vrijdag 21 maart 2014

Christian Dior Addict Gloss 553 Princess


In mijn collective haul konden jullie al zien dat ik flink was los gegaan bij de ICI Paris XL. Natuurlijk verdienen al die beauties allemaal hun eigen review. In de winkel zag ik deze prachtige lipgloss liggen, met onwijs mooie glitters. Ik ben eigenlijk meer een lipstick vrouw, maar deze móest ik proberen. Eenmaal aangebracht was ik helemaal verliefd en ik vroeg me zelf af waarom ik eigenlijk nooit lipgloss draag. Oké, je moet het vaker bijwerken, maar het is eigenlijk toch wel erg mooi..

Ik kocht Dior Princess met nummer 553. De lipgloss wordt geleverd in een mooi zilveren doosje. 'Vroeger' bewaarde ik deze doosjes altijd. Nu ik er steeds meer krijg, ben ik ze toch maar gaan weggooien. Ik heb er niks meer aan, maar het was altijd wel een leuk gevoel als ik ze weer tegen kwam. Ik denk stiekem dat meer mensen dit wel doen/deden.. ;)


De verpakking van de lipgloss vind ik veel mooier dan de lipsticks van Dior. De vorm is strak en vierkant, maar de dop maakt het weer wat speelser en chiquer. Bovenop de dop staan trouwens de initialen vermeldt, CD. Zelf vind ik het een pluspunt als je direct kan zien welke kleur het is, zo weet je precies wat je pakt. De verpakking geeft een echt luxe gevoel en is zeker een eyecatcher in mijn stash.


De lipgloss moet je aanbrengen met het kwastje. Zelf vind ik kwastjes fijner dan een spons applicator. Met kwastjes kan je het toch net iets preciezer aanbrengen naar mijn idee. Het formaat van het kwastje is precies goed: niet te groot en niet te klein. Je kan er redelijk snel, maar toch precies mee werken.


En dan natuurlijk de swatch. Om. My. Gash. Check die glitters! Ik moest en zou de glitters goed op de foto krijgen en volgens mij is dat aardig gelukt. De gloss bevat echt prachtige glitters. Ze glinsteren zoooo ontzettend mooi in het licht. Ik kan echt lang staren naar de glitters en ik bleef mijn hand ook steeds bewegen in het licht.


De gloss is mooi te dragen bij een zware smokey eye, maar je kan hem ook dragen over elk gewenste lipstick.\De gloss zal ook vrijwel iedereen staan. De Christian Dior lipgloss is voor €30,50 te koop bij de luxe parfumerie. Hiervoor krijg je 6,5ml. Zelf heb ik hem gekocht tijdens de 40% korting actie bij ICI Paris XL. Het is een flink bedrag voor een lipgloss, maar hij is het meer dan waard. Ik heb een nieuw juweeltje aan mijn stash toegevoegd. Gemaakt voor echte prinsessen. ;)

20 opmerkingen:

  1. prachtige lichtroze shimmer love it!
    goed weekend x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een mooie swatch heb je gemaakt, lukt mij meestal niet zo recht. Ik vind hem trouwens echt mooi, roze en glittertjes is ma thangg! XOXO

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij is echt prachtig! Jammer dat je er geen fullface foto bij hebt, ik ben benieuwd hoe hij staat ! Ik bewaar de doosjes stiekem nog wel haha. xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien dat ik binnenkort een look maak met de lipgloss. :)

      Verwijderen
  4. Wat een prachtige shimmer bevat deze lipgloss! Ik vind de huls ook erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, die is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, erg mooi! Ik hou van de glitters! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het is echt een pretty lipgloss en de foto's zijn zo wauwie! Vooral de eerste foto en je swatch vind ik prachtig! Hele fijne review, voor mij is hij helaas te duur maar gelukkig heb je hem met korting kunnen krijgen!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige gloss! Thanks voor de review.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauwwauw prachtig en wat een mooie foto's ook :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw prachtig! Lijkt me super om zo'n dure lipgloss te hebben. Hij is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Vind het een prachtige gloss maar wel een raar borsteltje! x

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.