vrijdag 22 augustus 2014

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick 430 Dominant


Sinds dat het weer is omgeslagen, leef ik steeds meer naar de herfst toe. Sweaters, warme chocolademelk en onder een dekentje series kijken. Niet alleen de activiteiten veranderen, maar ook onze make-up looks. Hoe veel ik ook van de zomerse tintjes houd, wordt het nu toch tijd om vooruit te kijken naar alle nieuwe looks en natuurlijk herfst tinten. Estée Lauder Dominant is dé perfecte kleur voor het najaar.

De lipstick wordt geleverd in een mooi, donkerblauwe verpakking. Hierop staan de naam, informatie en ingrediënten vermeldt. De huls van de lipstick zelf is ook donkerblauw met gouden details. Bovenop staat de merknaam en onderop de naam van de kleur. De huls wordt in het midden iets breder. De huls geeft een ultiem luxe gevoel. De huls sluit met een magnetisch systeem. 


De kleur is vrij apart. Eerste instantie zou je misschien denken dat het een warme tint is, maar als je goed kijkt  is het een heldere roze kleur met blauwe ondertoon, misschien zelfs tegen fuchsia aan. Naar mijn mening een perfecte kleur voor het najaar.


De lipsticks van Estée Lauder zijn enige tijd geleden volledig vernieuwd. Ik wist dus niet wat ik van de swatches moest verwachten, maar wauw, wat een pigment na een enkele veeg! De lipstick bevat een formule met intense kleuren, rijke textuur en langdurige hydratatie. Er zijn in totaal 20 kleuren verkrijgbaar.


Mocht het jullie niet meteen zijn opgevallen; ik ben een metamorfose ondergaan wat betreft mijn haar. Mijn haar is in 3 verschillende kleuren geverfd: bruin, koper en rood. Ik had de lipstick al daarvoor gekocht, dus ik was even bang dat hij niet zou staan bij mijn nieuwe haarkleur. Daarentegen vind ik hem persoonlijk super staan, de lipstick komt beter tot zijn recht dan met mijn donkerblonde haar. De lipstick brengt eenvoudig en heerlijk aan. Hij glijdt over de lippen, geeft een intense kleur af en hydrateert mijn lippen tegelijkertijd. 


Dit is mijn eerste Pure Color Envy Sculpting Lipstick van Estée Lauder, maar er zullen er zeker meer volgen. Ik ben een enorme fan van de formule. Er zijn in totaal 20 kleuren verkrijgbaar, er is dus voor ieder wat wils. Mocht je jezelf willen verwennen met een luxe lipstick, dan raad ik je deze zeker aan.

- De Estée Laukder Pur Color Envy Scultping Lipstick kost €32,- en is verkrijgbaar bij de luxe parfumerie.


27 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kleur, staat je heel erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een prachtige kleur! Hij staat je echt goed! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super mooi babe... Ik vind je haarkleur super 💕 die lipsticks zijn echt geweldig. Ik heb teveel vergelijkbare kleuren jammer genoeg

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De kleur staat je goed! Mooie lippenstift :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt heel mooi staat je prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie lipstick, ik vind je nieuwe haarkleur ook erg gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, wat een prachtige kleur, hij staat je echt heel mooi! Je nieuwe haarkleur vind ik overigens ook geweldig! Inderdaad een metamorfose, haha! Perfecte herfstkleur. Nu krijg ik ook weer de kriebels om mijn haren te verven. :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dankjewel, vind het zelf wel nog heel erg wennen hoor hihi. Moet je zeker doen, leuk!

      Verwijderen
  8. Heel mooi kleurtje! Staat je goed ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Inderdaad een hele mooie kleur voor het najaar! Staat je mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een enorm mooie kleur zeg. En wat een ontzettend mooie pigmentatie. De kleur staat je erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb de nude van deze lijn. Deze is ook heel erg chique!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gaaf! Heerlijk kleurtje voor de herfst

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ben ook een grote fan van de Pure Color Envy lipsticks! Ik vind de formulering geniaal en het is ook leuk om met de magnetische verpakking te spelen :) De kleur staat je ook beeldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Je hebt prachtige foto's gemaakt amber! Ik heb zelf de kleur Potent. Ze zien er prachtig uit en de huls ik ook zo mooi! Hij staat je super en ik vind je haar ook heel gaaf geworden! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw hele mooie kleur! En omg wat is je haar tof zeg! Heel leuk die kleur! X

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een prachtige kleur, hij staat je echt prachtig! En mag ik even jaloers zijn op jouw volle lippen! x

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooie kleur! En wat heb je een mooie haarkleur, staat je goed :) X

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.