zaterdag 21 juni 2014

Superlooks Visagie Workshop


Afgelopen dinsdag volgde ik een visagie workshop bij Superlooks, die ik via vakantieveilingen had gewonnen. Natuurlijk weet ik al vrij veel af van make-up en hoe je het moet aanbrengen, maar ik was stiekem toch benieuwd hoe zo een cursus zou gaan. Daarnaast was ik ook erg benieuwd naar het merk. Superlooks is een merk dat ontwikkeld is mede door een visagiste zelf en alle producten zijn op natuurlijke basis, hypo allergeen en proefdiervrij.

De foto's zijn gemaakt met mijn telefoon, dus helaas geen top kwaliteit. Het pand waar de workshops worden gegeven bevindt zich op een industrie terrein. Het was voor ons even zoeken, maar uiteindelijk hebben we het gelukkig kunnen vinden. Bij binnenkomt kom je in een prachtige, grote ruimte terecht. In de hoek is een enorme lounge hoek met prachtige witte banken en tafels. Daarachter om de hoek is een hoek met drinken en lekkers. Achterin staan prachtige bakken vol met Superlooks make-up en de kassa.

De workshop zelf werd in een andere ruimte gehouden. In deze kamers waren aan weerszijde spiegels en daarvoor stonden de producten uitgestald waarmee je tijdens de workshop gaat werken. Erg mooi en goed georganiseerd.Uit deze bak werl je in principe gedurende de workshop. De kleuren van foundation en wenkbrauwegel kan je bij de cursusleider halen gedurende de workshop. En ook als je bijvoorbeeld een andere kleur oogschaduw/lipstick wilde als die er niet bij stond. Onze cursusleidster was een erg leuke en spontane jonge vrouw. Ze wist veel van make-up af en zag er zelf ook goed verzorgd uit. Gedurende de workshop gaf ze demonstraties en vervolgens kon je het zelf gaan proberen.

De workshop was erg gezellig en leuk om te doen, maar niet aan te raden als je de basis van make-up al weet. Alles wat we hebben besproken wist ik eigenlijk al, dus voor mij was het een tikkeltje saai. De cursus leider kwam al naar mij en een vriendin toe en zei dat ze dacht dat we dit wel al vaker hadden gedaan, haha. Leuk om te horen dat ze dat kon zien. Een leuk weetje is dat alle producten van Superlooks onder de €20,- zijn. Zeker niet duur dus!

Op de website stond al dat je na afloop van de cursus twee producten mee krijgt, waarbij je uit oog potloden en lip potloden kan kiezen. Daarnaast kregen we ook nog een oogschaduw mono mee. Elke maand hebben ze een ander product wat ze als extra's meegeven. Zelf kocht ik natuurlijk ook nog een aantal producten: een concealer palette, twee lipglossen met goed pigment en een blending kwast. De reviews volgen.

De workshop is dus zeker aan te raden als je de basis van een goed verzorgde make-up wilt leren, maar niet aan te raden als je al redelijk veel weet. Wel is het erg leuk om met het merk kennis te maken. De prijs van de workshop bedraagt €99,-, maar de workshop komt ook regelmatig voorbij bij o.a. vakantieveilingen.nl. Bekijk de website voor verschillende soorten workshops of om producten online te bestellen.


16 opmerkingen:

  1. Wat ziet het er leuk uit! En ik vind de foto's nog best mooi geworden, leuk dat je ook mooie spulletjes hebt gehad en gekocht! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat lijkt me ook weleens leuk om te doen, ben erg benieuwd naar de producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er heel erg leuk uit! ben benieuwd naar de reviews van de producten want die lipglossen lijken mij echt prachtig!
    Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk dat je een workshop hebt gehad bij Superlooks! Het ziet er echt huge uit en heel mooi met al dat wit en zwart. Het logo vind ik ook nog eens leuk! Ik vind je geruite blouse echt heel erg leuk bij je staan. :) Jammer dat je al veel wist bij de workshop. Het merk ziet er veelbelovend uit en ik ben heel benieuwd naar je reviews. Wel een erg dure workshop, maar gelukkig kon je hem goedkoper kunnen krijgen op vakantieveilingen!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Voor de 'normale' prijs had ik het ook niet gedaan, maar via vakantieveilingen scheelde het meer dan de helft en ook nog eens voor twee personen!

      Verwijderen
  5. Wat tof dat je een workshop hebt gedaan. Ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke spulletjes heb je gekocht! :) Ik heb nog steeds spijt dat ik toen de highlighter niet heb gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedoel je die vloeibare? Heb ik inderdaad ook al spijt van! Die vriendin van mij heeft 'm wel gekocht!

      Verwijderen
  7. Wat heb je trouwens een super leuke blouse aan! Waar heb ik die vandaan? :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Van de YAB store! Een klein winkeltje in Dordrecht. Ze gaan binnenkort volgens mij wel een webshop openen. Je kan ze ook op Facebook vinden.

      Verwijderen
  8. Dat ziet er goed uit!

    Liefs,
    Kim / Vintage & Beauty

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Echt heel leuk dat je een workshop hebt gedaan! Dat lijkt me echt zo tof om eens te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dit lijkt me echt een hele leuke workshop! Wel jammer dat het normaal gesproken vrij prijzig is, maar misschien dat ik het via vakantieveilingen voor een fijnere prijs kan krijgen! :) Ik kende het merk trouwens ook helemaal nog niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk, ik weet namelijk niks van make-up =P! Maar ja, wel jammer dat het voor jou dus allemaal al bekend was. Ik kan me voorstellen dat je graag nieuwe dingen bijleert. Wie weet later dat je wat leuks vind =]! Ik volg zelf fotografie workshops sinds heel kort. Ik ga namelijk deze zaterdag pas voor de tweede keer xD. Volgens de man die ons uitleg gaf was het waarschijnlijk allemaal basisstof (hij komt van de fotoacademie). Maar voor mij... WOW toch weer een nieuwe wereld die open gaat haha!

    xx Katy ^^!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.