zondag 29 maart 2015

l'Oréal Paris Color Riche Mono Eyeshadow Nude (206) + Smoky (306)

l'Oréal is een van de mooiere drogist merken als je het mij vraagt. Samen met Max Factor vind ik toch wel dat zij de meest mooie producten in hun assortiment hebben. Ik test graag veel producten uit en daarom kocht ik alweer een tijdje geleden twee oogschaduw mono's van l'Oréal.

Over het algemeen ben ik meer een paletten liefhebber, maar op zijn tijd kan een mooie mono oogschaduw kleur mij best onder de indruk krijgen. Aangezien ik toch wel een fan ben van l'Oréal, besloot ik de mono's een kans te geven. Eerlijk is eerlijk, zo goedkoop zijn ze nou ook weer niet. Gelukkig krijg je daar wel een mooie verpakking voor terug.

De kleuren zien er goed uit. Ik heb expres een mono 'gebruikt' op de foto gezet, zodat de structuur van de oogschaduw goed te zien is. Het lijkt meer op een pressed eyeshadow, waardoor de oogschaduw dus ook wat meer kruimelt. Nee, sorry l'Oréal, maar ik ben totaal geen fan van de structuur.


Ook al is de structuur aan de aparte kant, de oogschaduw geeft wel genoeg pigment af. Daarnaast bevatten beide kleuren een prachtige shimmer glans. Hier ben ik dan wel weer een enorme fan van! Nude 206 is mooi te gebruiken als highlighter en heeft een subtiele gouden glans. Smoky 306 is een mosgroene kleur met gouden shimmer erin. Een aparte, maar erg mooie kleur.


Nude of smoky is trouwens niet de naam van de oogschaduw, maar meer het soort product. De oogschaduw bevat -voor zover ik weet- 5 verschillende soorten oogschaduw:

  • Nude
  • Pop
  • Smoky
  • Matte
  • Lumiere 
Om jullie een indruk te geven van de oogschaduw heb ik een simpele oogschaduw look gemaakt met alleen deze twee kleuren. In de binnenste ooghoek heb ik 206 aangebracht en deze met een lichte vervaging overgebracht naar 306. Ik vind de kleuren erg mooi bij mijn oogkleur passen. Je kan met de oogschaduw simpel en snel een leuke look creëren



De mono's van l'Oréal zijn mooi, kwalitatief goed in orde, maar persoonlijk ben ik geen fan van de structuur van de oogschaduw. Mocht l'Orèal een prachtige kleur ontwikkelen zal ik hem zeker kopen, maar verder vind ik het weinig toevoeging geven aan mijn stash.

De l'Oréal Paris Color Riche Mono Eyeshadow is voor €10,49 te koop bij de drogist. 
TIP: DEZE GEHELE WEEK NOG 1+1 GRATIS OP ALLE L'ORÉAL PARIS PRODUCTEN BIJ ETOS!


17 opmerkingen:

  1. Oh mooi zijn die! Ze staan je ook erg goed. Ik vind je een mooi meisje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die smokey kleur vind ik heel mooi en uniek zoiets heb ik nog niet eerder gezien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het er best goed uit zien, mooie look heb je er mee gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kleuren, en ook erg leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kleuren! ben zelf niet echt fan van de verpakking, het oogt een beetje goedkoop ofzo..
    Look wel goed gelukt, staat mooi!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, echt prachtige kleuren! Ik vind de verpakking juist helemaal niet mooi, haha. Ziet er erg plastic achtig uit. De look die je hebt gemaakt vind ik echt heel mooi! Staan inderdaad supermooi bij je ogen. Weer heb je prachtige foto's gemaakt!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wauw, ik vind het twee prachtige kleuren ♥ xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Supermooie kleuren zijn het! Ze zijn echt chique en staan je super goed! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De kleuren zijn echt heel mooi. Jammer dat je niet zo'n fan bent van de textuur!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.