donderdag 3 april 2014

ISO Ionix Shampoo en Conditioner


Voorheen interesseerde shampoo's me niet zo. Ik kocht wat er in de aanbieding was. Ik heb mijn haar veel aangedaan: drie keer permanent, verven, krullen, stijlen en ga zo maar door. Mijn haren verdienen dus absoluut een goede verzorging. Deze shampoo en conditioner van ISO Ionix bevatten Argan olie, wat mijn haren dus zou moeten voeden. Benieuwd?

Ionix is een merk dat ik nog niet eerder kende, totdat ik kennis maakte met het bedrijf van John Beerens. Zijn webshop bevat veel unieke en luxe merken, waaronder dus ook Ionix. Deze shampoo en conditioner zijn echte repair producten, wat mijn haar zeker nodig heeft. De Argan Olie zorgt voor net wat extra verzorging.


De ingrediënten zien er goed uit. Zelf vind ik het geen nadeel dat er parfum in zit. Ik vind het erg belangrijk dat mijn haren lekker ruiken en als dat niet zo is spuit ik er zelf ook vaak parfum in. Meestal als ingredienten onderaan de lijst staan, betekent dat het product daar niet veel van bevat. Zoals je ziet staat de Argan Olie onderaan, dus ik was benieuwd of de hoeveelheid olie wel voedend genoeg was.


Dit is de shampoo. Zoals je ziet vrij dun. Ik heb de shampoo expres een stukje laten schuiven, zo dat je kan zien dat de shampoo wel degelijk olie bevat. Je ziet dat de shampoo een olie laagje achterlaat. De shampoo is zuinig in gebruik. Ik heb vrij dik haar, maar ik heb niet zo veel nodig om het lekker te laten schuimen. Als shampoo goed schuimt heb ik altijd het idee dat mijn haar extra schoon is.


De conditioner is een stuk dikker, maar zoals je ziet ook vrij luchtig. Dit is zeker te merken na het gebruik, de conditioner verzwaart mijn haar niet. De conditioner maakt mijn haren super zacht, waardoor ik er goed doorheen kan kammen. Ook na gebruik van styling tools zien mijn punten er nog gezond en glanzend uit dankzij de conditioner.


Ik ben een enorme fan geworden van deze shampoo en conditioner. Ik merk zeker als ik deze producten heb gebruikt dat mijn haar er stukke gezonder uitziet. De conditioner maakt mijn haren super zacht, waardoor mijn dikke en stugge haar een stuk makkelijker doorkambaar is. Nog een groot voordeel is dat de shampoo en conditioner ook gelijk beschermen tegen de hitte van styling tools. Ik ben fan! De shampoo en conditioner kosten beide €9,95 en daarvoor krijg je 120ml. Ionix is te koop bij een van mijn favoriete beauty webshops: JohnBeerens.com.


Deze producten heb ik opgestuurd gekregen ter review, dit beïnvloed mijn mening echter niet.

9 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een supergoede en fijne review en en en... prachtige foto's! Mijn haar wordt heel snel vet terwijl ik toch 2x per week mijn haren was... ik moet maar eens kijken op de webshop van John Beerens! En die prijs... mijn reactie was gelijk: wow, zo goedkoop?! Ik dacht namelijk die ie superduur was. De verpakking vind ik ook nog eens leuk!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De prijs valt inderdaad heel erg mee en zeker voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt.

      Verwijderen
  2. Wat fijn dat jij hem wel heel fijn vind! Ik heb de shampoo en conditioner ook getest en vond ze wel oké, maar niet echt heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat jammer. Ze maken mijn haren super zacht en ik heb ook zeker het idee dat ze beschermen tegen hitte van styling tools.

      Verwijderen
  3. Leuke review. Ik ken dit merk nog niet.Prijs valt wel erg mee. x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze heb ik ook gebruikt de vorige zomer! Ontzettend fijne producten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik heb de grote verpakking en ben er blij mee hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.