woensdag 19 maart 2014

l'Oreal nagellak | 1+1 gratis bij Etos


Het is al weer een tijdje geleden dat ik deze leuke nagel lakken heb gekocht, maar door de 1+1 gratis actie van Etos besefte ik me dat ik ze nooit aan jullie heb laten zien. Zonde, want dit zijn stuk voor stuk prachtige lakken. Ze behoren zeker tot de mooiste in mijn collectie. Ik ga zelf waarschijnlijk nog wel een aantal lakken inslaan tijdens de actie (vooral de pastel tinten), maar eerst wil ik deze beauties aan jullie laten zien ter inspiratie. Dit zijn stuk voor stuk aanraders..

De lakken met een zwarte dop zijn bedoelt als topcoat en de lakken met een gouden dop zijn gewone lakken die in twee lagen zouden moeten dekken. Handig, maar naar mijn mening is het middelste lakje ook meer een topcoat. De verpakking is simpel, maar wel erg leuk. Ook een formaat dat opvalt, aangezien geen ander merk ook deze vorm/formaat heeft.  Verder staat er bovenop het nummer vermeldt, waardoor het dus makkelijk te zien is.



Eerste instantie dacht ik dat l'Oreal alleen met cijfers werkte, maar als je het etiket goed bekijkt zie je ook dat er namen op vermeldt staan. Wel in ultra kleine letters, maar goed. Van links naar rechts: #840 black diamond, #843 white gold, #842 sequin explosion, #916 confettis en #846 platinum chic.


Zoals ik zei heb ik sequin explosion voor de tweede keer gekocht. Een tijdje geleden postte ik op mijn Instagram het lakje gecombineerd met een zwarte lak. Een van mijn favoriete glitter combinaties.


Ik ben echt een super fan van de l'Oreal lakken. Ze zijn mooi, kwalitatief goed en de collectie bevat echt toffe lakken die je niet overal ziet. l'Oreal lakken kosten €5,99, maar er loopt nu een super goede actie bij Etos: het hele assortiment van l'Oreal Paris 2e gratis!! Je kunt de make-up dus combineren met een shampoo, haarlak of juist een dagcrème zodat de prijs flink daalt. Een goede aanbieding waarvan ik zeker gebruik ga maken.

Q: Wat willen jullie kopen tijdens de actie?

15 opmerkingen:

  1. Oh, ik dacht dat L'Oréal alleen maar nummers op de flesjes zette. Leuk om de namen te zien. Dat geeft een nagellak nét dat beetje extra. Althans, dat vind ik ;-) Ik vind de nagellakjes erg leuk! Tof dat ze in de aanbieding zijn. Helaas mag ik voorlopig van mezelf geen nagellak meer kopen :-( Mijn stash puilt namelijk uit...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind namen inderdaad ook altijd leuk. Ja ik snap het, heb er zelf ook een beetje last van haha.

      Verwijderen
  2. oh mooie feestkleuren heb je uitgekozen zeg! Dat er toch wel namen op stonden had ik nog niet ontdekt, trouwens xD

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, mooie lakjes! Vooral de eerste twee.
    Ik heb zelf ook wel wat lakjes van L'oreal en vind ze erg fijn lakken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het zijn super mooie lakjes! En bedankt voor de tip. x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat zijn ze mooi! Stuk voor stuk juweeltjes. Goede aankoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie lakjes! En ik vind de verpakking erg mooi in combinatie met de kleuren die je hebt gekocht, ziet er erg luxe uit. Liefs, x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De eerste (zwarte met witte) heb ik ook! Ze zijn erg leuk! Ook die met gekleurde glitters wil ik nog graag hebben ! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie kleurtjes! Ik vind vooral 'Black diamond' heel gaaf! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie lakjes! Hier hadden we een 30% korting bij aankoop van 3 producten, ik heb de Les Blancs van l'oreal gekocht :)

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.