woensdag 21 mei 2014

Rituals Lotus Shimmer Body Cream

Ik ben gek op body creams, butters en lotions, maar als het warm is kan ik er soms niet tegen. Ik smeer mezelf altijd in voordat ik wegga, maar soms krijg ik het daardoor een beetje benauwd. Van Rituals ontving ik deze body cream met shimmers. Natuurlijk is het erg leuk om shimmers te hebben, maar de cream is ook nog eens ideaal in gebruik, óok voor de hete dagen.

De Rituals Lotus Shimmer Body Cream with a shimmering effect heeft een prachtige, zomerse verpakking. De verpakking is wit, blauw met een prachtige deksel. Een echt plaatje om naar te kijken. Bij het open draaien van de deksel kom je allereerst een folie tegen in de kleur van de deksel.  Na het verwijderen van deze zie je de prachtige body cream.


De body cream is erg luchtig, wat je goed op de foto's kan zien. De cream smeert daardoor heerlijk uit. De cream voedt de huid, maar hij is niet zó voedend dat ik het er benauwd van krijg. Perfect voor de zomer! De geur is trouwens heerlijk, met name door de Lotus. Het is een echte zomerse geur, die een klein beetje in de huid blijft hangen.


De ingrediënten voor de liefhebbers. De alcohol mag van mij weg, maar verder ziet de samenstelling er goed uit. Ik zie veel fruit/boem extracten staan, daardoor is de geur dus zo lekker fris en zomers!


Op de huid laat de cream prachtige shimmers achter. Ik heb wel vaker van die creams gehad, maar die lieten dan maar enkele shimmers achter. Deze daarentegen laat ontzettend veel shimmers achter. In het begin voelde ik me een discobol, maar van een afstandje valt het niet zo op en ziet je huid er stralend en gezond uit.


Zelf ben ik dol op de shimmers, de geur en de substantie van de Rituals body cream. Ik weet zeker dat ik deze ook op de warme dagen zal gebruiken. De huid moet nou eenmaal worden gevoed. De Rituals Lotus Shimmer is voor €16,-  te koop bij de Rituals verkooppunten. Hiervoor krijg je 200ml body crème,een flinke pot, waar je lang mee kan doen. Wil je ook een prachtige zomerse gloed en een verzorgde huid? Dan raad ik je de body cream zeker aan.


 Dit product heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloed mijn mening echter niet.

29 opmerkingen:

  1. De geur is erg lekker. Ik heb hem pas in de winkel nog geroken. Ik vond de body cream alleen iets teveel glitters achterlaten op de huid. Mooie foto's heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kan ik me inderdaad iets bij voorstellen! Moet wel zeggen dat je het van een klein afstandje minder goed ziet, dat zei mijn vriendin tenminste. De geur is inderdaad heerlijk!

      Verwijderen
  2. Lijkt me een heel fijn product! Fijn review :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit lijkt me superfijn nu met dit lekkere weer! Al zo ik de glitters voor mezelf nog wel eens uit willen testen. Ik houd niet van teveel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eerste instantie zijn het er best veel, maar een vriendin zei dat het best mee valt van een afstandje.

      Verwijderen
  4. De shimmers zijn erg mooi en subtiel! Dit lijkt me een heerlijk product. Oh, de geur! Daar ben ik nu wel erg nieuwsgierig naar ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geuren zijn natuurlijk persoonlijk, maar ik vind de geur heerlijk. Je moet hem zeker even ruiken als je langs de Rituals loopt.

      Verwijderen
  5. Wat een fijne review en wat heb je toch weer prachtige foto's gemaakt, wauwie. Lekker zomers ook! Het product lijkt me heel fijn, ik denk dat ik deze misschien voor mijn verjaardag wil vragen straks :) Die glitters zijn echt pretty maar zeker niet too much. Mijn body lotion van Garnier is bijna op en ik denk dat deze cream nog wel de perfecte vervanging kan zijn!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel meis. Is inderdaad erg leuk om voor je verjaardag te vragen. Je kan er waarschijnlijk heel de zomer wel mee doen!

      Verwijderen
  6. Klinkt erg goed, wat een mooie foto's heb je gemaakt. Ik ben best benieuwd geworden naar hoe die ruikt

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ooo, deze lijkt me superfijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk product, prachtig om in de zomer mee in de zon te zitten!
    Maar ik vond deze geur niet echt geweldig! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De geur lijkt me erg lekker maar ik ben helaas niet zo'n fan van glitterige body producten. Ik vind je layout zo mooi Amber! :) Heb je die zelf ontworpen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas ben ik daar zelf niet zo een held in. Die laat ik altijd door iemand anders maken!

      Verwijderen
  10. Die nieuwe lijn is echt heerlijk van Rituals <3

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oeh lijkt me heerlijk, ik ben gek op Rituals. X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben echt nog heel erg benieuwd naar dit product en ga 'm zeker kopen. Wat een prachtige foto's ook

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ben erg benieuwd naar de geur! Fijne review! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Rituals producten stellen me nooit teleur :D

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Rituals heeft steeds zulke fijne producten! De verpakking hier vind echt wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. De producten van Rituals zijn zo fijn <3 Deze lijkt me ook heerlijk! En glitters zijn leuk & feestelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. hij is echt heerlijk he!! en die shimmertjes zijn zo mooooi

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ohh deze heb ik laatst in de winkel geroken en volgens mij vond ik 'm inderdaad erg lekker!
    Leuke review!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een mooie foto's! Ziet er goed uit, ik ben ook erg benieuwd naar de geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Oeeh, ben er nu wel benieuwd naar <3!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Het lijkt mij een fijn product! I just love Rituals stuff <3 ik heb alleen de lijn Indian Almond Rose gebruikt tot nu toe.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. ik ben echt totaal verliefd op deze body crème, zeker in de zomer zijn de glittertjes op je benen echt geweldig mooi! love it!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.