zaterdag 27 september 2014

Too Faced Chocolate Bar Palette


Zodra er bekend is dat merken als Urban Decay en Too Faced met een nieuw palette uitkomen, staat heel het beauty land op haar kop. Hoe zal het palette er uit zien? Wat voor kleuren zullen het worden? Too Faced kwam onlangs uit met het Too Faced Chocolate Bar palette. Een palette in vorm van een chocolade bar, veel bruin tinten én als klapper dat de oogschaduw naar cacao ruikt. Wauw, Too Faced heeft zichzelf overtroffen. Benieuwd of de kwaliteit net zo geweldig is als hoe het eruit ziet?

Het palette wordt geleverd in een schattig, roze doosje. Ik vind het ontwerp geweldig en het past ook erg mooi bij het palette zelf. Op de voorkant staat de naam van het palette vermeldt. Daaronder staat meteen aangegeven dat deze oogschaduw met honderd procent cacao poeder is gemaakt.


Op de achterkant van het doosje staan de namen en kleuren vermeldt. Verder is op de achterkant de nodige informatie vermeldt, zoals hoeveel kleuren erin zitten, hoeveel gram oogschaduw, de ingrediënten en zulk soort andere informatie over het palette.


Er is goed nagedacht over de vormgeving van het palette. Het palette lijkt sprekend op een stuk chocolade. Ook de lettertype en de kleuren van de letters vind ik perfect gekozen. Vooral de letters Chocolate Bar vind ik prachtig, die zetten de puntjes op de I.


Wanneer je het palette opent komt de cacao geur je direct tegemoet. Het palette bevat een spiegel, wat ik zelf erg makkelijk vind voor onderweg. Op de foto's was ik helaas wel vergeten het plastic van de spiegel te verwijderen. De spiegel is gewoon van goede kwaliteit. Het palette bevat ook een plastic met daarop alle namen. Handig!


De geur en de mooie vormgeving zijn natuurlijk een leuk bijkomen, maar het gaat uiteindelijk natuurlijk om de oogschaduw zelf. Het leukst aan dit palette vind ik dat je veel kanten op kan. Er zitten matte kleuren in en mooi glanzende. Daarnaast bevat het veel natuurlijke tinten, maar ook een aantal kleuren zodat je een speelse en zwoele look kan maken.


Ik heb thuis ook het Natural Eye palette liggen van Too Faced, dus mijn verwachtingen van het pigment lagen hoog, Wederom is Too Faced erin geslaagd om mijn mond te doen openvallen. Wat een kleur, wat een pigment. Zelfs een matte witte kleur, is écht wit. Ik kan echt uren kwijlen naar deze prachtige swatches.
De swatches zijn precies ingedeeld zoals het palette. Links boven hoort bij links boven van het palette etc.
Net als de meeste paletten bevat ook dit palette een kaartje met daarop allerlei inspiratie voor looks. Er staan een aantal mooie looks op afgebeeld en daarbij staat voor wat je welke kleur kan gebruiken. Zelf maak ik hier eerlijk gezegd niet vaak gebruik, maar voor beginners of wanneer ik geen inspiratie heb is het natuurlijk erg handig.


Om jullie een impressie te geven, heb ik een simpele look voor jullie gemaakt. Het is een ideale look voor overdag en je kan hem gemakkelijk veranderen in een avond look. De kleuren brengen geweldig aan, voelen heerlijk en zijn gemakkelijk te blenden. Do I need to say more?
Binnenste ooghoek: Marzipan | Ooglid: Amaretto | Crease: Triple Fudge | Wenkbrauwbot: Marzipan+Champagne Truffle


Ik ben echt super blij met dit palette, omdat ik vind dat de kleuren goed bij mij passen. Daarnaast is het natuurlijk weer een echt pareltje in mijn stash. Iedereen aan wie ik het palette laat zien/ruiken is enthousiast. De ooglook hieronder heb ik al meerdere keren gedragen en ik krijg er ook steeds complimenten over.


Het Too Faced Chocolate Bar Palette kost tussen de €40,- en €60,-. Bij merken als Too Faced verschilt het altijd heel erg waar je het koopt, meestal ben je in de Sephora winkels het meest voordeligst uit. Bekijk ook zeker de andere producten uit de prachtige Haute Chocolate collectie.

28 opmerkingen:

  1. Omg wat is deze mooi!! Ik wil hem zo grappig hebben. En jou wenkbrauwen he wauwie jaloers xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt prachtig! Helaas gebruik ik echt te weinig oogschaduw om zoiets aan te schaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig palette, mooie look heb je gemaakt ook! X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een fantastisch palette! Mooie look heb je gemaakt! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben jaloers! Prachtig palette en mooie ooglook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik smelt echt van de swatches. Nog even sparen! Hij komt zeker op mijn wishlist

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, wat een prachtige en intense kleuren heeft het palette. Heel erg mooi en volgens mij helemaal perfect voor het najaar <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wow die ziet er echt helemaal geweldig uit zeg! :) Super mooie kleuren en pigment

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw echt prachtig am! En ook hele leuke foto's met die chocolade zo haha. Ook een prachtige eyelook!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie foto's heb je gemaakt! Dit palette ziet er zo leuk uit, mooie kleuren ook!! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ah wauw, Am, wat maak je toch altijd weer prachtige, originele foto's. Heel tof met echte stukjes chocola erbij! Wat is dit toch een prachtig palette om naar te kwijlen. Wauw. De pigmentatie is echt super en je hebt een hele mooie ooglook gemaakt! Logisch dat je er veel complimenten over krijgt. Jammer dat er geen Sephora meer in Nederland is, anders had ik hier graag mijn geld voor uit willen geven, hihi.
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dankjewel, super leuk om te horen. Doe mn best om leuke foto's te maken!

      Verwijderen
  12. wauw wauw wat heb je jezelf weer mooi gemaakt! prachtig palette en wat heb je mooie wenkbrauwen waarmee teken jij het begin? liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super lief, dankjewel! Ik teken ze niet bij. Ik verf ze per 1 à 2 weken en breng ze in model met Etos wenkbrauwgel. :)

      Verwijderen
  13. Vind je look ontzettend mooi gedaan! De pigmentatie van alle kleuren ziet er fantastisch uit, maar ik weet niet of de artificiële cacao-geur iets voor mij zou zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Prachtige foto's en een mooie ooglook heb je gemaakt! Ik ben ook ontzettend blij met het palette! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Deze palette staat hoog op mijn wishlist! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wauw hij is super mooi en wat een prachtige pigmentatie!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw wat een prachtig palette, word er hebberig van haha

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.