woensdag 21 maart 2012

Review: Guerlain Touche De Brun N° 241

Vandaag een review over een palette die ik al een poosje heb. Het is een zeer luxe merk en geliefd door veel beautyliefhebbers. Het is mijn enige product van het merk, genaamd Guerlain.
Ik kon de kleur niet precies ontdekken, maar ik denk dat het Touche De Brun N° 241 is, het zijn namelijk allemaal bruintinten, dus dat leek me toepasselijk. Ik vind het erg mooie kleuren, die je mooi met elkaar kunt gebruiken. De kleuren vind ik echt prachtig, precies waar ik van houd.

Op naar de swatches! Van een duur merk mag je wel wat verwachten, dus ik stelde zeer hoge eisen. En of het aan mijn eisen voldoet, wauw! Kijk dat pigment en die glitters! Ik ben er echt helemaal weg van. Prachtige pigment en de kleuren zijn erg mooi.

Als je me lang volgt, weet je dat ik van naturel looks houdt. Dit palette is daar zeer geschikt voor, dus ik heb er een simpele every day look mee gemaakt. Het is niet bijzonder, maar het is bedoelt om elke dag te dragen en 's ochtends voor dat ik naar school ga, heb ik ook niet veel tijd.

Ik heb dit palette van mijn  moeder gekregen, dus ik weet helaas niet hoe duur hij is.Ik heb op internet rond gekeken en de prijs ligt rond de 40 en 50 euro. Het is vrij duur en ik zou het zelf ook niet snel kopen eerlijk gezegd, al ben ik wel zeer tevreden met de kwaliteit. Tot snel!

Liefs,
Amber

8 opmerkingen:

  1. ziet er heel mooi uit! alleen ik vind hem wel een beetje duur,
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij ziet er idd heel mooi uit!
    Alleen is de prijs een beetje jammer :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. waauw! het is een prachtig palette! goed gepigmenteerd ook! Love it! En dankje voor je lieve reactie! hihi dan ken ik je idd alweer bijna een jaar!:o hoe snel is dat gegaan? We moeten echt een keertje in het echt afspreken, dat lijkt me superleuk! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wow prachtige oogschaduw. I love guerlain <3 Deze is niet meer te krijgen of wel? ik heb em nooit gezien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk inderdaad niet dat hij nog te krijgen is, hij was eerst van mijn moeder en ik heb hem nu ook al een poosje.

      Verwijderen
  5. Mooie kleuren zeg! En idd erg fijn om juist een neutrale look mee te maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.