donderdag 18 september 2014

Opgemaakt zomer 2014

Afgelopen zomer heb ik een aantal producten opgemaakt, die ik in deze video aan jullie laat zien. De producten zijn ongeveer van 2 à 3 maanden bij elkaar, dus schrik niet van de hoeveelheid. Ik had de video al een tijdje geleden opgenomen, maar door omstandigheden had ik geen tijd om het te bewerken. De opgemaakt video van september komt apart online, gewoon aan het eind van de maand. Veel kijk plezier!


6 opmerkingen:

  1. Jeetje wat veel opgemaakt! En inderdaad heel veel make-upreinigers zeg! Ik vind trouwens dat je haar er geweldig uitziet! Heel mooi krullend, glanzend en donker! Het staat je echt helemaal super! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuke video! Je hebt veel opgemaakt maar als het over de maanden verspreid is valt het eigenlijk best mee. Ik gebruik Diadermine voor waterproof ook en vind ze superfijn! Die heb ik dus pas opgemaakt en ik koop ze alleen als ze in de aanbieding zijn bij Kruidvat, haha (zoals deze week, yay). Die van L'Oreal heb ik ook eens in mijn handen mee gestaan, toch maar een keertje proberen! :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Moet je zeker eens proberen, zijn super fijn en zijn ook vaak zat in de aanbieding.

      Verwijderen
  3. Phew, zo veel zeg! Leuke video :-) En je ziet er super uit by the way, je haar is zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.