maandag 19 mei 2014

Mijn week in foto's #1

Ik vind het altijd leuk om foto's van anderen te bekijken. Ik wilde dit eigenlijk al veel eerder doen, maar ik vergeet altijd foto's te maken als ik wat aan het doen ben. Ik ga me er toch maar aan wagen en vandaag laat ik jullie mijn afgelopen week in foto's zien. Ik moet nog even mijn best doen om meer foto's te gaan maken, maar het begin is er.

Maandag ging ik even naar de winkels. Natuurlijk kon ik het niet laten om bij de Kruidvat naar binnen te lopen en ik kocht de Matt producten. Mijn huid is de laatste tijd drama en redelijk vet, dus ik hoop dat dit wat is.

Ook kocht ik deze letterbak bij de Action. Ik heb dit idee van Serena van Beautylab. Het ziet er super leuk uit, maar persoonlijk vind ik het niet erg handig in gebruik. Ik ga de bak binnenkort schuren en over de letters heen verven, zodat die weg zijn. Wat ik zelf wel erg handig vind is de lade. Ik bewaar er mijn nep wimpers, wimper lijm en pincetten.

Woensdag avond ging ik met mijn moeder naar de Makro en de Saturn. Bij de Saturn kocht ik een super handige oplader voor mijn telefoon en een afstandsbediening voor mijn camera. Bij de Makro kocht ik roze oordoppen.

Donderdag kreeg ik van mijn stage mijn lievelingsluchtje. Hoe ironisch is het dat de basisgeur van Alien Amber is. ;')

Al mijn luchtjes bij elkaar. Sommige zijn al wat ouder, die ga ik denk ik weggooien/geven. En de nieuwe ga ik natuurlijk volop gebruiken. Zal ik een keer een parfum stash doen?

Donderdag is voor mij altijd een hele lange dag. Ik ga om 8 uur 's ochtends weg en ik kom om half 8 's avonds thuis. Normaal eet ik netjes aan tafel, maar op donderdag eet ik het altijd lekker in bed met een leuke serie.

Wat is het toch leuk dat als je een lange dag weg bent, er pakketjes thuis op je liggen te wachten. Ik heb weer een hoop leuke producten ontvangen om uit te testen, dus hier lezen jullie binnenkort meer over.

Vrijdag had ik praktijk les op school. We hebben manicure eigenlijk al afgerond, maar we gingen het nog een keer doen om alles op te frissen.

Zaterdag heb ik eerst heerlijk uitgeslapen en daarna ben ik even snel naar Dordrecht gegaan om wat producten van Rituals te kopen voor mijn moeder. Ik ging zelf nog even snel een boetiekje in en kocht deze leuke blouse.

Zaterdag nacht moest ik werken, maar ik begon pas laat. Ik nam uitgebreid de tijd om mijn make-up te doen en mijn haren te krullen. Ik gebruik mijn pigmenten bijna niet, maar wat zijn ze toch mooi!

Zondag heb ik echt een heerlijke dag gehad! 's Middags ging ik met een vriendin op een terras lunchen en wat drinken en in de avond ging ik naar de boot van familie. Een top dag!



Deze week heb ik ook de 200 volgers op Bloglovin' bereikt. Gaaf, bedankt allemaal. Ik blog omdat ik het leuk vind, maar de volgers en reacties maken het wel een stuk leuker. Met de Beautyzoom Facebook pagina zit ik ook bijna op de 200. Zodra die op 200 staat, komt er een leuke win actie!

Een lekker druk, maar gezellig weekje! Ik heb zondag genoten van het weer en dat ga ik vandaag en morgen ook zeker doen. Gelukkig ben ik vroeg klaar met school. Hoe was jullie week? En hebben jullie zondag ook van het weer genoten?

10 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's! Zo te zien heb je een leuk weekje gehad! Geniet van het weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuke week! Wat leuk dat je je lievelings luchtje van je stage kreeg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. gefeliciteerd met je 200 followers meid en wat een leuke foto's liefsx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw Amber! Je hebt zoveel parfums!:O Ik wil wel graag een keer een parfumstash zien! En je blousje is erg leuk :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oké, dan ga ik proberen die zo snel mogelijk op te nemen. :)

      Verwijderen
  5. Wat een leuke foto's weer! Ik vind dit altijd zó leuk om te lezen maar had je trouwens niet al eens eerder zo'n artikel gedaan? :) Dat was in februari en die heet My life in pictures #1 dus deze heet eigenlijk stiekem #2 hihi. Je hebt zo te zien een heel leuke week gehad en van het weer genoten. Een parfumstash zou ik ook zeker leuk vinden om te zien! Je hebt echt een toffe collectie. Wat lief dat je een parfum kreeg van je stage! Ik ben momenteel echt dol op White Lily No. 26 van Kruidvat, die is zoo heerlijk en is echt een zomers geurtje! Je blouseje vind ik trouwens heel tof, ik ben wel benieuwd naar hoe je hem combineert. :) Ik heb zin in het Blog Society event, dan zie ik jou en Joyce! Kan echt niet wachten.
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel erg leuk gedaan! Je hebt mooie foto's gemakt :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.