donderdag 7 augustus 2014

Stapel review Oriflame The One Longlasting


Oriflame heeft sinds kort haar grote make-up collectie uitgebreid met longlasting producten. Een keer aanbrengen en er verder niet meer aan denken, is waar het om draait bij deze langhoudende lijn make-up producten. Voor de meeste meiden ongebruikelijk en ook ik heb daar mijn twijfels bij, want wees eerlijk; checken jullie je make-up nooit in elk beeld dat weerspiegelt?

De Langhoudend Collectie is vrij groot en bestaat uit de volgende producten:
  • Mascara (Verkrijgbaar in het zwart)
  • Eyeliner Stylo (Verkrijgbaar in 4 tinten)
  • Long Wear Nail Polish (Verkrijgbaar in t 15 tinten)
  • Unlimeted Lipstick (Verkrijgbaar in 10 satijnen tinten)
  • Unlimeted Lipgloss (Verkrijgbaar in 8 ultraglanzende tinten)
Ik ontving zelf twee Eyeliner Stylo's, vier Unlimeted Lipsticks en twee Unlimeted lipglosses.

Oriflame The One Eye Liner Stylo €11,-
"Deze langhoudende, vloeibare eyeliner met zachte vilttip biedt een strak en precies te doseren lijntje zonder onderbreking. Rijk aan pigment voor dramatische definitie. De formule houdt tot wel 24 uur, is opthalmoloigsch gestest en is ook geschikt voor lenzendragers." Een hele lap tekst, maar je zou er dus een strakke lijn mee kunnen moeten zetten, zonder problemen. De eyeliner is verkrijgbaar in het zwart, bruin, grijs en blauw. 


De punt is echt geweldig. Lekker stevig, waardoor je eenvoudig een strakke lijn en wing kan zetten. De punt beweegt niet mee, waardoor ik persoonlijk ook makkelijker een dunne lijn kan zetten.


Het pigment is niet super, maar ook niet slecht. Links is zwart en rechts bruin. Bij beide eyeliner heb ik maar een streep getrokken, niet heel slecht dus. Om te testen of je inderdaad een lijn kan trekken zonder onderbreking, heb ik ernaast een golfje gemaakt. En inderdaad: dat gaat ook prima. Ik heb de eyeliner meerdere keer gedragen en ze bleven steeds perfect op hun plek zitten. Ze zijn niet waterproef, maar ook tijdens het zwemmen bleven ze prima zitten. Zwemmen in mijn geval was trouwens een paar keer van de glijbaan kopje onder, geen baantjes trekken, dat overleven ze misschien niet. 


Oriflame The One Unlimeted Lipgloss €12,-
Deze langhoudende lipglosses zijn geformuleerd met de unieke Lip Grip Technology. Dit betekend dat de lippen zijn voorzien van een glanzende, niet-plakkende, luchtige textuur zónder zwaar aan te voelen. Wauw, dat beloofd wat. De lipgloss zou maar liefst 6 uur moeten houden. Vrij lang voor een lipgloss die niet plakt. 


De applicator is speciaal gemaakt voor de gebruiksvriendelijke gemakken. Ik ben zelf een fan van dit soort applicators. Het is makkelijk en snel, en door de puntjes kan je gemakkelijk bij de cupido boog. 


De lipgloss swachtes. Je kan het verschil in kleur duidelijk zien, maar toch had ik iets meer pigment verwacht. Meestal bevatten langhoudende producten namelijk veel pigment. De glans en glitters in beide glossen vind ik echt prachtig. Helaas heeft de lipgloss het geen 6 uur uitgehouden. Na twee uurtjes was het er toch echt afgesleten.


Oriflame The One Unlimeted Lipstick €13,-
Deze langhoudende lipsticks zijn voorzien met een satijnen finish en bevatten net als de Lipgloss de unieke Lip Grip Technology. Deze technologie is een combinatie van gespecialiseerde ingrediënten om kleur te helpen behouden en daarnaast een lichte en comfortabele te geven. Ook bevat deze lipstick boters om de lippen de hydrateren, beschermen en te verzorgen. Dat er boters in zijn verwerkt merk je al snel: de lipsticks glijden namelijk als boter over je lippen en zijn daardoor erg eenvoudig aan te brengen.


Zelf ontving ik vier van de 10 kleuren. De lipsticks zitten in een simpele en smalle huls. Aan de buitenkant is helaas niet te zien om welke kleur het gaat. Wel staat op de achterkant van de huls in de klein de naam geschreven. Zelf vind ik dit een minpuntje, ze hadden beter een kleurensticker op de achterkant kunnen gebruiken.

De lipsticks zijn -ondanks de verzorgende samenstelling- ontzettend goed gepigmenteerd! Als ik heel eerlijk ben had ik niet verwacht na het lezen van het pers bericht. Meestal bevatten producten met zo een verzorgende en hydraterende samenstelling niet zo veel pigment. Oriflame bewijst dat het beide kan. De lipsticks blijven overigens ook nog redelijk lang zitten, na vier uur begonnen ze pas te slijten.


Hieronder op de foto kun je de vier lipsticks en 2 lipglosses bekijken. Welke lipstick welke kleur is, is duidelijk te zien. Bij de lipgloss is het helaas wat minder goed te zien. Ik had gehoopt op iets meer verschil. Links draag ik Nude Confidence en rechts draag ik Rose Unlimeted. Welke kleur vinden jullie me goed staan en welke juist totaal niet? Ik vind de eerste lipstick in ieder geval niet mijn ding.


Ik ben heel erg enthousiast over de producten. Of ik ze specifiek langhoudend zou noemen? Nee, maar daarentegen voelen de producten wel geweldig aan! Ik ben vooral fan van de zwarte eyeliner en de lipsticks. De producten zijn te koop op de officiële website van Oriflame. Bekijk daar ook de rest van de collectie, zoals de mooie nagellakjes. 


18 opmerkingen:

  1. Die lipsticks spreken me wel aan! Mooie kleurtjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuke stapelreview zeg! Lekker veel ook, haha. Ik vind de lipsticks en de eyeliner echt heel erg mooi, precies wat jij zelf zegt! Ik snap goed dat je de eerste lipstick niks vind, ik vind hem persoonlijk ook niet zo mooi bij je staan maar je kan het wel hebben! Ik vind Fuchsia Excess heel erg tof en mooi bij je staan, lekker knallend! Qua lipgloss vind ik de rechtse kleur heel mooi! Mooie producten, ik ga binnenkort eens kijken naar de lipsticks in de webshop. Oriflame vind ik echt een heel leuk, betaalbaar merk!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige kleuren zeg. Ik vind ze echt super bij je staan. De eyeliner ziet er ook goed uit, alleen ik ben niet zo van de eyeliners.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een ontzettende goede review en dat met zoveel producten! Alles klinkt heel goed, ook al is het niet allemaal even longlasting. Dit merk kocht mijn moeder altijd en zij bestelde het, nog steeds heeft ze er dingetjes van liggen. Is wel echt héél lang geleden en heb toen heel lang niets meer van het merk gehoord, maar laatste tijd komt het steeds weer voorbij met nieuwe, mooie producten. De kleuren staan je zo mooi he Am, jeeez. Vooral de lipgloss in de kleur Nude Confidence trok meteen mijn aandacht in je fullface foto's. Looks stunning on ya! Verder vind ik de middelste lipsticks (felroze en rood) je heel mooi staan. Ik ga binnenkort ook kijken of ik wat kan bestellen van het merk :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt weer voor je lieve en lange reactie! Zelf vind ik Nude Confidence ook het mooist staan en daarna de twee felle lipsticks. Toevallig, hihi. Mijn moeder had het vroeger ook altijd, die verkocht het volgens mij zelfs nog aan anderen. Wel grappig om te zien dat het zo vernieuwd is. Vroeger zag het er een stuk minder aantrekkelijk uit, hihi.

      Verwijderen
  5. Wauw, die lipsticks zijn echt prachtig! Wat een hoop mooie producten :) En prachtige foto's heb je ervan gemaakt. X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie producten, ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh wauww! Wat mooi zeg :O Je hebt trouwens wel echt een super leuke blog! Nieuwe bloglovin volger bij yay ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mochten jullie deze mooie lipsticks voordelig willen bestellen kijk dan vanaf 15 augustus op mijn beautyshop. Ze zijn dan in de aanbieding voor €8,99 of kies er 2 voor €12,99! Geldig t/m 2 september.

    Groet, Marjo
    Beauty by You
    http://mijn.beautyshop.oriflame.nl
    http://www.facebook.com/BeautybyYouNL

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben erg benieuwd naar de lipsticks!
    Wat een leuke blog heb je :)

    Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ja de lipsticks vind ik pretty!
    Wat ben je toch een prachtig meisje.
    Liefs lonneke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ik heb 1 van de lipsticks en vind m fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De lipsticks vind ik erg mooi, fijne review!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.