donderdag 9 oktober 2014

Pink Ribbon Armband 2014

Elk jaar in begin oktober wordt de nieuwe Pink Ribbon armband gelanceerd. Ieder jaar wordt er een nieuwe armband gemaakt en naar mijn idee worden ze steeds mooier. Hier kun je de armband van vorig jaar bekijken. Dit jaar hebben ze gekozen voor een subtiele en chique armband.

Stichting Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkanker. Momenteel krijgt 1 op de 8 vrouwen borstkanker en overlijden maar liefst 9 vrouwen per dag aan borstkanker. Dit is ontzettend veel en moet natuurlijk omlaag. Pink Ribbon vindt dat de vrouwen van vandaag de juiste behandeling tegen borstkanker verdienen. Daarom financiert Pink Ribbon projecten, onderzoeken, na zorg en effecten op lang termijn van borstkanker. Stichting Pink Ribbon heeft onder andere een parkeergarage, waarvan 25% naar stichting Pink Ribbon gaat. Ze verkopen ook veel accessoires, wat het steunen/doneren natuurlijk iets aantrekkelijker maakt.


Er zijn momenteel zoveel goede doelen die vragen om een kleine donatie. Natuurlijk ben ik daar niet te beroerd voor, maar er zijn zo veel goede doelen dat het onmogelijk is om die allemaal te steunen. Daarom vind ik acties zoals deze heel goed. Je kan een leuke accessoire kopen, steunt een goed doel en houd er uiteindelijk zelf iets leuks aan over.


Dit jaar komt de armband in een schattig buisje. Het lijkt zo een flesje dat je in de zee gooit en dan ergens anders uitkomt met een briefje erin. Het buisje heeft namelijk ook zo een kurkdop. Er hangt ook een briefje aan, voor als je het iemand cadeau wilt doen. Ik kreeg de armband er wat lastig uit, dus ik koos ervoor dit met een pincet te doen, zodat ik de armband zo min mogelijk zou beschadigen.


Nee, dit is geen advertorial. Maar ik vraag, net als Pink Ribbon, aandacht voor borstkanker. Het is verschrikkelijk dat een ziekte je leven kan overheersen en dat moet stoppen. Ik snap dat je niet elke maand een bedrag kan overmaken naar een goed doel, maar je kan wel iets leuks kopen, waarvan bijna de helft naar een goed doel gaat. Ik steun stichting Pink Ribbon, en jij?


Bezoek www.pinkribbon.nl voor meer informatie over borstkanker of over Stichting Pink Ribbon. De Pink Ribbon Armband 2014 is te koop voor €12,95. Ook de Pink Ribbon Armband 2013 is nog steeds te koop in de webshop van Pink Ribbon voor €9,95.

De armband van dit jaar is wel wat meer aan de prijs, maar daarvan gaat dan ook de helft naar het goede doel. Van vorig jaar was dat maar een vierde.9 opmerkingen:

 1. Super cute armbandje en de gedachte er achter is nog mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw hij is wel echt het geld dubbel en dwars waard prachtig met die samengeknepen handen in elkaar! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem prachtig. Heel mooi subtiel maar wel symoblisch. Als ik Stufi heb gekregen bestel in hem misschien ook wel ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ik vind hem heel erg mooi! Ik heb de roze variant ook gezien bij de Bruna en daar werd ik stiekem toch een beetje verliefd op. Ik vind het een heel mooi initiatief van Pink Ribbon. In 2011 heb ik het tijdschrift gekocht van Pink Ribbon die erg interessant was.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind het erg jammer dat de armband zo snel uit gaat, ik koop er ieder jaar 4 - 3 voor mijn dochters en 1 voor mijn zelf, de sluitingen zijn altijd perfect maar dit jaar kunnen we hem niet dragen omdat hij steeds losser gaat. heeft iemand een suggestie het is zo jammer
  en 54,= is toch niet niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind het heel goed van je dat je Pink Ribbon extra in de kijker zet! Hoe sneller ze een oplossing vinden, hoe beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooie armband is het dit jaar weer!
  en natuurlijk een heel goed initiatief! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.