maandag 20 april 2015

l'Óreal Paris Infallible 24H-Matte 32 Amber


Ha, een foundation met mijn naam erop? Altijd het proberen waard. Nee grapje, dat is natuurlijk niet zo. Toevallig kwam deze kleur gewoon het meest bij mij in de buurt van de l'Óreal Paris Infallible 24H-Matte foundation. Ik heb nog nooit dé perfecte foundation gevonden, dus ook deze kan een goede poging wagen.

l'Óreal had al een Infallible foundation in hun collectie, maar deze is uitgebreid met een versie speciaal voor de gemengde tot vette huid.  In tegenstelling tot de meeste foundations is deze foundation op waterbasis- in plaats van oliebasis. Daarnaast bevat het een vulkanisch mineraal dat tegen vocht (en dus ook zweet) bestand is en talg absorbeert.

De foundation komt in een vrij eenvoudige verpakking en bevat een spuit tube. Hierdoor is de foundation gemakkelijk te doseren. Door de doorzichtige verpakking is de kleur ook direct goed te zien. De foundation is in Nederland in 6 tinten verkrijgbaar:
  • 11 Vanilla
  • 13 Beige Rose
  • 20 Sand
  • 24 Beige doré
  • 30 
  • Honey
  • 32 Amber


Aangezien de foundation op waterbasis is, had ik verwacht dat het vrij vloeibaar zou zijn, maar het valt me mee. De substantie is niet dik, maar ook niet zo waterig als bijvoorbeeld de Nude Magique foundation van l'Oreal, waar ik een enorme fan van ben, maar deze is helaas uit het assortiment gehaald,

Tijdens het swatchen schrok ik een beetje van de kleur. De kleur was toch wel aan de oranje kant, maar de kleur Honey was echt te licht voor mij. Eenmaal aangebracht vond ik de kleur dan ook tegenvallen. Hij is niet per se te donker, maar de ondertoon kleurt mij gewoon niet mooi. De foundation brengt overigens wel heel fijn aan en heeft een hele mooie finish.
Links: zonder make-up.  | Midden: alleen foundation.   | Rechts: make-up van die dag.


Over de foundation ben ik heel erg te spreken. De foundation brengt fijn aan, heeft een mooie finish en zorgt ervoor dat mijn gezicht gedurende de dag glansvrij blijft. Het nadeel? Het kleur aanbod. Ik heb misschien een lekker tintje, maar als ik met mijn kleur hier al niet terecht kan, wat dan voor de getinte dames? Zonde, hier laat l'Oreal punten liggen. Verder ben ik er erorm over te spreken en gebruik in de foundation gewoon, alleen moet ik het goed afpoeieren met een transparante poeder.

De foundation is voor €15,99 te koop bij de drogist en hiervoor krijg je 35ml.


9 opmerkingen:

  1. Ik hoor veel goede dingen over deze foundation! Als de mijne op is ga ik deze aanschaffen! Wel jammer idd van de weinig kleuren xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben heel benieuwd of de lichte kleur wat voor mij is! Ben er heel nieuwsgierig naar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, ik vind 'm je heel mooi staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat je de hele dag glim-vrij blijft is wat mij betreft wel echt een plus punt. Super jammer dat jouw ideale kleur er niet bij zit en dat het voor de dames met een tintje lastig gaat worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er goed uit! Hij staat je heel natuurlijk :) xx

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.