woensdag 30 juli 2014

W7 In The Nude


Ja, ook ik heb mij eraan gewaagd: de W7 oogschaduw paletten. De laatste tijd wordt de blogwereld overspoeld met twee verschillende W7 paletten. Een dupe van het beroemde Naked2 palette en als laatste het palette dat een dupe is van het Naked3 palette, alleen dan een stuk goedkoper. Het Naked2 palette heb ik zelf al, dus ik besloot voor W7 In The Nude te gaan, de welbekende dupe van het Naked3 palette van Urban Decay.

Hierboven kon je er al een klein stukje over lezen, maar ik zal het nog even duidelijk uitleggen. Urban Decay is een wereld beroemd merk dat Naked oogschaduw paletten op de markt bracht. Er zijn nu in totaal drie versies en ze zijn alledrie werkelijk prachtig. Het enige nadeel is het prijskaartje. De paletten kosten gemiddeld rond de €50,- per stuk. Zelf heb ik het Naked2 palette, maar over Naked3 twijfelde ik of de kleuren wel geschikt zouden zijn. De W7 dupe is daarom perfect voor mij om te kijken of de kleuren bij me passen.


Op de achterkant van het palette staan de namen van de oogschaduw kleuren, de ingrediënten en andere informatie. Een leuk detail is dat W7 wel erg geïnspireerd raakt door Urban Decay. De kleuren van het blik zijn namelijk gelijk aan die van de Naked palettes. W7 In The Buff en Naked 2 zijn wat koeler van kleur en W7 In The Nude en Naked3 zijn iets warmer met met een roze tint.


Doordat dit palette aanzienlijk een stuk goedkoper is, was ik een beetje sceptisch over de kwaliteit. Maar ik werd blij verrast. Voor een budget palette is de kwaliteit erg goed, zeker voor lichte kleuren. Latte verbaasde me ook, bij de meeste budget palettes zijn de matte lichte kleuren waardeloos, maar deze valt zeker niet tegen. De glans van de andere kleuren zijn prachtig en de glitters van Angel deden me verbazen.


Na het swatchen van de lichte kleuren was ik eigenlijk niet meer zo 'bang'. Donkere kleuren hebben namelijk vaak nog meer pigment. And yes again, wat een prachtige kleuren inclusief een mooie glans. Volgens mij ben ik nog nooit zo blij verrast door een budget product.


Het palette is ideaal geschikt voor een romantische look, maar ik besloot om er een simpele en dagelijkse look mee te maken. Voor deze look bracht ik Bad Manners aan op mijn ooglid, Fashionista in de crease en als highlighter mixte ik Latte en Angel. Voor een wat zachtere en speelse look bracht ik paarse eyeliner van Bourjois aan en als finish gebruikte ik mijn geliefde Le Volume de Chanel. Een hele simpele look voor elke dag. Excuses voor de slechte ooglook foto, maar op een of andere manier lukt me dat niet zo goed. Tips zijn welkom.

Nog even een foto van wat verder af voor de ooglook. Ik combineerde de ooglook met een zachte, roze gloss. Voor een wat stoerdere look is het leuk om het te combineren met hard roze of rood. Dat vind ik persoonlijk nog mooier!

Zoals je al kan merken ben ik razend enthousiast over mijn nieuwe palette. Het mooiste van alles is misschien nog wel de prijs. Dit palette kost gemiddeld €7,99 - maar dat verschilt heel erg qua winkel. Ze zijn onder andere verkrijgbaar bij Op=Op voordeelwinkels en geselecteerde DA filialen. Bij de meeste webshops zijn ze wat duurder, maar bij Makeupmusthaves.nl zijn ze ook gewoon €7,99. De verzendkosten zijn  daar laag en vanaf €30,- zelfs gratis. Zeker een aanrader!


22 opmerkingen:

  1. Geweldig palette! Al moet ik zeggen dat ik stiekem nog enthousiaster ben over het In The Buff palette. Ze zijn perfect om mee te nemen op reis, zonder te riskeren dat onze mooie NAKED paletten kapot gaan. Hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hm, ik twijfelde of ik die ook wel moest kopen omdat ik het Naked2 palette al heb. Je laat me weer twijfelen, haha!

      Verwijderen
    2. Kopen Amber! Ik heb zelf het W7 in the buff palette, nu ligt hij een beetje in mijn kast te verstoffen maar ik heb hem zeker 3 maanden lang steevast iedere dag gebruikt. Ik denk dat ik vandaag nog maar weer eens met het in the buff pallette in de slag ga!

      Liefs,Mirthe

      Verwijderen
  2. Ik vind het echt een prachtig palette, wat een fijne review! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele mooie ooglook! Echt heel gaaf! Ik heb het palette nog steeds niet gekocht, maar samen met mijn zusje hebben we de 'echte' allemaal al. Dus ik vraag me af of het dan wel een goede aankoop zou zijn.. xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gaaf dat jullie ze samen alledrie hebben. Als je straks op jezelf gaat en je mist een palette, is dit zeker een goede plaatsvervanger. Ook handig voor op reis, je vreest minder of het palette stuk gaat.

      Verwijderen
  4. Ziet er goed uit. Wat een prachtige foto's heb je ook gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben nog zo benieuwd naar dit palette, de reviews komen overal voorbij. De kleuren zien er heel erg goed uit en wat een leuk prijsje.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, ik heb er al een aantal keer in mijn handen mee gestaan maar toch kocht ik hem niet omdat ik twijfelde over de pigmentatie. Gelukkig zit er een OP=OP in de buurt bij ons dus deze ga ik snel bemachtigen want hij is echt prettyyy! Supermooie ooglook heb je gemaakt! Ik vind de gloss ook echt heel mooi bij je staan!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel, super lief. Ik zou hem zeker halen als ik jou was!

      Verwijderen
  7. Hij ziet er zeker goed uit! Zelf heb ik hem niet voor mijezelf gekocht omdat ik het Naked 3 palette al heb, maar ik heb hem wel gekocht om weg te geven in een winactie die nu loopt op mijn blog :) Zo fijn om dan nog maar een keer te zien bevestigd dat je iets goeds weggeeft! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De kleuren zijn echt heel erg mooi. Die laatste foto is prachtig trouwens <3

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De kleuren zijm echt prachtig, ik heb al een fake palette hihi. Wauw de laatste foto is pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ziet er goed uit! Mooie look heb je er mee gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dit is echt een super mooi palette, echt alle kleuren zijn super draagbaar! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wauw je hebt echt een hele mooie look gemaakt en wat heb jij toch prachtige volle lippen *jaloers*

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oooh deze staat nog hoog op mijn wishlist maar ben hem nog niet tegengekomen.. Fijne review !

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb deze ook maar zou hem vaker moeten gebruiken als ik hem voor me heb liggen gebruik ik op een of andere manier altijd dezelfde drie kleuren, maar na deze review heb ik zin om hem vaker te pakken! Mooie foto's :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Het ziet er erg mooi uit, zeker voor zo'n budget palette met veel kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.