woensdag 11 januari 2012

Bestelling: Boozyshop

Behalve dat ik ontzettend veel heb gekocht de laatste tijd, kon ik het ook niet laten om iets leuks te bestellen, just for fun. Ik hou er echt van om iets te bestellen, je zit met spanning te wachten ( tenminste, ik wel ) en je hoopt dat het allemaal goed gegaan is, prachtig vind ik het. Helaas kan het natuurlijk ook een keer mis gaan, maar gelukkig heb ik dit nog niet meegemaakt. - even afkloppen.. Ik had nog helemaal niks van het merk Sleek, wat velen van jullie denk ik wel kennen. Je kan op veel verschillende site's producten van Sleek vinden, maar het viel me op dat http://www.boozyshop.nl/ , het goedkoopst is qua verzendkosten en behalve dat; dat de producten vaak toch net iets goedkoper zijn dan bij anderen. Verder vind ik dat de site er erg leuk uit ziet en ze hebben veel keus in producten. Wat ik wel erg jammer vind is dat ze niet veel Sleek palettes hebben, ik had liever het Me,meself and I palette gehad van Sleek, but it doesn't matter. Benieuwd naar wat ik allemaal heb besteld?

Afgelopen Donderdag heb ik het allemaal besteld en gisteren ( Dinsdag ), had ik het in huis. Op de site stond vermeldt dat het 2 à 3 werkdagen kon duren en daar hebben ze zich dus netjes aan gehouden. Doordat ik zoveel had gekocht besloot ik om niet te veel te bestellen. Ook wou ik niet gelijk veel bestellen, omdat ik niet wist hoe het product zou zijn. Ik had er natuurlijk wel veel reviews over gelezen, maar dat is toch altijd anders. Ik ging voor een sleek i dive palette kijken, maar later kwamen daar een Sleek blush bij, een sleek dip-it eyeliner en twee nagelwielen. Boozyshop deed een gratis nagelvijl bij mijn bestelling, altijd erg leuk! En vooral omdat dit niet van te voren was gezegd. Een kleine verassing dus. ;')


Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om nagelwielen te bestellen, maar er schoot ineens een leuk idee bij mijn binnen. Sommige van jullie weten het misschien wel, maar ik heb een W.I.C. Herôme set, met 21 verschillende lakjes(klik). Aangezien één nagelwiel maar 20 'nagels' bevat, besloot ik om er twee te bestellen. Dan kan ik meteen ook andere nagellakken testen. Jullie zullen wanneer ik mijn klein projectje heb afgerond, vast een artikel zien van de 21 verschillende kleuren. De nagelwielen zijn niks bijzonders, gewoon doorzichtig met mooie lange nagels.

Nagelwielen per stuk 0.70,- euro - http://www.boozyshop.nl/

In mijn Estée Lauder pakket zat een palette met vier prachtige blushes. Ik ben vaak hele dagen weg en dan heb ik geen tijd om langs huis te gaan om me zelf even op te frissen. Ik vond het erg zonde om een Estée Lauder palette in mijn tas te doen, dus ik wou graag een nieuwe, goede blush. Ik wou er één die ik echt fijn vind en altijd bij me kan hebben. Sleek heeft de perfecte grootte qua blushes. Op foto's zien ze er altijd groot uit, maar ze zijn maar ongeveer 4 x 6.5 cm. ( Oké, ik weet dus niet of je het horizontale of het verticale getal eerst moet vernoemen?! ). Een perfecte grootte voor in je tas. Behalve dat beloofd Sleek dat de pigmentatie top is en dat wou ik graag geloven. Ik kreeg hem een beetje lastig open, waarschijnlijk door de nieuwigheid, want nu gaat het al wat makkelijker. Toen ik hem opende zag ik een prachtige, glitterende blush. De naam van de Sleek Blush is Sunrise 924. Een bijpassende naam voor de bruin/oranje blush. De glitters vallen echt op en ook wanneer je het op je wangen doet, geeft het een mooie glittering. Pluspunt: er zit een kleine spiegel in. Nog een voordeel voor in je tas dus.

Sleek make up Blush Sunrise 4.95,- euro - http://www.boozyshop.nl/


Zoals je kunt zien glitters het goed. Eigenlijk wou ik een aparte review er over schrijven, maar ik wou hier toch graag swatches bij doen. Op de swatches heb ik het een beetje aangedikt en ziet het er misschien over dreven uit. Dit is puur om jullie een goed beeld te geven van de kleur, glittering etc. . Als jullie nog een full-face foto willen zien, dan wil ik dat uiteraard nog voor jullie doen.
De pigment is echt prachtig. Het bevat veel kleur en de glitters komen er mooi in terug. Dit is zeker een favoriete blush geworden.

Voorheen kocht ik mijn eye-liners altijd bij het Kruidvat. Niet in elke Kruidvat, maar bij ons stond er een klein rekje met producten van 2true. Een bugdet merk like Catrice en Essence. Ik was denk ik 13 jaar, toen ik mijn eerste eye-liner kocht. Ik ging naar het Kruidvat met mijn zakgeld en koos een dip-it eyeliner van 2true. Nu, drie jaar later, gebruik ik het nog steeds. Helaas merk ik dat hij bijna op is/op is. Het merk gaat stoppen met verkopen omdat het bijna niet wordt verkocht. Ze vullen niks meer bij en laten de mensen het leegkopen. De eye-liners zijn blijkbaar wel geliefd, want die waren snel op. Nu zoek ik hier dus een variant van en ik denk dat ik hem heb gevonden. De Sleek Dip-It Liqued Eyeliner is een chique potje en het heeft precies de zelfde applicator als die van 2true. Ik was benieuwd of deze net zo mooi zwart was, en dat is hij zeker. Het heeft een mooie, écht zwarte kleur. Je kan hier mooie dunne lijnen mee trekken, maar ook mooie dikke. De perfecte eye-liner voor mij. Pluspunt: een lange houder om hem beet te houden.


Sleek Dip-It Liqued Eyeliner 4ml 3.95,- euro - http://www.boozyshop.nl/

Eronder nog glitters na het weghalen van de Sleek Sunrise Blush
En nu, waar het allemaal om ging. Ik was zó ontzettend benieuwd naar de palettes van Sleek. Ik las er zoveel lovends over en dat voor die prijs! Ik kon niet wachten tot hij eindelijk binnen was. Door de nieuwheid ( denk ik ), kreeg ik ook deze met veel moeite open. Het heeft me bijna een gebroken nagel gekost, maar dat was het zeker waard. Wat een prachtig palette, met oogschaduws die stuk voor stuk geweldig zijn gepigmenteerd. Minpunt: bij vele zag ik een doorzichtige beschermer er op met de namen van de kleuren, helaas zat deze hier niet bij.
Sleek I Divine Eyeshadow STORM 7.50,- euro - http://www.boozyshop.nl/
Er zit nog een plastic stuk om de spiegel, vandaar dat het zo vies lijkt
Kijk nou hoe mooi! En kijk eens hoe zwart de zwart is! Love it
Uit al mijn meningen kunnen jullie denk ik wel op maken dat ik heel erg tevreden over deze producten ben. Ik weet zeker dat wanneer ik ze echt ga gebruiken ze tot mijn favorieten behoren. Sleek is een goed merk,met veel keuze en voor een niet al te hoge prijs. Als jullie nog iets van de producten willen zien hoor ik dat graag.

Liefs,
Amber

16 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit! Vooral het oogschaduwpalletje. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een toffe spulletjes heb je bestelt! Dat palette ziet er heel erg goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een leuke dingetjes heb je besteld!
    ik wil ook een sleek blush bestellen
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik wil ook graag nagelwielen en amai die oogschaduw heeft veel pigmentatie xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie producten heb je gekocht zeg. Hier wil ik toch ook wel een keer op bestellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke bestelling heb je gedaan! Ik heb dat palette ook en hij is idd heel fijn :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. mooie kleuren oogschaduw. Ziet er goed uit :).
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ziet het er leuk uit zeg !!!

    Groetjes

    http://elinedumonghphotography.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. superleuke dingetjes! Ik wil ook nog steeds van die sample nagelswatchers! zo handig! en dat palette van sleek is zo mooi! ik heb au naturel!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het storm palette ziet er zooo mooi uit! <3

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.