woensdag 18 juni 2014

Esprit Dames Kleding


Als je klein bent koopt je moeder meestal kleding voor je. Mijn moeder kocht regelmatig kleding van de Esprit voor mij. Nu ik mijn eigen kleding koop, loop ik er eerlijk gezegd niet vaak naar binnen. Niet omdat ik er nooit slaag, maar meer omdat ik meteen doorloop naar de welbekende fashion ketens. Onterecht, want dameskleding van Esprit is ontzettend leuk en is naar mijn mening dan zeker ondergewaardeerd.


Esprit heeft ontzettend veel leuke dingen. Ze zijn misschien wel iets duurder dan bijvoorbeeld de H&M, maar daarentegen is de kwaliteit ook stukken beter. De kleding stukken zijn nog steeds goed te betalen en persoonlijk vind ik het wel fijn als kleding lekker aanvoelt. Om in de zomerse sferen te komen heb ik een aantal collages gemaakt. Ik heb nog nooit collages gemaakt, dus ik ben er absoluut ook geen ster in, maar ik heb mijn best gedaan.

De eerste look is een leuke set voor overdag. Deze combinatie heb ik dit jaar al meerdere keren voorbij zien komen: een maxi jurk gecombineerd met een spijker gilet. De slippers zijn lekker makkelijk en de zonnebril is een absolute must voor deze zomer. Het horloge is een overbodige luxe, maar persoonlijk vind ik het fijn om een horloge om te hebben. Om het geheel af te maken zou je eventueel een leuk hoedje kunnen dragen.

De tweede look is wat romantischer. Het shirt sprak me ontzettend aan. Eerst wilde ik er een nonchalante look mee maken, door het te combineren met een short, totdat ik deze rok tegenkwam. Ik vind het een ontzettend leuke outfit en zelf zou ik het zo aantrekken. Het shirt is overigens ook in het zwart verkrijgbaar, maar die is een net iets duurder. De roze variant valt in de sale.

De derde look is voor een feest of andere speciale gelegenheid. Zelf vind ik dit de leukste look van de drie. Ik vind de jumpsuit erg mooi, de rits maakt het geheel af. Het horloge staat echt op mijn wish list, wauw wauw en nog eens wauw. De diamantjes en de hoogglans zullen prachtig schitteren. Om het geheel wat speelser te maken heb ik gekozen voor pumps met een speelse print.

Ik wilde nog een nonchalante look maken met een spijker broek, maar ik kon niet kiezen uit alle leuke shirts. Esprit heeft ontzettend veel basic shirts met leuke teksten en/of prints. Zelf vind ik dit heerlijk om te dragen. Je kan het zo op een spijkerbroek/short/rok dragen, maar je kan er ook een leuke colbert overheen dragen. Dit waren mijn favorieten van de webshop en zoals je ziet allemaal erg betaalbaar.

Ik weet zeker dat ik nog honderd collages had kunnen maken. Esprit heeft ontzettende leuke items in haar webshop. Als je zelf geen inspiratie hebt, heeft Esprit zelf ook leuke items gecombineerd. Meestal vind ik die combinaties niet zo, maar er staan echt super leuke combinaties tussen die ik zelf ook zo had gedragen. De verzendkosten bedragen slechts €0,95 en de levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Prima dus! Persoonlijk koop ik liever kleding in de winkels, dus ik ga binnenkort zeker even wat items passen bij Esprit! Hebben jullie thuis kleding van Esprit liggen? En wat vinden jullie van mijn looks?





8 opmerkingen:

  1. Leuke setjes. De summer collage is mijn favoriet <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, ik vind je collages echt supermooi maar dat had ik al op Facebook gezegd. Ik vind dat je echt flink je best hebt gedaan ook al zeg je dat je het niet kan, ik vind dat je het goed kan, haha! Ik vind alle sets heel tof en vooral de tweede is groot favoriet. Ik zou de combinatie ook zo aan kunnen trekken en het is zeker nog betaalbaar! Ik heb geen kleding van Esprit thuis liggen... misschien toch maar eens binnenlopen! :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke setjes heb je samengesteld! Ik heb zelf eigenlijk niks van Esprit, zit gewoon niet in mijn routine om daar naar binnen te lopen, haha. X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Eerste setje is heel erg leuk! X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik koop eigenlijk nooit wat bij de Esprit, sterker nog loop er ook nooit naar binnen haha. Zou ik toch is moeten doen want het ziet er allemaal erg leuk uit:)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg leuk! Ik vind de jumpsuit en de zonnebrillen erg gaaf! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.