zaterdag 3 mei 2014

Etos BB Compact Cream


De BB Creams zijn een enorme hype en je leest tegenwoordig niks anders meer. Etos bracht een tijdje geleden al een vloeibare BB cream uit, maar nu introduceert Etos de BB Compact Cream. Ik was blij verrast toen ik hem ontving, omdat ik zo iets nog niet echt van een ander merk heb gezien. Ik vind de vloeibare variant erg fijn, dus ik was erg benieuwd of de compacte versie de vloeibare variant kan overtreffen.

De verpakking is gewoon basic. Niet bijzonder, maar ook niet lelijk. Het doosje gaat eenvoudig open en dan zie je als eerst de BB cream. Ik heb kleur nummer 02 van de vier kleuren. Eerste instantie schrok ik een beetje van de kleur, het leek best oranje. Gelukkig was dit alleen een 'laagje', want toen ik mijn  vinger eroverheen haalde was het een meer realistische kleur. De BB cream belooft een medium dekking te geven, met een natuurlijk effect.


De BB Cream heeft ook een tweede laag in de verpakking, daar bevind zich een sponsje. Zelf ben ik hier nooit zo een fan van, maar ik moet zeggen dat deze niet tegen valt. Ik heb de BB Cream bij me zelf namelijk aangebracht met het meegeleverde sponsje en dat ging niet slecht.


Op de linkse foto draag ik helemaal niks en rechts draag ik alleen de BB cream. Zoals je ziet geeft de BB cream zoals beloofd een medium dekking. Ik vond de cream eerst een beetje apart aanvoelen, maar gedurende de dag heb ik er geen last meer van gehad. De cream bleef gedurende dag goed op zijn plek en ik kreeg er veel complimenten over.


De Etos BB Compact Cream heeft mij overtuigd; ik ben fan! Ik moest even wennen aan de structuur, maar het geeft wel een mooi resultaat. Op de verpakking staat dat hij voor alle huidtypen geschikt is, maar persoonlijk zou ik hem niet aanraden voor een vettere huid. De cream glimt namelijk best wel en met mijn gecombineerde huid is afpoederen dan ook noodzakelijk. De Etos BB Compact Cream is voor €6,99 te koop en ligt al in de winkels.

18 opmerkingen:

  1. wat lijkt me deze fijn! Hij staat ook echt mooi, fijne review :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een goede review! Hij lijkt me echt heel fijn! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat klinkt die goed! Ik had echt héle erge twijfels toen ik het persbericht opgestuurd kreeg: dacht echt dat het weer een prutproduct was met een wortelkleur en die alle droge plekjes in oranje gaan accentueren. Maar wow, wat is 'ie mooi op je huid! Ik ben nu echt superbenieuwd geraakt. Vraag me wel of of die op mijn hele droge huidje ook zo geschikt is, met die crème achtige structuur. Ik ga er in de winkel in ieder geval even naar kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik snap precies wat je bedoelt. De kleur sprak me eerst ook niet echt aan, maar dat was meer een soort laag, want daarna kwam er een mooie kleur tevoorschijn. Ik denk dat als je hem goed gebruikt dat hij voor een droge huid ook geschikt zal zijn. Voor een vette huid is hij niet geschikt, dan gaat hij te veel glimmen.

      Verwijderen
  4. Oh wauw heel erg mooi resultaat! Hij staat prachtig bij je!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat lijkt me dit een fijn product. Soms zit ik er weleens naar te kijken om iets anders te proberen dan foundation maar toch blijf ik elke keer terugkomen bij mijn vertrouwde foundation, haha. Deze is erg mooi en ik denk dat ik hem wel op mijn beauty wishlist zet! Hebben ze hem ook in een lichtere kleur voor de bleke gezichten? :) Fijne review en je hebt er weer mooie foto's bij gemaakt!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik snap heel goed wat je bedoelt hoor. Als iets goed is, is het soms zonde om over te stappen. De kleur die ik heb is 02, daar zit nog één tint onder; 01. Weet alleen niet hoe licht deze zal zijn!

      Verwijderen
  6. Hij ziet er mooi uit! Het lijkt me een fijn product :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, prachtige BB cream, staat je super! Bedankt voor je reactie op mijn blog, ik ben je even gaan volgen, want je blog is super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super goede post :) Dit wil ik ook eens proberen ! X

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow, ziet er mooi uit! Wil ik zeker een keer proberen. Heb nu een BB cream van Catrice.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh wauw, wat een mooie finish! Mh, ik heb de mijne hier ook liggen, maar ik vind hem net iets te oranje, maar nu wil ik hem wel een kans geven! Love it!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.