zaterdag 4 oktober 2014

Tutorial herfst ooglook 2014

Om mijn afwezigheid van de laatste tijd goed te maken, heb ik vandaag mijn allereerste tutorial op film voor jullie. Ik vond het ontzettend leuk om te doen en ben heel erg benieuwd naar jullie reacties. Alle tips en kritiekpunten zijn uiteraard van harte welkom. De look is perfect geschikt voor nu en eenvoudig na te maken. Veel kijk plezier!



22 opmerkingen:

  1. Super leuke tutorial, je look is echt prachtig en mooi opgebouwd! Dat palette is trouwens ook prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, dat is het Too Faced Chocolate Bar palette. :)

      Verwijderen
  2. Wat een duidelijke tutorial! Ik heb helemaal geen tips, want je hebt dit supergoed gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig Amber! Ik vind dat effect van het potloodje op je waterlijn ook heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks Kim! Ik vind dat zelf ook altijd net wat frisser staan. Geweldig potlood van Rimmel daarvoor overigens.

      Verwijderen
  4. Wauw heel mooi! Ik zou willen dat het bij mij zo makkelijk ging, haha ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er heel goed uit voor je eerste tutorial hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Supermooie look heb je gemaakt! Wat is dat palette toch prachtig zeg, wauw. Ik wou dat ik zulke mooie looks kon maken, vaak doe ik maar wat, haha. De oogschaduwbasis van Essence is fijn hé, ik gebruik hem ook heel graag! Het liedje onder deze video is trouwens erg leuk, lekker vrolijk!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, de oogschaduwbasis van Essence is inderdaad erg fijn. Leuk dat het ook een favoriet van jou is. Mijne is alweer bijna op, tijd voor mijn tweede. Bedankt, ik vond het erg moeilijk om een keuze te maken wat betreft het muziekje. Leuk dat het goed bevalt.

      Verwijderen
  7. Héééél erg mooi, maar kan ook niet anders dan een visagiste :) Ik vond het begin heel leuk om te kijken, maar op een begeven moment kreeg ik steeds een gevoel dat ik sommige stukken door moest spoelen, omdat 'ie te lang op hetzelfde punt bleef. Misschien dat je er wat vaker in kan knippen zodat het wat losser is en niet als een soort lang stuk overkomt. Ik wil je echt totaaaal niet de grond induwen hoor, zie het als opbouwende kritiek en tips, want ik ben zelf ook verre van perfect, maar misschien dat je er wat aan hebt. Ik vind je namelijk een hartstikke leuke meid met altijd prachtige looks. Kan ik ook nog wat van leren. En trouwens, ik wil nu echt heeeeeeel graag dat Too Faced palette. (Thanks Am, daar gaat straks m'n geld weer als ik in Parijs ben, haha!)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hè meis, neee ik vind juist fijn als je eerlijk bent!! Moet ook zeggen dat ik er wel aan zat te denken om meer te knippen, maar twijfelde of het dan nog wel duidelijk zou zijn zeg maar. Ga het goed onthouden voor de volgende keer, dankjewel!! Hihi sorry, is gewoon een prachtig palette <3

      Verwijderen
  8. Wat een leuke video! Ik ben het wel met Sharon eens dat hij wat korter mag de volgende keer. Maar je hebt een mooie look gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat tof dat je er eentje heb gemaakt alleen vind ik hem zelf best lang, misschien kan je sommige delen versnellen & misschien kan je de teksten op het scherm korter maken of inspreken dan is het wat fijner, maar voor de rest prima look en leuk dat je het aandurfde! <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tips. Hier ga ik zeker aan werken. Het inspreken was ik eigenlijk van plan, maar ik had/heb geen idee hoe dat moet haha.

      Verwijderen
  10. Echt een prachtige look! Heel mooi gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Echt een hele mooie look! Heel leuk gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk eerste filmpje! De look is prachtig en heel duidelijk uitgelegd. Het had van mij wel wat sneller/korter gemogen, maar ik zie ook super veel goede punten. Weet zeker dat jij nog heel ver gaat komen! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.