donderdag 14 augustus 2014

Smashbox 24hour Photo Finish Shadow Primer


Smashbox is een merk dat nu in opkomst is onder de bloggers en dan vooral de primers. Hoe kan het dan ook anders dat mijn eerste Smashbox product een primer is! Ik heb al veel gehoord en gelezen over deze Shadow primer. Hij zou zelfs even goed zijn dan de wereld beroemde Too Faced Shadow Insurance. Helaas heb ik deze zelf niet, dus het verschil kan ik niet zeggen. Ik kan wel alvast zeggen dat ik razend enthousiast ben.

De Shadow Primer wordt geleverd in een mooi doosje met daarop een afbeelding van het product. Op de zijkant van de verpakking staan alle ingrediënten vermeldt. Op de achterkant staat een korte uitleg van het product zelf.

De verpakking van het product zelf is van aluminium. Behalve dat het er leuk uit ziet, heeft het ook een behulpzame werking. Door de aluminium kan je namelijk gemakkelijk al het product uit de tube knijpen. Zo verspil je geen product. De opening daarentegen vind ik minder slim gekozen. Deze is vrij groot waardoor je al snel teveel product eruit haalt.


Op de achterkant van de verpakking staat dat je een 60 seconden moet wachten nadat je de oogschaduw primer heb aangebracht. Dit heb ik netjes gedaan. Mijn oogschaduw bracht goed aan, misschien zelfs wel beter dan normaal. Ook het blenden ging perfect, terwijl dat soms moeilijker gaat met primers.

De substantie van de oogschaduw primer is wat dikker dan de gemiddelde oogschaduw primers, maar gelukkig wel erg goed en makkelijk uit te smeren. Zelfs beter dan de primers met een dunne substantie. Hierdoor heb je niet veel product nodig. Links zie je het product en rechts is het uitgesmeerd.


Ik ben razend enthousiast over de Shadow Primer van Smashbox. Of de primer echt 24 uur lang blijft zitten durf ik niet te garanderen, zo lang achter elkaar draag ik immers geen make-up. Wel kan ik benadrukken dat mijn oogschaduw gedurende dag én nacht perfect blijft zitten, zonder ook maar een beetje uit te lopen. Ik weet niet of deze beter is dan die van Too Faced, maar voor mij is hij perfect en ik wil niet meer anders.

-De Smashbox 24hour Photo Finish Shadow Primer is voor €20,- te koop bij Douglas. Hiervoor krijg je 12ml.


17 opmerkingen:

  1. Klinkt goed, maar ik vind hem best duur voor een primer

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij is inderdaad niet goedkoop. Al zijn primers over het algemeen wel dure producten. En je doet er vaak wel erg lang mee!

      Verwijderen
  2. Wauw dit lijkt me echt een geweldige primer, ga hem ook aanschaffen :) liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij ziet er echt geweldig uit, ondanks zijn prijs! :-)
    Kan het zijn dat er wel best wat silliconen inzitten? De swatch geeft me dat gevoel... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik hoor ook veel goede dingen over de primers van Smashbox. Fijne review xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, wat klinkt deze goed zeg! Ik zie steeds vaker dingen verschijnen over Smashbox. De naam vind ik alleen al leuk klinken. Deze gaat zeker op mijn beautywishlist voor mocht ik ooit een keer teveel geld hebben, haha. Je hebt weer prachtige foto's gemaakt!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. I love your blog ! So I nominated you for a liebster award!
    Check it out: http://trendysabel.blogspot.nl/2014/08/thanks-for-nominating-me-for-liebster.html

    XOXO
    Isabel

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat klinkt die goed! Heb zelf namelijk redelijk vettige oogleden dus ben altijd op zoek naar goede oogschaduw primers :) Nu gebruik ik die van Urban Decay en ben er ook echt blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien is deze leuk om uit te proberen wanneer die van UD op is? :)

      Verwijderen
  8. Ik ben hier super benieuwd naar! Ik heb zelf drie Smashbox primer in mijn kit voor het gelaat en dat zijn toppers!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Waauww wat een mooie Primer ik heb hem zelf ook ben er echt helemaal verliefd op <3

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hij lijkt me heel fijn! Ik hoorde er al heel veel goeds over idd! x

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.