woensdag 12 maart 2014

Philosophy Kiss Me Tonight


Voorheen had ik nergens last van, maar de laatste tijd heb ik toch wel last van droge lippen. Naast mijn Lush lip scrub en de babylips, was ik toe aan iets wat meer voeding gaf. Op mijn stage bij de ICI Paris was ik tussen de producten van Philosophy aan het neuzen en ik stuitte op dit kleine schattige doosje. Een moisturizing lip treatment? Yes please!
Alleen de naam vind ik al geweldig; Kiss me tonight. Het klinkt leuk, maar helpt je er ook aan herinneren dat je elke avond voor het slapen gaan je lippen moet insmeren. Het potje wordt geleverd in een schattig doosje, precies in de stijl van Philosophy. Wit, zwarte letters en leuke tekst. Lekker basic.


Bij het openen kom je een schattig, klein boekje tegen. Hier staat in zes talen kort uitgelegd wat het product precies is en wat het product precies doet. Het is een lip verzorging op basis van natuurlijke ingrediënten. Hij geeft net wat meer voeding dan de meeste lip verzorgingsproducten. Daarom kan je hem ook het beste voor het slapen gaan gebruiken, zo kan de crème gedurende de nacht goed intrekken.


Het potje is simpel en strak. Van mij had het wel wat spannender gemogen, maar ik snap wel dat de verzorgingsproducten over het algemeen een strak design moeten hebben. Het potje heeft een zwarte deksel en is verder doorzichtig, waardoor je de roze/oranje crème ziet zitten.


De substantie is vrij dik en daardoor ook extra voedend. Voor tussendoor vind ik de crème te dik, maar als lip treatment is hij echt perfect. Als ik in de ochtend wakker word is het ingetrokken, maar ik kan wel merken dat ik de crème heb gebruikt; mijn lippen voelen glad en gevoed aan.


Op de lippen is de crème gewoon neutraal. Zoals je op de foto ziet geeft het een mooie glans en zien de lippen er gezond uit. Op de foto heb ik de crème net aangebracht.


Ik ben super enthousiast over de lip treatment. Doordat ik de laatste tijd vaker (matte) lipsticks gebruik, merk ik dat mijn lippen meer voeding nodig hebben. Ik gebruik de lip treatment nu elke avond voor het slapen gaan en de conditie van mijn lippen is zichtbaar verbeterd. Ook zien lipsticks er nu veel mooier uit op mijn lippen. De Philosophy Kiss me Tonight Moisturizing Lip treatment kost €16,50, maar met de standaard 10% korting bij ICI Paris XL betaal je €14,95. Mijn eerste Philosophy product is zeker een succes, dat smaakt naar meer..

11 opmerkingen:

  1. ziet er goed uit en fijne review meis! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super gaaf dat je lippen ook echt zachter zijn geworden! Lijkt me een heel fijn product :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat klinkt goed zeg! En het ziet er ook erg mooi uit :-) Juicy!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt ontzettend goed! Fijne review :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oeh, deze is zeer pretty en de foto's zijn alweer pretty, as always, hihi! Ik heb altijd last van droge lippen, ook in de zomer. Dit product zou heel goed zijn voor mijn lippen denk ik. Ik ga binnenkort het product ook maar eens aanschaffen! Superfijne review!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik was gister toevallig ook bij ICI en ik zag hem ook! Hij maakt je lippen zo mooi! Lijkt me een erg fijn product! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er erg fijn uit! Moet ook maar eens een lipverzorging gaan aanschaffen in plaats van alleen maar te scrubben en Labello te smeren haha!

    XO

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooi effect, lijkt mij erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.