dinsdag 1 april 2014

Chanel Rouge Allure Lipstick 138 Fougueuse


Chanel is een van de luxe merken waar ik graag iets van koop als ik mezelf wil verwennen. Ik heb veel lipsticks, maar dat zijn vooral kleuren voor de winter. Deze lipstick heb ik dus speciaal voor het voorjaar gekocht, het is een lief roze kleurtje, waar ik erg vrolijk van word.

De producten van Chanel worden geleverd in een mooi luxe doosje. Elk product bevat een zwart doosje, behalve de les beiges lijn. De doosjes van Chanel zijn goed herkenbaar en geven een luxe gevoel. Op de voorkant staat de naam met het nummer vermeldt. Verder staat er wat informatie op en natuurlijk de ingrediënten.


Ik had al een Rouge Allure lipstick, dus ik wist al dat de huls een extra leuk is. Het bevat namelijk een klik systeem: je moet op de bovenkant drukken en dan komt de lipstick omhoog. Dit maakt de huls extra mooi en luxe. Verder is de verpakking lekker strak.


De kleur vind ik echt prachtig en is helemaal mijn ding. Ik kan niet veel roze kleuren hebben, maar dit lijkt wel de perfecte roze kleur voor mij. Het is een heldere roze kleur, met een koele ondertoon. Meestal staan lipsticks met een blauwe ondertoon niet goed bij warmere en gele huidtinten, maar ik moet zeggen dat ik deze echt prachtig vind staan bij warme types.


De lipstick hydrateert de lippen ook, dus ik was bang dat het pigment niet super zou zijn. Daarentegen is op de swatch te zien dat de lipstick goed gepigmenteerd is. De lipstick heeft een satijnen finish.


Ik hou eigenlijk niet zo van de selfies, maar om een indruk te geven hoe de lipstick bij een warm type staat, toch maar een selfie. ;) Als iemand tips heeft om betere en leukere selfies te maken, hoor ik het graag. De foto is trouwens met mijn telefoon gemaakt, mijn statief is kapot gegaan en daardoor gingen de selfies met mijn camera niet echt makkelijk.


De lipstick is echt super fijn: het hydrateert mijn lippen, geeft een mooie kleur af en slijt mooi. Ik merk wel dat de matte lipsticks een stuk beter blijven zitten, maar deze blijft ongeveer drie à vier uur zitten op de lippen. De Chanel Rouge Allure lipsticks kosten €32,95 en daarvoor krijg je 3,5 gram. Iets meer als de Rouge Coco lipsticks dus. Het is misschien een groot bedrag, maar de lipstick is het meer dan waard.

21 opmerkingen:

  1. Prachtig kleurtje, hij staat je ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een prachtig kleurtje, en hij staat je zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleur!
    De verpakking is echt pure luxe ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele mooie lipstick, vind het echt een super geweldige kleur en deze kan je goed hebben! Fijne, uitgebreide review. Voor selfies kun je misschien een mini statiefje kopen bij de Action voor maar € 0,89, bij mij werkt het perfect en het is superhandig om zoiets kleins te hebben :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk dat zo een mini statief niet werkt voor mijn camera? Ik bedoelde dat de statief van mijn foto camera kapot is gegaan.

      Verwijderen
  5. Echt een hele mooie lippenstift, met een super kleurtje die je ook echt heel goed staat! x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind het echt een enorm mooi kleurtje zeg! Eentje die je ook heel erg mooi staat als ik het zo zie :D Ik heb zelf een rode kleur en ben er helemaal verliefd op <3

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, deze zou ik ook wel willen hebben. Echt perfect voor de lente. Klinkt al perfect, een chanel lipstick! Hij is echt mooi gepigmenteerd en de kleur is prachtig. Staat je super mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige lipstick zeg! Hij staat je erg goed! Ik verwacht dat hij mij als koel type ook wel leuk zou staan, dus ik ga deze onthouden :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is inderdaad een koele kleur, dus hij zal je waarschijnlijk wel staan! Verbaasde me dat zo een koele kleur mooi zou staan bij een warmer type.

      Verwijderen
  9. Wauw, dit is echt een prachtige kleur! Hij staat je ontzettend mooi!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow Amber, super mooie kleur! Staat je ook erg mooi! x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw het pigment is erg goed! Ontzettend mooie kleur :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wauw prachtige kleur deze staat je zoooo mooi! echt heel gaaf! liefs,
    www.rachelkromdijk.nl goed weekend meis! en geniet ervan x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw wat een mooi kleurtje! Ik zit er ook aan te denken om zo'n kleur te kopen. x

    BeantwoordenVerwijderen
  14. absolutely gorgeous :) wat staat het je goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.