maandag 17 maart 2014

Collective Haul February


Een collective haul is een shoplog waarin je items laat zien die je onlangs allemaal los van elkaar hebt gekocht en heb verzameld. We zijn alweer in maart, maar toch wil ik mijn aankopen van februari en sommigen van begin maart aan jullie laten zien. Ik weet het nog niet zeker, maar ik denk dat ik dit elke maand ga doen. Ik heb in februari best veel gekocht, dus bereid je voor op een foto overload.Eerlijk gezegd koop ik nooit schoenen bij Van Haren. De kwaliteit is nou eenmaal naar de prijs en de meeste schoenen daar zijn niet helemaal mijn ding. Op internet zocht ik op loafers en toen stuitte ik op dit toffe paar van de Van Haren. Ik heb ze toch maar gewoon gekocht en ben er erg blij mee. Ze zitten niet super, maar hé.. ze waren maar €19,95. Leuk voor feestjes.


Mijn moeder komt erg graag in tuin centra en koopt vaak de hele Riverdale afdeling. De laatste keer ging ik mee en zag ik deze leuke items. Ik heb mijn kamer bruin, wit en zilver, maar ik vind het toch wel leuk om wat kleur eraan toe te voegen. Ik kocht dus een geurkaars en een geurverspreider van hetzelfde. Voor op mijn dienblad kocht ik een zilveren geurverspreider met van die leuke stokjes. Voor de twee Crazy Cocktail items betaalde ik €9,95(afgeprijsd) p.s. en voor de geurstokjes van de Days Collection betaalde ik €15,95.

De laatste tijd loop ik niet zo vaak de Kruidvat meer in (om geld te besparen). De laatste keer ging ik toch maar naar binnen en kocht ik de bekende Stays No Matter What pencils van Essence. Ik ben hier echt heel erg benieuwd naar. Er zijn al veel reviews over geschreven, dus ik vraag me af of jullie deze nog wel willen zien? Ook kocht ik de Catrice wenkbrauw gel, mijn oude is bijna leeg en helemaal verkleurd. Verder kocht ik twee leuke lakjes van Maybelline. 


Ik koop eigenlijk nooit make-up tweedehands, puur uit hygiëne. Ik zit sinds kort op een Facebook pagina waar veel meiden beauty en fashion items verkopen. Aangezien ik het een en ander wilde verkopen heb ik me aangemeld. Toen deze twee prachtige oogschaduws voorbij kwamen, kon ik het toch niet laten. De MAC oogschaduw is wel een aantal keer gebruikt,  maar die van Bobbi Brown is zo goed als nieuw. Ik betaalde voor deze twee samen maar €30,-. In principe dus een gratis MAC oogschaduw. ;)


Ik moest naar de Primark om een verjaardagscadeautje voor mijn buurjongetje te halen. Hij was helemaal gek van mijn Onesie, dat ik besloot om er een voor hem te kopen. Ik heb de wolf variant gekocht. Ik ga hem aanstaande zondag geven, dus ik ben heel benieuwd wat hij ervan vindt. De onesie was €13,-.  Natuurlijk kon ik er niet weggaan dus kocht ik meer items, waaronder deze leuke toilet tas voor ongeveer €4,- en een schattig etui voor mijn OV chipkaart. Deze was volgens mij rond de €4,-.


De kleding van de Primark vind ik de laatste tijd tegenvallen, maar ik kon toch nog twee toffe shirts vinden. Een wat stoerder shirt, die ik leuk wil combineren met een gave ketting. Deze was maar €6,-. Ook kocht ik een gestreepte top met cut out bij de decolleté. Ik twijfel nog of ik dit wel wat voor mij vind, maar ik nam het toch maar mee voor €9,-. Ik heb veel gekleurde sokken met een gekke print, dus ik nam deze sokken ook maar mee. Alleen zwart was voor mij toch net te saai.


De Primark kettingen zijn best bekend, maar voorheen waren de leuke die ik op internet zag altijd op. Ein-de-lijk hadden ze kettingen die ik leuk vond. De grote statement ketting met kleurtjes kostte me €6,-, de gouden ketting met roze puntjes (of hoe je het noemt) was €4,- en de zilveren ketting was maar  €2,50.


De meeste van jullie zullen het wel weten, maar bij de ICI Paris XL was er een toffe actie met de lipsticks en lipglosses: 40% korting op elk merk. Natuurlijk kon ik dit niet voorbij laten gaan zonder in te slaan. Ik kocht twee lipglosses en drie lipsticks die jullie binnenkort voorbij zien komen in een review. De wimperkruller van Tweezerman kreeg ik van een goede kennis cadeau, erg leuk. Verder kocht ik ook nog de Philosophy Kiss Me Tonight waarvan de review al online staat.


Bij ons in het dorp is er een nieuw winkeltje geopend met toffe kleding, sieraden en accessoires. Je kan er ook je eigen armband laten samenstellen. Ik liet twee armbanden samenstellen om te dragen bij mijn rosé gouden horloge. Ik wilde ze een beetje zomers, dus koos voor leuke kleuren. Ik vind het erg leuk dat je dit zelf kan kiezen, zo heb je weinig kans dat iemand met dezelfde rond loopt. Het kleine armbandje met roze elastiek was €3,95 en de armband met kralen was €11,95.


De Pearl wand is al lange tijd populair en eindelijk kocht ik er zelf een. Ik ben zelf niet zo een held met krultangen, maar een vriendin van mij heeft hem vorige week bij mij geprobeerd en ik had een prachtige bos met krullen die drie dagen (!) in mijn dikke en zware haren bleven zitten. Wauw. Ook kocht ik een elektrische tandenborstel. Niet super bijzonder.


Bij de HEMA verkopen ze steeds vaker leuke schrijfwaar en andere accessoires. Het to do lijstje vond ik echt super leuk en gebruik ik nu regelmatig. De etui wilde ik eigenlijk in mijn tas gebruiken, maar die ligt voorlopig even op mijn bureau samen met de stationary en het notitie boekje. De stationary gebruik ik nu voor mijn blog planning en het notitie boekje voor dingen die ik moet onthouden. Ik heb helaas geen idee meer wat de prijzen zijn, maar HEMA kennende is het niet duur.


Als laatst kocht ik een droog shampoo van Toni&Guy en mijn all time favorite de l'Oreal Matt&Messy Salt spray. Ik heb vrij dik haar wat snel vet wordt. Ik gebruik daarom regelmatig een droog shampoo zo dat ik het wassen kan uitstellen. Doordat mijn haar zo zwaar en dik is, heb ik vaak wel een volume product nodig. Na het proberen van 100 producten ben ik bij deze van l'Oreal gebleven, wat een top product. De droog shampoo is rond de €12,- en de Matt&Messy van l'Oreal is €5,95, dus ook best betaalbaar.


Woaw, wat een teksten en foto's. Normaal doe ik dit in een filmpje, maar het leek me ook wel leuk om dit een keer in een artikel te doen. Als ik dit zo allemaal zie besef ik dat ik eigenlijk best veel heb gekocht en volgens mij staat niet eens alles in dit artikel. Ik heb namelijk ook nog een zwarte broek van de H&M gekocht en waarschijnlijk vergeet ik ook wel wat. Alsnog vind ik het erg leuk om te doen en wie weet wordt dit een maandelijks artikel.

q; Wat vinden jullie van mijn geshopte items? En wat hebben jullie zelf onlangs gekocht?


22 opmerkingen:

  1. Wat heb je een leuke dingen geshopt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je geweldige dingen geshopt zeg! Ik ben vooral heel benieuwd naar de lipstick reviews! Ik heb ook een mooie Dior Addict gekocht bij de actie :) Een een Chanel Rouge Allure wil ik ook nog graag! Ik kan niet wachten op je reviews! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super leuke aankopen! Leuk om ze allemaal bij elkaar te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super mooie aankopen! Mooie producten ook en je loafers zijn erg gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel veel aankopen! Wel leuke spullen allemaal! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuke shoplog! Ook leuk met zoveel foto's juist! Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke aankopen heb je gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat heb je lekker veel geshopt zeg! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Waaaauw, wat heb je mooie lipproducten gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De Hema heeft inderdaad superleuke acessoires. Hele leuke foto. :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een super leuke producten meis! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat bruinige notitie boekje van de HEMA heb ik ook, ben er zo blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wow zoveel! Ik vind die loafers erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oeh wat een leuke aankoopjes heb je gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ah leuke aankopen, wat is die facebookpagina als ik vragen mag ? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Je hebt mooie en leuke producten gekocht ben vooral benieuwd naar de producten die je hebt gekocht bij Ici Paris :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  17. dat notitieboekje van de hema heb ik ook maar nog steeds niet gebruikt :P

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Mooie kettingen! En die notitieboekjes zijn ook tof, Hema heeft altijd leuke. X

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hele leuke haul, zeg en wat heb je veel gekocht! Ik ben vooral gek op de notitieboekjes en ga dus dinsdag snel even bij de HEMA in Utrecht kijken of ze hem daar ook hebben. Het notitieboekje wat ik nu gebruik valt bijna uit elkaar, goede reden om een nieuwe te kopen haha! Je spulletjes van de Primark vind ik ontzettend leuk en de statement kettingen zijn erg tof! Je armbandjes vind ik ook ontzettend leuk! Komt er een review van de Remmington Pearl Wand? Ik ben er erg benieuwd naar :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.