woensdag 7 maart 2012

Preview: Essence Trend Edition 'Fruity'


We zijn pas geleden overladen met nieuwe limeted editions van Essence en Catrice. We mogen nu alweer voorpret beleven van een nieuwe LE! Een LE gebaseerd op 'fruit', in Nederland verkrijgbaar van half april tot en met mei 2012.

Essence: "Kers, abrikoos, kiwi – fruit smoothies vormen dé inspiratiebron voor de kleuren van dit lenteseizoen en brengen ons alvast in de stemming voor een sprankelende, kleurrijke zomer. De nieuwe essence trend editie “fruity” is fris, fruitig en verleidelijk door de prachtige variatie aan kleuren als aardbei, banaan, kiwi, sinaasappel en bosbes. Fruity is verkrijgbaar in Nederland vanaf half april t/m mei 2012. Schitterende sorbetkleuren en zachte texturen voor ogen, lippen en gezicht garanderen een blij lentegevoel!"

Ik was erg nieuwsgierig naar de vrolijke kleuren. bij fruity dacht ik meteen aan aardbeien, bananen, kiwi's en al het andere fruit, lekker vrolijk dus!
Eyeshadow SorbetSorbet, klinkt erg verleidelijk en lekker, maar dit is sorbet voor je ogen. Een oogschaduw in een zachte mousse. Verkrijgbaar in de kleuren: 01 Peach Beauty, 02 Banana Joe en 03 One Kiwi a Day. Ik moest stiekem echt even lachen om Banana Joe, een hele leuke naam!
Blush Sorbet
Weer een lekkere sorbet;niet om op te eten, niet voor op je ogen, ,maar voor op je wangen. De luchtige formule moet makkelijk met de vingertoppen aan te brengen zijn. Verkrijgbaar in de kleur 01 Smootie Operator. Een felle roze, erg leuk voor de zomerse dagen.

LipbalmGeen lipsticks, lipglosses, maar een lipbalm. Ik heb geen idee wat ik hiervan moet verwachten, dus ik ben benieuwd. Verkrijgbaar in 01 Peach Beauty en 02 Very Cherry.


Nail PolishZoals elke LE, bevat ook deze LE weer nagellak. Maar liefst vijf prachtige lakken. Verkrijgbaar ind e kleuren 01 Banan Joe, 02 Peach Beauty, 03 Very Cherry, 04 One Kiwi a Day en 05 Mashes Berries. Zoals je kunt zien hebben sommige producten dezelfde namen, erg handig, zo kun je makkelijk combineren. Door de 'stukjes' in de nagellak, komt het goed in het fruit thema.


Scented Top Coat/ Nailt Art Sealing Top CoatWe hebben de laatste tijd veel topcoats gezien, ook hier weer een topcoat. Verkrijgbaar in de kleur 01 Smells Like Strawberry. Ook hebben we een sealing topcoat. Breng dit aan na het maken van je te gekke nail-art en hij blijft gegarandeerd langer zitten! Verkrijgbaar in de kleur 01 Stay Fruity.
Naily FruitsAlsof we nog niet genoeg hebben, krijgen we ook leuke fruitstickers voor op je nagels, how cute?! Supermakkelijk aan te brengen door de meegeleverde lijm. Verkrijgbaar in 01 Fruit Punch to go.

Deze LE heeft mij helemaal opgevrolijkt, ik hoop jullie ook. Ik vind alles erg leuk en ben vooral benieuwd naar de topcoats en de nagelstickers. Wat gaan jullie aanschaffen?

Liefs,
Amber

9 opmerkingen:

  1. Wat een leuk thema =]! De nagellak is echt mooi, ik wil die roze hebben!

    xx Katy ^^!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had er al wat over gelezen~! Superleuk! Ik wil de fruitjes voor op je nagels en de lakjes Very Cherry en On a kiwi day heel graag!! Love it! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ziet er leuk uit ! die blush lijkt me wel fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben echt zo benieuwd naar deze collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. dankjemeeid!
    hoop ik ook, is echt lang geleden dat ik je heb gesproken.
    'x #

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wauw leuke collectie!
    Ik ga zeker een oogschaduw doen:D
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.