dinsdag 10 juni 2014

Mijn week in foto's #4


Afgelopen week was weer eens lekker onregelmatig. School, werk, zon, strand, werk en ga maar door. Heerlijk! Door het lange pinkster weekend heb ik echt het gevoel dat ik een mini vakantie heb gehad. Het was heerlijk weer én ik heb er dit keer ook lekker van kunnen genieten.

Maandag ochtend moest ik voor controle naar de dermatoloog. Ik heb nu bijna twee jaar psoriasis op mijn hoofdhuid en we zijn nog steeds op zoek naar een geschikt middel om het minder te maken. Als ik heel eerlijk ben heb ik de hoop een beetje verloren, want ik heb het idee dat het steeds erger wordt..

Na het bezoek aan de dermatoloog ben ik naar school gegaan. Dit was mijn outfit: top Primark | colbert Vero Moda | broek H&M | schoenen Nike | horloge Guess | ketting Nikki Lissoni.

De avond was lekker rustig. Ik heb in mijn bed huiswerk gemaakt en naar GTST en Suits gekeken. Ik ben echt dol op beide.

Dinsdag had ik een lekker dagje vrij van school. Ik ben even naar het centrum geweest op wat Philosophy producten te kopen. Ik heb al een lip balm, die ik ontzettend fijn vind. Na alle positieve reviews werd ik nieuwsgierig en wil ik toch de verzorging en reinigingsproducten gaan proberen. Toen ik de producten kocht kreeg je bij besteding vanaf €40,- een toilet tas en bij besteding vanaf €50,- twee mini's (of andersom, dat weet ik niet meer). Dus ik nam die producten nog eens lekker mee naar huis. De face wash wilde ik stiekem nog komen, maar ik ga eerst deze mini testen!

Donderdag voelde ik me helaas niet zo lekker. Ik ben thuis gebleven van stage en heb flink uitgeslapen. In de middag besloot ik op mijn blushes, bronzers en highlighters uit te zoeken. Ik heb ook een stash filmpje ervan opgenomen, maar ik weet nog niet of ik deze ga publiceren.

In de avond besloot ik lekker in bad te gaan. Ik geef mezelf veel te weinig rust. Ik heb mijn favoriete producten erbij gepakt en had me laptop op de wasmand gezet. Enjoy!

Vrijdag ochtend ben ik naar school gegaan. We hadden anatomie les, een vak wat ik best moeilijk vind. Ik kan erg goed leren, maar het trekt mijn aandacht op de een of andere manier gewoon niet. Ik vind het echt oer saai, maar ik doe mijn best. Outfit: top Vero Moda | colbert Vero Moda | broek H&M | schoenen Nike | ring Buddha to Buddha | tas JohnFrieda.

In de middag ben ik naar vrienden gegaan. Ze liggen met hun boot in een prachtige haven. Aangezien het al lekker weer begon te worden, ben ik lekker gaan zonnen daar.

Vrijdag avond had ik weer een keer lekker vrij van mijn werk, dus ik besloot om met mijn beste vriendin en naamgenoot te gaan stappen bij mijn werk. Het was echt super gezellig.

Zaterdag was ik natuurlijk nog een beetje brak van het stappen, maar ik besloot om met Kelly naar Scheveningen te gaan. Heerlijk zonnen, dachten we. In het begin druppelde het een aantal keer even, maar wat later in de middag was het heerlijk weer. Soms zelfs te warm.

Zaterdag nacht moest ik weer werken. Wij moeten altijd in een zwarte broek werken. Vreselijk om na zo een warme en lange dag jezelf in een zwarte, lange broek te moeten hijsen.

Zondag ben ik met Kelly naar de boot gegaan. Deze lag dit keer in Oud-Beijerland. Echt een geweldige plek! In de avond komt er een pizza bus. Die bakt dan ter plekke de lekkerste pizza's! In de nacht moesten we weer werken, R&B Sunday. Zoals je op de foto kan zien was ik echt verrot. Het werken begon leuk, maar ineens werd het knetter druk, veel drukker dan verwacht. Ik moest voor de eerste keer achter de bar staan, zonder enige uitleg, terwijl het super druk was. Gelukkig ging het redelijk goed! Helaas ging het later op de avond binnen regenen.. door het vele regenen buiten lekte het dak, waardoor het in de kleine zaal ook regende! Gelukkig kon de grote zaal open blijven.

Zo, dit was mijn week weer. Ik vind het heerlijk dat ik door dit artikel mijn week even terug kan zien. Soms lijkt het alsof ik het niet druk heb, maar ik kan natuurlijk niet van elk dingetje een foto maken, want niet alles is boeiend om te zien. Ik hoop dat jullie een leuke week hebben gehad en ik hoop ook dat jullie hebben genoten van het weer dit weekend. Ik in ieder geval wel. Aankomende week heb ik allerlei Engels examens, wish me luck!

Have a lovely week!


Collage met foto's in het begin gemaakt door Maris

16 opmerkingen:

  1. Doe alsjeblieft het stash filmpje! :3 ben super benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! Liefde voor je eerste outfit! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oeh stash filmpje is leuk! wat heb je mooie dure producten zeg en leuke outfits!
    wat erg dat je zo tobt met je hoofdhuid ik weet hoe rot het is...

    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke outfits had je aan! Ahh, je hebt echt een paar hele mooi blushes! Ik ben jaloers op je nieuwe producten van Philosophy, geniet er lekker van! x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke foto's en outfits! Je nike's zijn echt heel tof :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jaaaaa stash filmpje wel plaatsen, hihi, ik ben er ook benieuwd naar! Je hebt echt een prachtige collectie! Wat een leuke week heb je gehad! Ik ben heel benieuwd naar de verzorgingslijn van Philosophy, wat een leuke naam is dat toch! Ik vind je outfits echt heel leuk en wat naar dat ze nog steeds niet iets voor je kunnen vinden. Geef de hoop nog niet op :) Mijn broer heeft ook een bootje gekocht waarmee je zonder vaarbewijs mag varen omdat hij een kleine motor heeft. Dat mis ik wel zeg, varen met de boot. We hadden er ook een, het was altijd heerlijk. Heel veel succes met je Engelse toetsen! Je kunt het!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha oké oké, ik ga hem proberen te bewerken etc. Er is inmiddels wel al weer een blush bijgekomen ;'). Ja Philosophy gebruikt echt hele leuke namen. Maakt het stiekem net iets leuker. Thanks meid.

      Verwijderen
  7. Wow, wat heb jij veel blushes, highlighters etc! Je hebt trouwens echt prachtig haar!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel. Het heeft lang geduurd, maar nu ben ik er tevreden mee!

      Verwijderen
  8. Wat een leuke foto's heb je gemaakt. Je bent een prachtige meid <3

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie foto's. Ziet eruit als een leuke week, op je bezoekje aan de dermatoloog en je zieke dagje na. Vervelend dat ze nog geen oplossing gevonden hebben zeg. Je hebt een prachtige blush-stash!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke foto's! Volgens mij heb jij wel een leuke week gehad:)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, die blushes! Eyecandy! En ik hoor ook van vriendinnen van mij dat anatomie echt vreselijk saai is, dus het zal wel aan het vak liggen en niet aan jou! ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.