maandag 23 maart 2015

Een nieuw begin


Wauw, wat is het lang geleden dat er iets op mijn blog verscheen. Duizend maal excuses daarvoor, maar het liep op persoonlijk gebied allemaal even niet lekker. Daarnaast heb ik het ook ontzettend druk met school, dus dat werkte ook niet echt mee. Ik heb zelf een tijd eraan gedacht om te stoppen, maar dat kon ik niet over mijn hart verkrijgen. Na lang twijfelen kan ik het vertellen: I'm back , inclusief nieuwe lay-out!

Aangezien ik zat te twijfelen om te stoppen, vond ik dat als ik door zou gaan, daar een nieuwe lay-out bij hoorde. Ik heb er zelfs nog even aan gedacht om een totaal nieuwe blog te starten, maar dat vond ik toch wel erg zonde van wat ik tot nu toe heb opgebouwd. Zoals altijd is ook dit keer mijn lay-out gemaakt door Maris, dankjewel meid, ik ben er super blij mee!

Voor mijn break had ik al een speciale Instagram voor mijn blog aangemaakt en daar wil ik ook weer actiever op gaan worden. Ook is de widget in mijn sidebar nu aangepast naar dit Instagram account. Ik zou het leuk vinden als je me wilt volgen!

Als laatste heb ik nog een vraagje aan jullie. In de tijd dat ik afwezig was heb ik uiteraard wel genoeg leuke beauty items gescoord. Willen jullie daar nog een review van? De producten zijn namelijk inmiddels wel al gebruikt.

Ik hoop dat alles weer gaat zoals het was en misschien zelfs wel beter. Ik heb er in ieder geval weer ontzettend veel zin in, want oh men, wat heb ik het gemist! En jullie natuurlijk ook!


20 opmerkingen:

  1. Ah, echt zo leuk om te horen dat je er super blij mee bent! Fijn dat je weer gaat bloggen en voel je helemaal niet verplicht om te gaan bloggen, hoor. Gewoon wanneer jij zin hebt een artikel plaatsen anders voelt het alleen maar als een verplichting. Ik post nu ook niet meer om de dag, alleen echt als ik zin heb om iets te plaatsen en als het een artikel is waar ik helemaal achter sta. Ik vind de nieuwe lay out heel erg verfrissend en is net weer iets anders dan de vorige! Nu hoef je ook de slideshow niet meer elke keer aan te passen, die gaat gewoon automatisch! Super handig. ☺
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat is inderdaad een groot voordeel. Ben er echt heel erg blij mee, nogmaals bedankt! :)

      Verwijderen
  2. Ik kende je blog nog niet maar ik vind deze layout alvast geweldig! Veel succes met je nieuwe start :) xo // Naomi in Wonderland

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat je een 'doorstart' gaat maken. Hopelijk heb je weer veel plezier in het bloggen! Je lay-out ziet er prachtig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je layout ziet er echt prachtig uit !!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik was via insta even een kijkje gaan nemen op je blog, maar wat een leuke blog heb je en wat een mooie lay out! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk dat je weer terug bent! Mooie lay out! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je lay-out ziet er goed uit Complimenten (: Ik ben benieuwd naar al je blogposts die nog mogen komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat fijn dat je terugbent! :D Ik vind je nieuwe layout ook erg mooi! Ik ben trouwens ook wel heel benieuwd naar de producten waar je het over hebt, misschien dat je die in een verzamelartikel kunt laten zien en dat wij als lezers dan kunnen kiezen waar we een review van willen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel meis! Wat een ontzettend leuk idee, ik denk dat ik dat ga doen.

      Verwijderen
  9. Heel herkenbaar ja, ben er ook een tijdje uitgeweest vanwege drukte maar stoppen is het dan ook weer niet ;) Je blog ziet er iig super goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hi! Heb je inderdaad gemist een tijdje. Je nieuwe layout ziet er waanzinnig uit! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Welkom terug meid! Heerlijk om te zien dat je er weer tegenaan gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Welkom terug, ik miste je al :( Ik heb zin in je komende posts, reviews van gebruikte producten vind ik ook leuk! Toffe lay out <3 X

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.