zondag 4 maart 2012

Review: Essence Colour & Shine Eyeshadow

Ze liggen al een poosje in de winkel en je hoort er veel over. Ze zien er prachtig uit en ze zijn bijna te mooi om te lagen liggen. Ik heb het over de nieuwe producten van Essence, de oogschaduws. Ik was er heel erg benieuwd naar en kon niet wachten met swatchen!

Eerlijk? Ik had nog geen één mono van Essence. Daarom besloot ik om de nieuwe beiden mee te nemen: 13 Jungles Fever en 14 Divas loves Dramas. Beide hadden ze een mooie afwisseling van kleuren.

Ik heb eerlijk gezegd niks met paars, zelfs zo erg dat ik geen enkele oogschaduw ( los van palettes ) paars heb. En áls er dan een paars in zit, heb ik hem daarvoor niet gekocht. Deze vond ik er zo mooi uitzien, dat ik het toch wou proberen. De naam vind ik goed bij de oogschaduw passen, de zwarte kleur creeërd drama en het paarse zorgt voor het diva- effect.

Van Jungle Fever wist ik gelijk dat ik hem móest hebben. De meesten van jullie weten dat ik meer van de naturel looks ben en daar past Jungle Fever goed bij. Ook deze naam past goed bij de oogschaduw. Als ik er naar kijk, moet ik meteen aan een jungle denken. Het is geschikt voor een naturel look, maar door de glitters zal het in combinatie met een andere oogschaduw vast ook bij een heavy look passen.

En nu de swachtes! De meeste maken de oogschaduws van Essence altijd nat voor gebruik, omdat ze dan veel mooier overkomen. Ik heb droge- en natte swatches gemaakt. Droog vind ik ze mooi, maar nat nog veel mooier! Vooral bij Divas loves Dramas geeft het een groot verschil, zie je ineens de overheersende paarse glitters? Te gek! Bij Jungles Fever komt het groene er iets meer uit. Droog of nat, ik heb geen spijt van deze aankopen. Misschien niet evengoed als anderen, maar beter dan ik dacht.

Mijn eerste Essence mono's, geen tegenvallers. Ik had ze eerlijk gezegd slechter verwacht, een beetje het 'schijn bedriegt' idee, maar het tegendeel is bewezen. Ze zijn erg mooi en ik weet zeker dat ik ze zal gaan gebruiken. Zo zie je maar weer: geen vooroordelen op budget merken.

Liefs,
Amber

10 opmerkingen:

 1. waauw! vooral de paarse vind ik prachtig, en dan nat! love it! hihi grappig dat je nog geen essence oogschaduws had. die had ik als eerste,, !
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw mooie kleurtjes!
  Volgens mij pigmenteren ze goed!

  Liefs,
  www.stylebybo.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw ze zien er echt geweldig uit!
  Helaas moet ik beetje rustig aan doen met mijn geld.
  Hmmm dat wordt dus iemand tippen als cadeautje voor mij haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Jungles Fever is gaaf!
  Die moet ik hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleuren! En wat een verschil tussen droog en nat (kun je daar dus ook nog mee variëren!).

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.