donderdag 28 juni 2012

Personal: goed nieuws

Ik wil nu een bericht schrijven met honderd hoofdletters en uitroeptekens, maar dat ga ik jullie besparen. Heel het school jaar stond ik er slecht voor, met wel twee vieren en drie vijfen te verstaan, maar tóch heb ik het even geflikt om nu over te gaan maar maar één vijf voor Wiskunde en dat mag, vind ik.Ik heb heel het jaar niet veel gedaan, maar de laatste weken heb ik echt me best gedaan, voor zo ver ik dat kan. Ik moet zeggen dat ik me ouders, de leraren en stiekem me zelf heb verbaasd. Mijn ouders en leraren zeiden dat het me nooit ging lukken, terwijl ik vol bleef houden dat ik met één vijf zou overgaan. Zij gingen er al van uit dat ik bleef zitten, of dat ik over zou gaan met twee vijfen. Je mag er maar één in de hoofdvakken ( Nederlands, Engels, Wiskunde ) en dan dus nog voor geschiedenis en dat vind ik zoo saai. Toch heb ik ze even een poepie laten ruiken. Me mentor noemde me nog een rot meid ( lief bedoeld ), omdat hij zei dat ik het nu ineens wel kon, haha.
Ik ben heel erg blij dat ik toch over ga, al zal ik het volgend jaar wel moeilijk krijgen, want veel van de slechte cijfers gaan helaas mee naar volgend jaar. Maar waarvoor ik deze post eigenlijk ging schrijven, is omdat ik een deal met mijn moeder had gemaakt.. Als ik over zou gaan zou ik een iPhone krijgen en guys, I HAVE MY OWN IPHONE, WHIEHH! Ik ben er zo blij mee hé, eindelijk hoef ik me niet te schamen als ik zeg dat ik een Blackberry heb ( niks mis mee hoor, maar ik vond het een stom ding ) of om te zeggen dat ik een Nokia had, omdat mijn Blackberry kapot was. Ik kan nu ook lekker meegaan met de tijd als Instagram en opscheppen met mijn hoesjes. Een echte shopaholic als ik kon het natuurlijk niet laten om dezelfde dag nog een hoesje te kopen en het werden er drie. Ik wilde eerst nog een Guess flap face kopen, maar daar wacht ik nog even mee, tijd zat.

Ik kan er voorlopig dus even tegen aan. Voor het feesten gebruik ik mijn glitter hoesjes en voor doordeweeks voor tha fun lekker 'mijn camera' me likes.

Wat ik trouwens wilde vragen: welke apps raden jullie mij aan? En waar kun je leuke hoesjes kopen ( sorry verslaving )? Let me know. Ik heb nu nog niet 'officieel' vakantie, ik moet morgen mijn  toetsen inzien, dinsdag boeken inleveren en vrijdag 6 juli mijn rapport halen en dan heb ik officieel vakantie. Hoe zit het bij jullie? Zijn jullie over en hebben jullie nu ook vakantie?

Liefs,
Amber

10 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! En leuk dat je een Iphone gekregen hebt (: Ik heb ook net het nieuws gekregen dat ik over ben!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zó trots op je meid! Je hebt het verdient want je bent de afgelopen tijd zó druk geweest! Ik ben zo jaloers op je Iphone! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, wat leuk voor je! Ook gaaf dat je een iPhone hebt gekregen!:)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goedzo! gefeliciteerd!
  en heb je iphone met of zonder abbonement gekocht ?
  instagram is een leuke app! , shazam ook heel handig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke hoesjes! Goed van je dat je geslaagd bent, en dan nog met zo'n goede punten! :) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. goed gedaan hoor, gefeliciteerd! xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd, die Iphone wil ik ook wel :) Ik weet niet veel welke apps, maar is er niet een whattowear app? Dat denk ik toch.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed dat je over gaat :) En gefeliciteerd met je iPhone! Ik heb er ook net een gekregen. Nouja, net? anderhalve week geleden :D Op ebay kan je leuke hoesjes kopen. Ik ben er ook verslaafd aan, aan die hoesjes en ook aan apps. Shazam is een leuke app. Als je een liedje niet weet moet je je iphone erbij houden en dan zegt hij welk liedje het is :) en de app App Frames (zoeken onder App Icon Frames (dan kan je je apps leuke achtergronden geven).

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.