twee manieren te gebruiken en je nagellak daarmee aan te passen aan je stijl en kleding van dat moment.
Naast het matte effect zorgt deze Top Coat er uiteraard voor dat de aangebrachte nagellak langer mooi blijft en dat chippen voorkomen wordt."


De verpakking vind ik heel erg chique, check die dop!


Veel beloften dus! In het pers bericht stond ook nog de Top Coat Matt erg snel droogt en actieve verzorgende ingrediënten bevat die je nagels in goede condities houden. Dat de Top Coat Matt snel droogt, ben ik net achtergekomen. Persoonlijk vind ik dat heel erg fijn, want ik ben niet zo van het geduld, haha. Of het een verzorgende werking heeft weet ik niet.. Het zit immers óver een andere nagellak heen en dus niet op je nagel zelf.

Over het kwastje ben ik niet heel enthousiast, zelf houd ik meer van bredere kwastjes, maar ik moet zeggen; hij lakt wel fijn, alleen is het even wat meer werk.

En dan het resultaat! Toen ik begon te lakken dacht: shit, hij wordt niet mat? Maar ik was even vergeten dat hij moest opdrogen, stupid me.. Hij is trouwens erg snel droog, je bent aan de derde nagel en de eerste is al bijna droog, flex! Ik vind het resultaat behoorlijk aanwezig, als je zou zeggen dat de roze lakken twee verschillende waren, had ik het ook geloofd. Trind, jullie zijn de belofte nagekomen! ( Ik heb de topcoat express niet doorgetrokken tot aan mijn nagellak, zodat je het verschil zit, kijk maar goed bij mijn middelvinger! ).

De Trind Top Coat Matt komt zijn beloften na, en daar houd ik van. De Top Coat Matt is vanaf eind Juni in de winkels zoals Etos en DA verkrijgbaar, misschien dat ze er dus al liggen. De Trind Top Coat Matt kost €8,95 voor 9ml. Ik ben er heel erg over te spreken en ik raad het product jullie aan, zeker als je van variatie houdt.

Liefs,
Amber


Dit product is naar mij opgestuurd om te testen, dit heeft uiteraard geen invloed op mijn mening.


13 opmerkingen:

  1. wat leuk .

    groetjes

    http://elinedumonghphotography.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind dat echtsuper leuk zeg !
    het geeft altijd net een bijzonder effect eraan.
    staat ook erg mooi matte nagellak :D
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij lijkt me superfijn! Ik moet hem ook nog gaan uittesten, maar ik houd wel van matte nagels! Sterkte met je rug trouwens! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oeeh die is echt fijn. Trind is z'n goed merk voor nagel verzorging.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben sowieso fan van Trind. Deze topcoat lijkt me leuk om uit te proberen. weer eens wat anders!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi! Ik vind dat effect sowieso heel mooi :)
    Liefs,
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hele mooie topcoat! ik heb matte topcoat van essence maar die gebruik ik nooit, eigenlijk toch weer eens doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, erg mooi effect!
    Deze wil ik nu eigenlijk ook wel gaan halen :)
    Lfs, Cherel

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er mooi uit, maar ik heb er al een en die werkt ook goed ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind het er erg mooi uitzien! Mijn matte topcoat is van Essence, maar vind hem eerlijk gezegd niet zo heel goed werken ;s Haha ik ben gewoon uitgeweest in Leuven, niets speciaals hoor. Ik ga daar meestal omdat ik vlakbij woon (: ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien dat je deze dan kunt kopen? Werkt heel fijn en werkt fantastisch, verzorgend en de prijs valt mee.

      Verwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.